*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 402438 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1386 στις: Αυγούστου 06, 2009, 01:33:04 pm »
Η υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.
Κι όμως γίνεται το ξέρω προσωπικά. Με απέλυσαν έχοντας προλάβει να δουλέψω ως ωρομίσθια 3 βδομάδες μόνο γιατι μετα επέστρεψε η καθηγητρία. Αυτό έγινε στην Ηγουμενίτσα. Το ίδιο μου ξανασυνέβη στα Γιάννενα. Εκέι δούλεψα 4. Αυξήθηκε κατά ένα μήνα.

Ως προς το "παντεμενη" το δέχομαι ευπρόσδεκτα Πέτρο ;D αλλά θελώ να ξέρω τι γίνεται με την ωρομισθία σε άλλα μέρη΄λόγω τραυματικών εμπειριών! ???
[/quote]

Μετά όμως δε σε ξανακάλεσαν αμέσως?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1387 στις: Αυγούστου 06, 2009, 01:38:29 pm »
Παρεπιπτόντως διάβασα λίγο την εγκύκλιο για την επιμόρφωση νεοδιορίστων και αναπληρωτών και λέει ότι η επιμόρφωση των αναπληρωτών θα αρχίσει από τις 7 Σεπτεμβρίου, που σημαίνει ότι νωρίτερα θα έχει γίνει η κλίση τουλάχιστον της πρώτης φουρνιάς υποθέτω. Καλό αυτό.

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #1388 στις: Αυγούστου 06, 2009, 01:43:40 pm »
Πριν έκανα λάθος. Κατά 1 βδομάδα αυξήθηκε η παραμονή μου.
Όχι γιατί στο μεταξύ τέλειωσε η χρονιά.Το τραγελαφικό ήταν ότι ένω όταν με καλέσαν στα Γιάννενα ήταν Μαϊος και περίμενα ότι η καθηγήτρια θα είχε άδεια μέχρι 21 Ιουνίου που έληγαν αυτοδίκαια οι συμβάσεις των ωρομισθίων αυτή έγηξε την άδεια της 1 βδομάδα πριν και έτσι εγώ έφυγα στις 15 Ιουνίου.Ναι Ναι πιστέψτε το!!! :'(
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος GRIA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1389 στις: Αυγούστου 06, 2009, 01:53:00 pm »
και εγω ξέρω ότι γίνεται να προσληφθείς ωρομίσθιος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και εγω κληθηκα πρόπερσι για ένα μηνα μόνο αλλά δεν πήγα γιατί ηξερα ότι εκεινες τις μέρες καλούσαν ωρομισθίους και μου βγηκε σε καλό γιατί 2 μέρες μετά με κάλεσαν σε άλλο νομό της ηπείρου αλλά για όλη τη χρονιά. Επίσης ξέρω ότι τη χρονιά αυτή δεν κάλεσαν πολλούς ωρομίσθιους στην ήπειρο σε σύγκριση με την προηγούμενη που είχα κληθεί εγω. Δεν ξέρω αν ήταν 12 αλλά σίγουρα ήταν λίγοι. Δεν προκύτπουν πάντα πολλά κενά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Amedeus

• Πλήρες μέλος
  • Keep fighting!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1390 στις: Αυγούστου 06, 2009, 01:57:42 pm »
Παιδιά δεν μπορώ να ανοίξω τον πίνακα πε02 του gerakian. Ανοίγει σε μορφή dat. Μπορεί κάποιος να το κάνει xls αρχείο και να το αναρτήσει εδώ; Ευχαριστώ.
Δικαιοσύνη ἐστί τά ἑαυτοῦ πράττειν ἕκαστον καί μή πολυπραγμονεῖν.

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #1391 στις: Αυγούστου 06, 2009, 02:01:48 pm »
Άρα το θέμα της ωρομισθίας είναι καθαρή τύχη. Μήπως έπρεπε να είχα δηλώσει Αττική που σίγουρα έχει περισσότερα σχολεία και ίσως κενά;
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1392 στις: Αυγούστου 06, 2009, 02:07:45 pm »

δεν έχει διαφορά ο πίνακας του γεραικιαν με του Πέτρου , δες στο http://www.sunfiles.org/
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2009, 02:15:31 pm από Lara »

Αποσυνδεδεμένος resquer

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1393 στις: Αυγούστου 06, 2009, 02:40:23 pm »
Kaθαρη τυχη ή ατυχια.Φτανεις σε σημειο να λες χιλεις φορες καλυτερα να ειχες ΠΔΣ
Άρα το θέμα της ωρομισθίας είναι καθαρή τύχη. Μήπως έπρεπε να είχα δηλώσει Αττική που σίγουρα έχει περισσότερα σχολεία και ίσως κενά;

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1394 στις: Αυγούστου 06, 2009, 02:44:28 pm »
Kaθαρη τυχη ή ατυχια.Φτανεις σε σημειο να λες χιλεις φορες καλυτερα να ειχες ΠΔΣ

Παιδιά με 23,5 μόρια δεν υπάρχει πρόβλημα, μην το συζητάμε καθόλου. Ακόμα και στην ωρομισθία, θα ήσουνα από τους πρώτους οπότε θα διάλεγες και που θα πας. Όσον αφορά την ΠΔΣ, δεν έχω ακούσει κανένα γνωστό μου να έχει πολλές ώρες, οπότε μάλλον η ωρομισθία, αν έχεις βέβαια τη δυνατότητα, υπερέχει.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1395 στις: Αυγούστου 06, 2009, 02:54:21 pm »
παιδια, να ρωτησω πώς με τοση σιγουρια λετε οτι η ωρομισθια ειναι σιγουρη για τα 24 μορια;;;σε ποια φαση πιστευετε οτι θα μας παρουν;;;

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1396 στις: Αυγούστου 06, 2009, 02:59:01 pm »
Όχι γιατί στο μεταξύ τέλειωσε η χρονιά.Το τραγελαφικό ήταν ότι ένω όταν με καλέσαν στα Γιάννενα ήταν Μαϊος και περίμενα ότι η καθηγήτρια θα είχε άδεια μέχρι 21 Ιουνίου που έληγαν αυτοδίκαια οι συμβάσεις των ωρομισθίων αυτή έγηξε την άδεια της 1 βδομάδα πριν και έτσι εγώ έφυγα στις 15 Ιουνίου.Ναι Ναι πιστέψτε το!!! :'(

Αυτό επαθα προπερσι εδω στα Γιάννενα, ενω ήταν μέχρι τέλος να μείνω η μόνιμη επέστρεψε  μέσα Απριλίου και με απέλυσαν.Το πιο κουφό οτι μια εβδομάδα πριν είχαν πάρει ωρομίσθιο

Για φέτος έγινε ένας ψιλοχαμός,Οι ωρομίσθιοι των 2 ή 3 εβδομάδων ουκ ολίγοι.Πραγματι πήραν λίγους ωρομίσθιους εδω
Εγω ξεκίνησα Σεπτεμβρη και με άλλαξαν 2 φορές μέχρι που κετέληξα στο 3 σχολείο στην Ηγουμενίτσα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1397 στις: Αυγούστου 06, 2009, 03:08:58 pm »

Αυτό επαθα προπερσι εδω στα Γιάννενα, ενω ήταν μέχρι τέλος να μείνω η μόνιμη επέστρεψε  μέσα Απριλίου και με απέλυσαν.Το πιο κουφό οτι μια εβδομάδα πριν είχαν πάρει ωρομίσθιο

Για φέτος έγινε ένας ψιλοχαμός,Οι ωρομίσθιοι των 2 ή 3 εβδομάδων ουκ ολίγοι.Πραγματι πήραν λίγους ωρομίσθιους εδω
Εγω ξεκίνησα Σεπτεμβρη και με άλλαξαν 2 φορές μέχρι που κετέληξα στο 3 σχολείο στην Ηγουμενίτσα

Ναι βρε παιδιά, αλλά με 2 και 3 βδομάδες μπορεί να συμβεί προς το τέλος του έτους έτσι δεν είναι; Είναι δυνατόν να σε πάρουν τον Οκτώβριο 3 βδομάδες και μετά να μην ξαναδουλέψεις όλο το έτος;

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1398 στις: Αυγούστου 06, 2009, 03:12:17 pm »
παιδια, να ρωτησω πώς με τοση σιγουρια λετε οτι η ωρομισθια ειναι σιγουρη για τα 24 μορια;;;σε ποια φαση πιστευετε οτι θα μας παρουν;;;

Αν δεις τον πίνακα των αναπληρωτών θα καταλάβεις περίπου πόσους θα πάρουν αναπληρωτές, οπότε μετά βγάζεις συμπέρασμα και για τους ωρομίσθιους. Όταν τα 24 μόρια είναι μέσα στους 800 πρώτους αναπληρωτές , και άρα θα προσληφθεί αναπληρωτής, ε τότε είσαι σίγουρος ότι ένας με 22 μόρια θα πάει άμεσα ωρομίσθιος, και ίσως αναπληρωτής αργότερα.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1399 στις: Αυγούστου 06, 2009, 03:23:37 pm »
συγγνωμη για αναπληρωτες ηθελα να ρωτησω και παρασυρθηκα απο τη ροη της κουβεντας.ποσο σιγουρος ειναι αυτος με τα 24 μορια για αναπληρωτης και περιπου ποτε;;; ??? ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)