0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η υπαλληλος σε παραπληροφορησε τα μαλα.Το πιο χοντρο κατα τη γνωμη μου ηταν οτι απελυσαν τον ωρομισθιο μετα την επιστροφη αυτου που καλυπτε ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.Το αλλο που μου φαινεται εντελως παραλογο ειναι οι προσληψεις ΜΟΝΟ 12ωρομισθιων σε μια περιφερεια.Αυτο ομως μπορουν αλλοι Ηπειρωτες να σου το πουν.Και κατι τελευταιο.Θα πας σιγουρα αναπληρωτρια.
Άρα το θέμα της ωρομισθίας είναι καθαρή τύχη. Μήπως έπρεπε να είχα δηλώσει Αττική που σίγουρα έχει περισσότερα σχολεία και ίσως κενά;
Kaθαρη τυχη ή ατυχια.Φτανεις σε σημειο να λες χιλεις φορες καλυτερα να ειχες ΠΔΣ Παράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 06, 2009, 02:01:48 pmΆρα το θέμα της ωρομισθίας είναι καθαρή τύχη. Μήπως έπρεπε να είχα δηλώσει Αττική που σίγουρα έχει περισσότερα σχολεία και ίσως κενά;
Πριν έκανα λάθος. Κατά 1 βδομάδα αυξήθηκε η παραμονή μου.Όχι γιατί στο μεταξύ τέλειωσε η χρονιά.Το τραγελαφικό ήταν ότι ένω όταν με καλέσαν στα Γιάννενα ήταν Μαϊος και περίμενα ότι η καθηγήτρια θα είχε άδεια μέχρι 21 Ιουνίου που έληγαν αυτοδίκαια οι συμβάσεις των ωρομισθίων αυτή έγηξε την άδεια της 1 βδομάδα πριν και έτσι εγώ έφυγα στις 15 Ιουνίου.Ναι Ναι πιστέψτε το!!!
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 06, 2009, 01:43:40 pmΠριν έκανα λάθος. Κατά 1 βδομάδα αυξήθηκε η παραμονή μου.Όχι γιατί στο μεταξύ τέλειωσε η χρονιά.Το τραγελαφικό ήταν ότι ένω όταν με καλέσαν στα Γιάννενα ήταν Μαϊος και περίμενα ότι η καθηγήτρια θα είχε άδεια μέχρι 21 Ιουνίου που έληγαν αυτοδίκαια οι συμβάσεις των ωρομισθίων αυτή έγηξε την άδεια της 1 βδομάδα πριν και έτσι εγώ έφυγα στις 15 Ιουνίου.Ναι Ναι πιστέψτε το!!! Αυτό επαθα προπερσι εδω στα Γιάννενα, ενω ήταν μέχρι τέλος να μείνω η μόνιμη επέστρεψε μέσα Απριλίου και με απέλυσαν.Το πιο κουφό οτι μια εβδομάδα πριν είχαν πάρει ωρομίσθιοΓια φέτος έγινε ένας ψιλοχαμός,Οι ωρομίσθιοι των 2 ή 3 εβδομάδων ουκ ολίγοι.Πραγματι πήραν λίγους ωρομίσθιους εδωΕγω ξεκίνησα Σεπτεμβρη και με άλλαξαν 2 φορές μέχρι που κετέληξα στο 3 σχολείο στην Ηγουμενίτσα
παιδια, να ρωτησω πώς με τοση σιγουρια λετε οτι η ωρομισθια ειναι σιγουρη για τα 24 μορια;;;σε ποια φαση πιστευετε οτι θα μας παρουν;;;