*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 403317 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1498 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:14:49 pm »
Ένα π.χ.:
Ο νομός Ηλείας, ενώ έχει αδειάσει από φιλολόγους (αρκετοί περσινοί αν/τές, πάμπολλες φετινές αποσπάσεις, εγκυμοσύνες, συντάξεις) δεν άνοιξε ούτε θέση για τους φετινούς διορισμούς. Όλα τα παραπάνω κενά πως θα καλυφθούν; Σημειώστε, ότι σπάνια καλούν ωρομίσθιο πρωινού προγράμματος , στην Ηλεία.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1499 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:16:01 pm »
καλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες  οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο;  :-\
και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;;   :(

νομιζω κινουνται στα περσινα επιπεδα, υπολογιζουν ολοι πανω κατω 1000 αναπληρωτες πε 02.....μακαρι να μπουν και παραπανω!

Ποιοι τους υπολογίζουν; Το ξέρεις από κάποια έγκυρη πηγή;

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1500 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:18:05 pm »
καλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες  οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο;  :-\
και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;;   :(

νομιζω κινουνται στα περσινα επιπεδα, υπολογιζουν ολοι πανω κατω 1000 αναπληρωτες πε 02.....μακαρι να μπουν και παραπανω!

Ποιοι είναι οι όλοι που το υπολογίζουν. Με περίπου 600 διορισμού μονίμων, είναι τουλάχιστον αφελές να μιλάμε για επανάληψη του περσινού αριθμού αναπληρωτών. Σε όποιον το πιστεύει πάντως, να μην του το χαλάω ...!
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1501 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:21:10 pm »
ναι, κι εγώ συμφωνώ με τον Αρίστο. Πρόπερσυ πήραν 1200. Αρα, μπορεί να επαναληφθεί το ίδιο και φέτος. ;) Εξάλλου, οι διορισμοι φετος είναι με το σταγονόμετρο.... ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1502 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:21:57 pm »
Αποκλείεται να καλυφθούν με διορισμούς μονίμων;(στο νομό Ηλείας αναφέρομαι)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1503 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:23:30 pm »
ναι, κι εγώ συμφωνώ με τον Αρίστο. Πρόπερσυ πήραν 1200. Αρα, μπορεί να επαναληφθεί το ίδιο και φέτος. ;) Εξάλλου, οι διορισμοι φετος είναι με το σταγονόμετρο.... ::)

Πρόπερσι , 1242
Αφού δεν έβγαλαν κενό. Μόνο αν ζητήσει να πάει κανένας πολ/κνος.
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1504 στις: Αυγούστου 12, 2009, 04:24:57 pm »
δε νομίζω...γιατί μετά τους διορισμούς θα βγουν τα λειτουργικά κενα, που σημαίνει άδειες ανατροφής κτλ..κτλ.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2009, 05:22:34 pm από Lara »

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1505 στις: Αυγούστου 12, 2009, 08:26:45 pm »
Καλησπέρα και κουράγιο σε όλους! Έχω πετύχει σε τρεις συναπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, ωρομίσθια τα δύο τελευταία χρόνια, ΠΔΣ ούτε λόγος στην περιοχή μου (είναι απίστευτα πολλοί οι φιλόλογοι στη Θεσσαλία!!). Δυστυχώς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν το αποφάσισα νωρίτερα για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια. Έτσι τώρα έχω 21 μόρια και με βλέπω για τρίτη χρονιά ωρομίσθια: να είμαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να πληρώνω ξενοδοχεία μακριά από τον σύζυγο και το παιδάκι μου... Απελπισία μου ήρθε με όσα απίστευτα συμβαίνουν με τρίτεκνους(την νέα πρόταση που ακούστηκε), τους ευνοημένους του ΟΑΕΔ, την μείωση μισθών δημοσίου από 1/1/2010, το τεστ δεξιοτήτων κ.τ.λ.  (Σημ: δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τους τρίτεκνους, απλά έχω χάσει 2 χρονιές τη σειρά μου για αναπλήρωση εξαιτίας τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί..)

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1506 στις: Αυγούστου 12, 2009, 09:45:47 pm »
Αυτο που λεει η συναδελφος ειναι πολυ σωστο.Το θεμα με τους τριτεκνους δεν καταπινεται κυριως απο τα ζευγαρια που δε μπορουν να κανουν παιδια.Δηλαδη καταληξαμε  να εμαστε καρπερουληδες τυχερουληδες η το αντιστροφο.

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1507 στις: Αυγούστου 13, 2009, 09:14:57 am »
Καλησπέρα και κουράγιο σε όλους! Έχω πετύχει σε τρεις συναπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, ωρομίσθια τα δύο τελευταία χρόνια, ΠΔΣ ούτε λόγος στην περιοχή μου (είναι απίστευτα πολλοί οι φιλόλογοι στη Θεσσαλία!!). Δυστυχώς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν το αποφάσισα νωρίτερα για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια. Έτσι τώρα έχω 21 μόρια και με βλέπω για τρίτη χρονιά ωρομίσθια: να είμαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να πληρώνω ξενοδοχεία μακριά από τον σύζυγο και το παιδάκι μου... Απελπισία μου ήρθε με όσα απίστευτα συμβαίνουν με τρίτεκνους(την νέα πρόταση που ακούστηκε), τους ευνοημένους του ΟΑΕΔ, την μείωση μισθών δημοσίου από 1/1/2010, το τεστ δεξιοτήτων κ.τ.λ.  (Σημ: δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τους τρίτεκνους, απλά έχω χάσει 2 χρονιές τη σειρά μου για αναπλήρωση εξαιτίας τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί..)

katiafil,,,με 21 μόρια κατα πάσα πιθανότητα θα πας αναπληρώτρια..εκεί ακούγεται ότι θα διαμορφωθεί η βάση για φέτος..
να σε ρωτήσω .. σε ποια περιφέρεια δούλεψες ωρομίσθια ??? πόσα μόρια είχες την πρώτη χρονιά που σε κάλεσαν και πόσα τη δεύτερη???

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 13, 2009, 09:26:03 am από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1509 στις: Αυγούστου 13, 2009, 09:28:37 am »

δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τους τρίτεκνους, απλά έχω χάσει 2 χρονιές τη σειρά μου για αναπλήρωση εξαιτίας τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί..)

Αυτο που λεει η συναδελφος ειναι πολυ σωστο.Το θεμα με τους τριτεκνους δεν καταπινεται κυριως απο τα ζευγαρια που δε μπορουν να κανουν παιδια.Δηλαδη καταληξαμε  να εμαστε καρπερουληδες τυχερουληδες η το αντιστροφο.

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12473.0
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1510 στις: Αυγούστου 13, 2009, 10:17:33 am »
καλημέρα...ποιο είναι το νέο που ακούγεται πάλι για τους πολύτεκνους;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1511 στις: Αυγούστου 13, 2009, 11:06:49 am »
Καλημέρα!
Για τους πολύτεκνους δεν υπάρχει νέο, για τους τρίτεκνους υπήρξε αίτημα για διορισμό με 18μηνο, ωστόσο δεν ψηφίστηκε κάτι τέτοιο, δείτε το σχετικό τόπικ στην κατηγορία θεμάτων "ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων", για να μην είμαστε εκτός θέματος!

Τελικά, καθώς είχα συμπεριληφθεί στις απαισιόδοξες φωνές του τόπικ που λέγαμε ότι η βάση αναπλήρωσης θα ανέβει γύρω στα 22-23 μόρια, δυστυχώς οι δυσοίωνες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν (όσο και αν ευχόμουν να διαψευστώ!). Είμαι και εγώ στα όρια με 21+ μόρια και για άλλη μια φορά, όπως και πέρσι και πρόπερσι φοβάμαι ότι η αναπλήρωση θα σταματήσει λίγες θέσεις μπροστά μου...

Aristos2, για να μη με μαλώσεις για την απαισιοδοξία μου, σπεύδω να διατυπώσω και μια αισιόδοξη άποψη: ελπίζω ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από πέρσι λόγω των μειωμένων μόνιμων διορισμών (το λέω και το ξαναλέω στον εαυτό μου, για να το πιστέψω και εγώ, γιατί "έχουμε καεί από το χυλό και φυσάμε και το γιαούρτι " βρε παιδιά, πώς να μη χάσουμε την έρμη την αισιοδοξία μας με όλα αυτά που μας βρίσκουν!)
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)