0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: momo στις Αυγούστου 12, 2009, 11:33:14 amκαλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο; και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;; νομιζω κινουνται στα περσινα επιπεδα, υπολογιζουν ολοι πανω κατω 1000 αναπληρωτες πε 02.....μακαρι να μπουν και παραπανω!
καλημερα. Με αφορμη την παραθεση της bikini: απο τους 8000 αναπληρωτες οι 4000 θα ειναι δευτεροβαθμιας ...θυμαται κανεις ποιο ηταν το αντιστοιχο νουμερο περυσι μπας και κανουμε κανεναν παραλληλισμο; και πως γινεται αραγε να μη γνωριζουν ακομη τον αριθμο των εκπαιδευτικων που θα συνταξιοδοτηθουν φετος;;
ναι, κι εγώ συμφωνώ με τον Αρίστο. Πρόπερσυ πήραν 1200. Αρα, μπορεί να επαναληφθεί το ίδιο και φέτος. Εξάλλου, οι διορισμοι φετος είναι με το σταγονόμετρο....
Καλησπέρα και κουράγιο σε όλους! Έχω πετύχει σε τρεις συναπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, ωρομίσθια τα δύο τελευταία χρόνια, ΠΔΣ ούτε λόγος στην περιοχή μου (είναι απίστευτα πολλοί οι φιλόλογοι στη Θεσσαλία!!). Δυστυχώς, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν το αποφάσισα νωρίτερα για ωρομισθία σε άλλη περιφέρεια. Έτσι τώρα έχω 21 μόρια και με βλέπω για τρίτη χρονιά ωρομίσθια: να είμαι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να πληρώνω ξενοδοχεία μακριά από τον σύζυγο και το παιδάκι μου... Απελπισία μου ήρθε με όσα απίστευτα συμβαίνουν με τρίτεκνους(την νέα πρόταση που ακούστηκε), τους ευνοημένους του ΟΑΕΔ, την μείωση μισθών δημοσίου από 1/1/2010, το τεστ δεξιοτήτων κ.τ.λ. (Σημ: δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τους τρίτεκνους, απλά έχω χάσει 2 χρονιές τη σειρά μου για αναπλήρωση εξαιτίας τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί..)
δεν έχω προσωπικό πρόβλημα με τους τρίτεκνους, απλά έχω χάσει 2 χρονιές τη σειρά μου για αναπλήρωση εξαιτίας τους και δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί..)
Αυτο που λεει η συναδελφος ειναι πολυ σωστο.Το θεμα με τους τριτεκνους δεν καταπινεται κυριως απο τα ζευγαρια που δε μπορουν να κανουν παιδια.Δηλαδη καταληξαμε να εμαστε καρπερουληδες τυχερουληδες η το αντιστροφο.