*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 402906 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gelina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1666 στις: Αυγούστου 15, 2009, 12:49:16 pm »
καλημερα :Dχρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν...εύχομαι στον καθένα ό,τι επιθυμεί να το κατακτήσει!
Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων… Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω…
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ippokratis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1667 στις: Αυγούστου 15, 2009, 03:45:56 pm »
έχω θα έλεγα μεγάλη άγνοια σχετικά με τους πολύτεκνους. πόσοι διορίζονται και πότε;;;;;;;;; είναι περίπου 60, φεύγουν όλοι, βελτιώνεται η σειρά μας, τι γίνεται με αυτούς;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1668 στις: Αυγούστου 16, 2009, 01:05:17 pm »
Με αφορμή το μήνυμα του Ιπποκράτη όπου γίνεται εμφανές ότι πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση στον πίνακα, πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε το θέμα ρεαλιστικά και να σκεφτούμε ότι και στο πλέον αισιόδοξο σενάριο μόνο οι 1000 πρώτοι μη τρίτεκνοι μπορούν να έχουν ελπίδες για αναπλήρωση. Όσοι είναι πέρα από αυτό το νούμερο δε νομίζω ότι έχουν ελπίδες. Είπαμε θα πάρει περισσότερους αναπληρωτές αλλά μην το παρακάνουμε!

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1669 στις: Αυγούστου 16, 2009, 02:14:59 pm »
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!! Συναδελφικούς, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε καθέναν που είναι στο "περίμενε" και ευελπιστεί μιά θέση στον.. ήλιο( δηλ. αναπλήρωση). Petro005 please λίγη αισιοδοξία, άντε μπας και βολευτούμε όσο το δυνατό περισσότεροι : ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1670 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:10:39 pm »
Με αφορμή το μήνυμα του Ιπποκράτη όπου γίνεται εμφανές ότι πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση στον πίνακα, πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε το θέμα ρεαλιστικά και να σκεφτούμε ότι και στο πλέον αισιόδοξο σενάριο μόνο οι 1000 πρώτοι μη τρίτεκνοι μπορούν να έχουν ελπίδες για αναπλήρωση. Όσοι είναι πέρα από αυτό το νούμερο δε νομίζω ότι έχουν ελπίδες. Είπαμε θα πάρει περισσότερους αναπληρωτές αλλά μην το παρακάνουμε!

1270 αναπληρωτές -
 254 3τεκνοι
---------------------------
1016 +
 52 3τεκνοι μπροστά μου (σύμφωνα με τον πίνακά σου, θέση 1068)
----------------------------
1068

Θεωρείς αδύνατο να κληθούν κοντά στους 1300 αναπληρωτές φέτος, όταν πριν 2 χρόνια με περισσότερους διορισμούς από φέτος, κλήθηκαν 1242;

Μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις την πιο πάνω θέση σου.
Δε λέω ότι θα κληθούν σίγουρα 1300 αναπληρωτές, αλλά ποιος και με ποια επιχειρήματα μπορεί να βεβαιώσει για το αντίθετο;
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1671 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:23:54 pm »

1270 αναπληρωτές -
 254 3τεκνοι
---------------------------
1016 +
 52 3τεκνοι μπροστά μου (σύμφωνα με τον πίνακά σου, θέση 1068)
----------------------------
1068

Θεωρείς αδύνατο να κληθούν κοντά στους 1300 αναπληρωτές φέτος, όταν πριν 2 χρόνια με περισσότερους διορισμούς από φέτος, κλήθηκαν 1242;

Μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις την πιο πάνω θέση σου.
Δε λέω ότι θα κληθούν σίγουρα 1300 αναπληρωτές, αλλά ποιος και με ποια επιχειρήματα μπορεί να βεβαιώσει για το αντίθετο;
Κοντος ψαλμος....Η πρωτη φαση θα ειναι ενδεικτικη των προθεσεων.Εμεις ομως που ειμαστε κατω απο το 1000 καλο ειναι να συμβιβαζομαστε δυστυχως με την ιδεα της ωρομισθιας.Εγω αυτο το θεωρω ρεαλισμο και οχι απαισιοδοξια.Ειμαι βεβαια καμια 70αρια θεσεις πιο κατω απο σενα.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1672 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:29:24 pm »
1242!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάνα μου!!!!!!!!!!!! Σαν να ανοίγει ο κλάδος των φυσικών όπως και των δασκάλων!!!!!!!!

Πραγματικό όνειρο θερινής νυκτός (για τους φυσικούς έτσι? σε εσάς εύχομαι όχι 1300 αλλά 2300 να πάρουν)

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1673 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:34:31 pm »
 :)καλησπέρα. Από την 1η φάση πέρσι τέτοιον καιρό έως τέλη Μάρτη 2009 πόσοι μή τρίτεκνοι έφυγαν συνολικά;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1674 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:35:32 pm »
Ήταν μόλις η προηγούμενη χρονιά που οι μη τρίτεκνοι δεν έφτασαν ούτε καν τους 800. Αυτό είναι το μόνο επιχείρημα που έχω για να στηρίξω την εικασία μου.
Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας προσγειώνει απότομα και ιδιαίτερα φέτος που το κράτος χρωστάει μέχρι και στη Μπουρκίνα Φάσο.
Αυτό που κάνουν στην Ελλάδα δεν είναι διαχείριση οικονομικών είναι ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα!
Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή μη, είναι θέμα ρεαλισμού. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα χαρώ να πάρουν και πολύ περισσότερους από χίλιους μη τρίτεκνους αναπληρωτές.  

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1675 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:40:15 pm »
Πρέπει επομένως να έχουμε και αυτό το σενάριο στο νού μας δεδομένης της κρίσης που υπάρχει. Εκτός αν προκηρυχθούν εκλογές για τέλη Οκτωβρίου οπότε θα βελτιωθούν λιγάκι τα δεδομένα.....

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1676 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:46:09 pm »
Λέτε να μας χρυσώσουν έτσι το χάπι των οαεδιτών?
Με περισσότερους αναπληρωτές?

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1677 στις: Αυγούστου 16, 2009, 04:55:51 pm »
 ;)Απορώ βρε ΤΕΜ αυτή η αισιοδοξία σου...πόσους τρόπους προτείνει και βρίσκει ώστε το Υπουργείο Παιδείας να λειτουργεί καλύτερα ικανοποιώντας τα αιτήματα όλων αλλά και παίρνοντας ανάλογες ψήφους....προτείνω την υποψηφιότητά σου ως βουλευτού κι έχεις την αμέριστή συμπαράστασή μου :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1678 στις: Αυγούστου 16, 2009, 05:19:17 pm »
Δεν κάνω εγώ για βουλευτής.

1ον δε λέω ψέματα
2ον δε λέω ψέματα και
3ον και κυριότερον δε λέω ψέματα

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1679 στις: Αυγούστου 16, 2009, 06:32:25 pm »
Ήταν μόλις η προηγούμενη χρονιά που οι μη τρίτεκνοι δεν έφτασαν ούτε καν τους 800. Αυτό είναι το μόνο επιχείρημα που έχω για να στηρίξω την εικασία μου.
Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας προσγειώνει απότομα και ιδιαίτερα φέτος που το κράτος χρωστάει μέχρι και στη Μπουρκίνα Φάσο.
Αυτό που κάνουν στην Ελλάδα δεν είναι διαχείριση οικονομικών είναι ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα!
Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή μη, είναι θέμα ρεαλισμού. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα χαρώ να πάρουν και πολύ περισσότερους από χίλιους μη τρίτεκνους αναπληρωτές.  

Tην προηγούμενη χρονιά, 1000 περίπου διορισμοί μονίμων συνοδεύτηκαν από 961 κλήσεις αν/τών.
Την προπερασμένη χρονιά, 800 διορισμοί μονίμων συνοδεύτηκαν από 1242 κλήσεις αν/τών.
Φέτος πως θα καλυφθούν οι ανάγκες, με 611 διορισμούς μονίμων, και όταν η πολιτική του ΥΠΕΠΘ παραμένει (πληθώρα αποσπάσεων, αδειών, συνταξιοδοτήσεις,...);
Μην ξεχνάς, επίσης, πως η χρήση αν/τή είναι, για το κράτος, οικονομική.
Ακόμη πιο οικονομική, η χρήση ωρ/σθίου, αλλά γι' αυτή διαμαρτύρονται πάμπολλοι δ/ντές σχολείων και την αποφεύγουν κάποιες δευτ/θμιες, όπως της Ηλείας για π.χ.
Τα παραπάνω τι το μη ρεαλιστικό και απλώς αισιόδοξο έχουν;

Τέλος, με βάση το σημερινό επίσημο πίνακα, αν κληθούν περίπου 1300 αν/τές (επαναλαμβάνω: καθόλου σίγουρο, μα όχι και αδύνατο) οι πρώτοι 1095 μη 3τεκνοι θα κληθούν (μέσα σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν 52 3τεκνοι πάνω από τη θέση 1068 και μάλλον λίγοι ακόμα).

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182708