0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αφορμή το μήνυμα του Ιπποκράτη όπου γίνεται εμφανές ότι πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση στον πίνακα, πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε το θέμα ρεαλιστικά και να σκεφτούμε ότι και στο πλέον αισιόδοξο σενάριο μόνο οι 1000 πρώτοι μη τρίτεκνοι μπορούν να έχουν ελπίδες για αναπλήρωση. Όσοι είναι πέρα από αυτό το νούμερο δε νομίζω ότι έχουν ελπίδες. Είπαμε θα πάρει περισσότερους αναπληρωτές αλλά μην το παρακάνουμε!
Παράθεση από: petros005 στις Αυγούστου 16, 2009, 01:05:17 pmΜε αφορμή το μήνυμα του Ιπποκράτη όπου γίνεται εμφανές ότι πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση στον πίνακα, πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε το θέμα ρεαλιστικά και να σκεφτούμε ότι και στο πλέον αισιόδοξο σενάριο μόνο οι 1000 πρώτοι μη τρίτεκνοι μπορούν να έχουν ελπίδες για αναπλήρωση. Όσοι είναι πέρα από αυτό το νούμερο δε νομίζω ότι έχουν ελπίδες. Είπαμε θα πάρει περισσότερους αναπληρωτές αλλά μην το παρακάνουμε! 1270 αναπληρωτές - 254 3τεκνοι---------------------------1016 + 52 3τεκνοι μπροστά μου (σύμφωνα με τον πίνακά σου, θέση 1068)----------------------------1068Θεωρείς αδύνατο να κληθούν κοντά στους 1300 αναπληρωτές φέτος, όταν πριν 2 χρόνια με περισσότερους διορισμούς από φέτος, κλήθηκαν 1242;Μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις την πιο πάνω θέση σου.Δε λέω ότι θα κληθούν σίγουρα 1300 αναπληρωτές, αλλά ποιος και με ποια επιχειρήματα μπορεί να βεβαιώσει για το αντίθετο;
Ήταν μόλις η προηγούμενη χρονιά που οι μη τρίτεκνοι δεν έφτασαν ούτε καν τους 800. Αυτό είναι το μόνο επιχείρημα που έχω για να στηρίξω την εικασία μου. Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας προσγειώνει απότομα και ιδιαίτερα φέτος που το κράτος χρωστάει μέχρι και στη Μπουρκίνα Φάσο. Αυτό που κάνουν στην Ελλάδα δεν είναι διαχείριση οικονομικών είναι ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα! Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή μη, είναι θέμα ρεαλισμού. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα χαρώ να πάρουν και πολύ περισσότερους από χίλιους μη τρίτεκνους αναπληρωτές.