*

Ψηφοφορία

ΠΙΘΑΝΗ

19,5
20
20,5
21
21,5
22
22,5

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.  (Αναγνώστηκε 403136 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος katerina24

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Πρόβλεψη για μόρια στο νέο πίνακα αναπληρωτών.
« Απάντηση #1722 στις: Αυγούστου 17, 2009, 11:39:10 pm »
Καλησπέρα σε όλους! Δύο κουφές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω: Στον Ενιαίο πίνακα διορισμών ποιοι βρίσκονται; Και ποια  η διαφορά του από τον πίνακα του 30μηνου;
Στον Ενιαίο διορισμών βρίσκονται όσοι έχουν έστω και μία ημέρα προϋπηρεσία.
Στον πίνακα του 30μηνου βρίσκονται όσοι συμπλήρωσαν τουλάχιστον 30 μήνες προϋπηρεσία έως 30-6-2008. Όπως φαίνεται , οι 30μηνίτες βρίσκονται και στον Ενιαίο πίνακα .
Ok,thanks! Απλά μου φαίνεται λίγο άσκοπο να υφίσταται ο πίνακας του 30μηνου, αφού όλοι τους βρίσκονται και στον Ενιαίο, γι' αυτό και ρώτησα. Εσάς σας φαίνεται λογικό; ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1723 στις: Αυγούστου 17, 2009, 11:47:32 pm »
Ας συμφωνήσει και κάποιος, γιατί  έχω άρχισει να αισθάνομαι πως "στράβωσε ο γυαλός"!

Καλές διακοπές Μόμο..., χαμογέλα και λίγο!  :(
Aristo, εγώ συμφωνώ απολυτα μαζί σου και παίρνω κουράγιο με τις απόψεις σου! :D :D :D
 Έχω όμως και μια διαφωνία.......Δεν ξέρω γιατί ,αλλά δε μου αρέσει ο μπόμπιρας στο avatar σου ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1724 στις: Αυγούστου 17, 2009, 11:54:08 pm »
Ας συμφωνήσει και κάποιος, γιατί  έχω άρχισει να αισθάνομαι πως "στράβωσε ο γυαλός"!

8) 8) 8) 8) 8)   8) ευχαριστω πολυ!
Υ.Γ βρισκω την τοποθετηση σου απολυτα λογικη και τεκμηριωμενη... οι φοβιες και τα αγχη ξεκινουν επειδη ζουμε στη χωρα του παραλογου  της ασυνεπειας και της "αρπαχτης"... πολυ σωστα ομως, οπως παροτρυνεις πρεπει να επιμενουμε και να απαιτουμε επιχειρηματα αλλιως μαλλον παιζουμε το δικο τους παιχνιδι!!! καλο κουραγιο σε ολους μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ...
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nikos6767

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1725 στις: Αυγούστου 18, 2009, 12:07:34 am »
giato kolise to ypepth?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1726 στις: Αυγούστου 18, 2009, 12:14:27 am »
Λες να ετοιμάζουν να ανεβάσουν τίποτε πίνακες;; ωρομισθίων, ειδικής αγωγής ;;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1727 στις: Αυγούστου 18, 2009, 01:50:54 am »
Aristos2 ομολογώ ότι με το επιχείρημά σου που βασίζεται στο μοτίβο προσλήψεων αναπληρωτών τα τελευταία τρία χρόνια με έπεισες κι εμένα τον άπιστο Θωμά και είμαι πλέον βέβαιος ότι φέτος μιλάμε για 1300 και πλέον αναπληρωτές.
Την ένστασή μου όμως την έχω στο γεγονός ότι πάνω απ' όλα προσπαθείς να πείσεις αλλά και να πεισθείς ότι φέτος θα σε καλέσουν ως αναπληρωτή έστω κι αν είσαι στο μεταίχμιο. Δε λέω σεβαστή η προσωπική σου ανησυχία, μιας και όλοι μας έχουμε τις αγωνίες μας. Το γεγονός όμως είναι ότι παρασύρεις και άλλους σε αυτό το κλίμα αισιοδοξίας (έστω και με επιχειρήματα) ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορείς με βεβαιότητα (ούτε εσύ αλλά ούτε και κανείς άλλος) να πεις ότι σίγουρα θα πάρουν τόσο πολλούς αναπληρωτές. Και εφόσον δεν μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος καλό θα ήταν να μην παρασύρεις και τους υπόλοιπους σε αυτό το ταξίδι υπεραισιοδοξίας γιατί πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο τα πράγματα να μην πάνε όσο καλά τα θέλουμε.

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
Για σκέψου το υπουργείο οικονομικών με έναν προϋπολογισμό πραγματικά εκτός ελέγχου να αποφασίσει να μειώσει τις δαπάνες όπου και όσο μπορεί και αντί για χιλιάδες αναπληρωτές να περάσει η χρονιά με τους ωρομίσθιους να φεύγουν σα "ζεστά ψωμάκια"!
Γιατί; Πολύ απλά διότι μπορεί να τους χρησιμοποιήσει όλη τη χρονιά και να τους πληρώσει την επόμενη και ίσως μάλιστα όχι η ίδια αλλά η επόμενη κυβέρνηση.
Να πώς κλείνεις τρύπες ωραία και καλά και προωθείς στην επόμενη κυβέρνηση ένα καυτό δωράκι.
Για να μην παρεξηγήσεις τις προθέσεις μου κι εγώ μαζί σου είμαι και θέλω να αφεθώ στο κάλεσμα της αισιοδοξίας σου αλλά επειδή σε αυτή τη χώρα έχουμε επισήμως την πατέντα του παραλογισμού, καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι και όταν με το καλό έρθουν οι βαρβάτες φάσεις αναπληρωτών, το γλεντάμε και το χαιρόμαστε και ό,τι άλλο θες!

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1728 στις: Αυγούστου 18, 2009, 08:03:27 am »
Με αποκαλείς υπεραισιόδοξο, χωρίς να έχεις, μάλλον προσέξει τι λέω.

Επαναλαμβάνω, για τελευταία - ελπίζω - φορά.
Ούτε εγώ, ούτε κανείς για την ώρα, ακόμη και ο Υπουργός Παιδείας γνωρίζει και μπορεί να υπογράψει τον ακριβή αριθμό αν/τών για φέτος.
Άρα δε λέω ότι θα κληθούν 1300 αν/τές φέτος. Λέω ότι είναι πιθανόν και το τεκμηριώνω, παραθέτοντας στοιχεία διορισμών της προηγούμενης 2ετίας και την εμπειρία μου μέσα από τα σχολεία (ωρομίσθιος το 2007, αν/τής το 2008), με βάση την οποία συμπεραίνω πως διευθυντές σχολείων και ορισμένες δευτεροβάθμιες αντιστέκονται στη λύση των ωρομισθίων , ιδιαίτερα σε ειδικότητες αιχμής, αφού με αυτούς δε λειτουργούν ομαλά τα σχολεία, δεν μπορεί να βγει καν πρόγραμμα .
Όσο για μένα, επειδή υπαινίχθηκες ότι αυτά που λέω είναι προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου, σε διαβεβαιώ ότι το ενδεχόμενο να κληθώ απλώς ωρομίσθιος φέτος και το έχω συνειδητοποίσει και το έχω αποδεχθεί και διόλου δε θα εμποδίσει το διορισμό μου ως 24μηνίτη το 2011. Και αν/τής από την α' φάση να ήμουν φέτος, θά ήταν απίθανο με 22+ καθαρά μόρια να διοριστώ μέσω του 40% του χρόνου, λόγω και των ΟΑΕΔιτών. Με τα λιγότερα, όμως, μόρια από ωρομισθία φέτος και από αν/ση του χρόνου, 24μηνίτης το 2011 θα είμαι και, άρα, διορισμένος (προφανώς δεν είμαι απ' αυτούς που "ψάχνονται" με το 24μηνο, όπως το πήραν όλο 2 χρόνια, θα το παίρνουν και τα επόμενα, είναι προφανές από τη μείωση διορισμών).
Άρα, κανένα καημό δεν έχω να,πείσω είτε τον εαυτό μου, είτε κανένα. Θεωρώ, απλώς, πως αντιτάσσω σε φοβίες και άγχη την πραγματικότητα κι επιχειρήματα. Και υπογραμμίζω, ξανά: μιλώ για πιθανότηταααααα.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1729 στις: Αυγούστου 18, 2009, 08:04:48 am »

Aristo, εγώ συμφωνώ απολυτα μαζί σου και παίρνω κουράγιο με τις απόψεις σου! :D :D :D
 Έχω όμως και μια διαφωνία.......Δεν ξέρω γιατί ,αλλά δε μου αρέσει ο μπόμπιρας στο avatar σου ;D ;D ;D ;D

... ψάξε λίγο το γιατί.
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1730 στις: Αυγούστου 18, 2009, 08:50:19 am »
Για σκέψου το υπουργείο οικονομικών με έναν προϋπολογισμό πραγματικά εκτός ελέγχου να αποφασίσει να μειώσει τις δαπάνες όπου και όσο μπορεί και αντί για χιλιάδες αναπληρωτές να περάσει η χρονιά με τους ωρομίσθιους να φεύγουν σα "ζεστά ψωμάκια"!

Τη θεωρία περί υποκατάστασης αν/τή από δυο ωρομίσθιους κάθε χρόνο την ακούω, αλλά ποτέ δεν την είδα να υλοποιείται (η οικονομία ποτέ δεν ήταν ιδιαιτέρως ανθηρή). Τα βασικά κενά συνεχίζουν να καλύπτονται από αν/τές και τα μικρά από ωρομίσθιους. Παλαιότερα, διορισμένοι μιλούν για μια χρονιά μόνο που το επεδίωξε το ΥΠΕΠΘ,  έγινε σάλος και δεν το τόλμησε ξανά.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2009, 09:23:26 am από aristos2 »
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1731 στις: Αυγούστου 18, 2009, 10:41:22 am »
Nαι, έγινε το 2003-4 η πρόσληψη πολλών ωρομισθίων. Υπήρχε μεγάλη αντίδραση. Εργάστηκα ως ωρομίσθια  για πρώτη  φορά στο δημόσιο σχολείο  τη χρονιά αυτη (που να ήξερα...)  ;D ;D

Aristo2, όντως  είναι λίγο τρομακτικός ο μικρούλης ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2009, 12:02:57 pm από Lara »

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1732 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:32:19 am »
Nαι, έγινε το 2003-4 η πρόσληψη πολλών ωρομισθίων. Υπήρχε μεγάλη αντίδραση. Εργάστηκα ως ωρομίσθια  για πρώτη  φορά στο δημόσιο σχολείο  τη χρονιά αυτη (που να ήξερα...)  ;D ;D

Aristo2, είναι λίγο τρομακτικός ο μικρούλης ::)
Aristo, είδες;;;;;;;;;;;;;; Μάλλον το μάτι μας χαλάει........ ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1733 στις: Αυγούστου 18, 2009, 01:30:34 pm »
Αν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημά σας με τον πιτσιρίκο ..., θα παραμείνει!  :D
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1734 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:26:14 pm »
θα βγει τιποτα σημερα;;;εχουμε καμια πληροφορηση;;;βαρεθηκα πια!!!

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1735 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:32:00 pm »
θα βγει τιποτα σημερα;;;εχουμε καμια πληροφορηση;;;βαρεθηκα πια!!!
Αν δεν ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των μόνιμων ,αποκλείεται να κληθεί φάση αναπληρωτών. Μην περιμένεις άσκοπα !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)