0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: katerina24 στις Αυγούστου 17, 2009, 11:25:22 pmΚαλησπέρα σε όλους! Δύο κουφές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω: Στον Ενιαίο πίνακα διορισμών ποιοι βρίσκονται; Και ποια η διαφορά του από τον πίνακα του 30μηνου;Στον Ενιαίο διορισμών βρίσκονται όσοι έχουν έστω και μία ημέρα προϋπηρεσία. Στον πίνακα του 30μηνου βρίσκονται όσοι συμπλήρωσαν τουλάχιστον 30 μήνες προϋπηρεσία έως 30-6-2008. Όπως φαίνεται , οι 30μηνίτες βρίσκονται και στον Ενιαίο πίνακα .
Καλησπέρα σε όλους! Δύο κουφές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω: Στον Ενιαίο πίνακα διορισμών ποιοι βρίσκονται; Και ποια η διαφορά του από τον πίνακα του 30μηνου;
Ας συμφωνήσει και κάποιος, γιατί έχω άρχισει να αισθάνομαι πως "στράβωσε ο γυαλός"!Καλές διακοπές Μόμο..., χαμογέλα και λίγο!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 17, 2009, 11:18:50 pmΑς συμφωνήσει και κάποιος, γιατί έχω άρχισει να αισθάνομαι πως "στράβωσε ο γυαλός"!Καλές διακοπές Μόμο..., χαμογέλα και λίγο! Aristo, εγώ συμφωνώ απολυτα μαζί σου και παίρνω κουράγιο με τις απόψεις σου! Έχω όμως και μια διαφωνία.......Δεν ξέρω γιατί ,αλλά δε μου αρέσει ο μπόμπιρας στο avatar σου
Nαι, έγινε το 2003-4 η πρόσληψη πολλών ωρομισθίων. Υπήρχε μεγάλη αντίδραση. Εργάστηκα ως ωρομίσθια για πρώτη φορά στο δημόσιο σχολείο τη χρονιά αυτη (που να ήξερα...) Aristo2, είναι λίγο τρομακτικός ο μικρούλης :
θα βγει τιποτα σημερα;;;εχουμε καμια πληροφορηση;;;βαρεθηκα πια!!!