0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mε σειρά 277 και 248 χωρίς τους πολύτεκνους θα είμαι Α΄,
με 33.768 θα παω ξανθη;
Οι πίνακες για τους ωρομίσθιους βγαίνουν αργότερα και είναι διαφορετικοί από αυτούς των αναπληρωτών; Ξέρει κανείς περίπου πότε ανακοινώνονται;Πολύ θα εκτιμούσα μια απάντηση.
φωτεινη, συγνωμη για την ασχετοσυνη μου...τι ειναι η ... Αστροπαλια?
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Αυγούστου 23, 2009, 11:45:22 pm Οι πίνακες για τους ωρομίσθιους βγαίνουν αργότερα και είναι διαφορετικοί από αυτούς των αναπληρωτών; Ξέρει κανείς περίπου πότε ανακοινώνονται;Πολύ θα εκτιμούσα μια απάντηση. Οι πίνακες ωρομισθίων είναι διαφορετικοί από αυτούς των αναπληρωτών, ανακοινώνονται αρκετά αργότερα και καταρτίζεται ένας ανά περιφέρεια. Οπότε είναι πολλοί πίνακες, ανεξάρτητοι μεταξύ τους. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν ανακοινωθεί και αυτοί, δεν ξέρω γιατί τους έχουν αργήσει τόσο.
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 23, 2009, 08:45:03 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 23, 2009, 08:43:08 pmΔικό μου το λάθος.Η Αττική είναι μία περιφέρεια από μόνη της.Τώρα το είδα.Παραλίγο να κάνεις την Τυχερούλα ν' αναθεωρήσει για την ... τύχη της!Κανενα προβλημα!Εξαλλου το "ΤYXEROULA" εκτος του οτι ειναι ατυχες και κακογραμμενο (λογω βιασυνης για ερωτηση) λειτουργει κατ'ευφημισμο.Σταθηκα τυχερη γιατι εγραψα καλα με λιγη προσπαθεια αλλα ατυχη και κυριως ανοητη γιατι εκανα ανεπιτρεπτα λαθους χειρισμους που μ'αφησαν για πολυ λιγο εκτος διορισμου.Χωρις προυπηρεσια (το 'παιζα υπερανω) το ψευδωνυμο θα δικαιωθει αναλογα με τη δυναμικη των μοριων μου.Άσε τη λαχτάρησα την κοπέλα βραδιάτικα!
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 23, 2009, 08:43:08 pmΔικό μου το λάθος.Η Αττική είναι μία περιφέρεια από μόνη της.Τώρα το είδα.Παραλίγο να κάνεις την Τυχερούλα ν' αναθεωρήσει για την ... τύχη της!
Δικό μου το λάθος.Η Αττική είναι μία περιφέρεια από μόνη της.Τώρα το είδα.