0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, γιατί βρε κορίτσι να αποτύχεις στη β θεματική; Μη χειρότερα. Δεν τα παμε;
Όχι, το project δεν είναι απαραίτητο να συμνφωνεί με τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών, με την ένοια ότι μέσω της εργασίας σε μικρές ομάδες μπορείς να κάνεις project με μια μικρή ομάδα παιδιών στην τάξη για κάποιο θέμα, αν τα υπόλοιπα παιδιά δε δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον ώστε να συμμετέχει ολόκληρη η τάξη. Η φιλοσοφία του project και η πρότυπη εφαρμογή του στο Reggio Emilia δεν προϋποθέτει την καθολική συμμετοχή της τάξης.Όσο για το τι θα κερδίσουμε από τυχόν διορθώσεις, θα κερδίσουμε δικαιότερη βαθμολόγηση των γραπτών μας και ίσως συμβάλλουμε στην πιο προσεκτική επιλογή ερωτήσεων στους επόμενους διαγωνισμούς. Αν είναι να μείνουμε εκτός του "top 600", τουλάχιστον να μείνουμε με μια βαθμολογία που θα ανταποκρίνεται στις γνώσεις μας! Καλά και πάνω απ' όλα δίκαια όσο γίνεται αποτελέσματα για όλες μας!!!
συμφωνώ είναι σίγουρα το α. Ανοίξτε το βιβλίο του Κιτσαρά και θα δείτε εκεί που λεει για το παιχνίδι
Παράθεση από: marigoula στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:50:28 pmσυμφωνώ είναι σίγουρα το α. Ανοίξτε το βιβλίο του Κιτσαρά και θα δείτε εκεί που λεει για το παιχνίδι Η ερώτηση 38 λεει τι ΔΕΝ ισχύει
marigoula θυμησε μου ποιά ηταν η σωστή για την ευέλικτη;;LAaleXXX ηρέμησε! Και εμεις που λεμε 5-7 λάθη δεν είμαστε σίγουροι, δεν νομίζω οτι κατάφεραν πολλοί να τα σημειώσουν(δεν επιτρεπόταν) οπότε ποιος μου λέει οτι δεν έχουμε κ' αλλα λάθη;;
Παράθεση από: chrisa στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:56:29 pmΠαράθεση από: marigoula στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:50:28 pmσυμφωνώ είναι σίγουρα το α. Ανοίξτε το βιβλίο του Κιτσαρά και θα δείτε εκεί που λεει για το παιχνίδι Η ερώτηση 38 λεει τι ΔΕΝ ισχύειΣόρυ βρε κορίτσια απλά όπως καταλαβαίνεις το μυαλό μου μάλλον πηγαίνει ευθεία προς κάψιμο, χρειάζομαι επειγόντως παλευοτανίλ και αντιπαλευόν;D Ρίτα πάω να ψάξω στον Κιτσαρά και θα ενημερώσω!!
Παράθεση από: LAaleXXX στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 07:06:37 pmΠαράθεση από: chrisa στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:56:29 pmΠαράθεση από: marigoula στις Φεβρουαρίου 12, 2009, 06:50:28 pmσυμφωνώ είναι σίγουρα το α. Ανοίξτε το βιβλίο του Κιτσαρά και θα δείτε εκεί που λεει για το παιχνίδι Η ερώτηση 38 λεει τι ΔΕΝ ισχύειΣόρυ βρε κορίτσια απλά όπως καταλαβαίνεις το μυαλό μου μάλλον πηγαίνει ευθεία προς κάψιμο, χρειάζομαι επειγόντως παλευοτανίλ και αντιπαλευόν;D Ρίτα πάω να ψάξω στον Κιτσαρά και θα ενημερώσω!!εγώ το πήρα και με την άτοπο... το β,γ,δ το αναφέρει 1000%