0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετράνε τα μόρια πραγματικής προυπηρεσίας.Καμία σχέση τα μόρια από ΑΣΕΠ
LK σ ευχαριστω θα ηθελα και κατι ακομη.Εχει φυσικοχημειες και τετοια?ειναι υποχρεωτικες οι παρακολουθησεις?Κοιτα εγω εχω 9.3 απο φιλοσοφικη αλλα αν εχει μαθηματα θετικης τοτε προβληματιζομαι λιγο...αν κανεις εισαχθει φετος πιστευεις πως θα βρει δουλεια τελειωνοντας 2012 κ εξης?
Να σας ρωτησω κι εγω καποια πραγματα? Ο συζυγος μου ειναι στρατιωτικος και περυσι του βγηκε μεταθεση για την κυπρο, αλλα την αρνηθηκαμε ( ενω ηταν ευνοικη μεταθεση) γιατι εγω ηλπιζα οτι φετος θα ημουν αναπληρωτρια και δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια. Τωρα υπαρχει αυτη η πιθανοτητα για την επομενη χρονια ( σεπτεμβρης 2010), οποτε θα πρεπει να κανω απο τωρα καποιες ενεργειες? Στην Κυπρο μετρανε μονο τα μορια πραγματικης προυπηρεσιας ή και τα μορια απο ασεπ? Θα ειμαι με 5 (ή 7 εαν δουλεψω φετος) μορια πραγματικης προυπηρεσιας και 8,27 απο τον περασμενο ασεπ, υπαρχουν ελπιδες αναπληρωσης κι αν ναι, αυτα τα μορια θα μετρανε μετα και στην ελλαδα? Ευχαριστω προκαταβολικα.
Παράθεση από: zizoulis στις Απριλίου 16, 2009, 11:20:35 amΝα σας ρωτησω κι εγω καποια πραγματα? Ο συζυγος μου ειναι στρατιωτικος και περυσι του βγηκε μεταθεση για την κυπρο, αλλα την αρνηθηκαμε ( ενω ηταν ευνοικη μεταθεση) γιατι εγω ηλπιζα οτι φετος θα ημουν αναπληρωτρια και δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια. Τωρα υπαρχει αυτη η πιθανοτητα για την επομενη χρονια ( σεπτεμβρης 2010), οποτε θα πρεπει να κανω απο τωρα καποιες ενεργειες? Στην Κυπρο μετρανε μονο τα μορια πραγματικης προυπηρεσιας ή και τα μορια απο ασεπ? Θα ειμαι με 5 (ή 7 εαν δουλεψω φετος) μορια πραγματικης προυπηρεσιας και 8,27 απο τον περασμενο ασεπ, υπαρχουν ελπιδες αναπληρωσης κι αν ναι, αυτα τα μορια θα μετρανε μετα και στην ελλαδα? Ευχαριστω προκαταβολικα.zizoulis θα σε στενοχωρήσω, αλλά έκανες μεγάλη ανοησία που δεν πήγατε με τον άντρα σου στην Κύπρο!Οι γυναίκες των ελλήνων στρατιωτικών που μετατίθενται στην Κύπρο και είναι καθηγήτριες, υποχρεωτικά το κυπριακό κράτος τις προσλαμβάνει εκεί ως αναπληρώτριες! Ξέρω κοπέλα που διορίστηκε χωρίς ΑΣΕΠ ακριβώς με αυτό τον τρόπο. Πήγε με τον στρατιωτικό άντρα της στην Κύπρο για 2 χρόνια, εργάστηκε εκεί ως αναπληρώτρια και μετά όταν γύρισαν στην Ελλάδα μετέφερε την προϋπηρεσία της στην Ελλάδα και διορίστηκε. Η προϋπηρεσία στην Κύπρο πάντα αναγνωριζόταν στην Ελλάδα, όπως και το αντίστροφο.Καλού κακού όμως ρώτησε αν ισχύει ακόμη αυτό (να σε προσλάβουν δηλ υποχρεωτικά), γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα το έκανε αυτό πριν 5 χρόνια περίπου...
Παράθεση από: vaskem στις Απριλίου 16, 2009, 09:12:21 amLK σ ευχαριστω θα ηθελα και κατι ακομη.Εχει φυσικοχημειες και τετοια?ειναι υποχρεωτικες οι παρακολουθησεις?Κοιτα εγω εχω 9.3 απο φιλοσοφικη αλλα αν εχει μαθηματα θετικης τοτε προβληματιζομαι λιγο...αν κανεις εισαχθει φετος πιστευεις πως θα βρει δουλεια τελειωνοντας 2012 κ εξης?
γιατι εχει σημασια το τμημα?η φιλοσοφικη Αθηνας δεν αρκει?