*

Αποστολέας Θέμα: εργασια ως φιλολογος στην κυπρο  (Αναγνώστηκε 35744 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: εργασια ως φιλολογος στην κυπρο
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 16, 2009, 12:12:13 pm »
Μετράνε τα μόρια πραγματικής προυπηρεσίας.Καμία σχέση τα μόρια από ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:12:40 »

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 16, 2009, 12:16:00 pm »
Μετράνε τα μόρια πραγματικής προυπηρεσίας.Καμία σχέση τα μόρια από ΑΣΕΠ
Ευχαριστω πολυ!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 16, 2009, 12:36:20 pm »
LK σ ευχαριστω θα ηθελα και κατι ακομη.Εχει φυσικοχημειες και τετοια?ειναι υποχρεωτικες οι παρακολουθησεις?Κοιτα εγω εχω 9.3 απο φιλοσοφικη αλλα αν εχει μαθηματα θετικης τοτε προβληματιζομαι λιγο...αν κανεις εισαχθει φετος πιστευεις πως θα βρει δουλεια τελειωνοντας 2012 κ εξης?

9,3 από Φιλοσοφική;;;  :o  :o  :o
Ποιο ακριβώς τμήμα της Φιλοσοφικής τελείωσες;;; ???  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 16, 2009, 01:26:12 pm »
Να σας ρωτησω κι εγω καποια πραγματα? Ο συζυγος μου ειναι στρατιωτικος και περυσι του βγηκε μεταθεση για την κυπρο, αλλα την αρνηθηκαμε ( ενω ηταν ευνοικη μεταθεση) γιατι εγω ηλπιζα οτι φετος θα ημουν αναπληρωτρια και δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια. Τωρα υπαρχει αυτη η πιθανοτητα για την επομενη χρονια ( σεπτεμβρης 2010), οποτε θα πρεπει να κανω απο τωρα καποιες ενεργειες? Στην Κυπρο μετρανε μονο τα μορια πραγματικης προυπηρεσιας ή και τα μορια απο ασεπ? Θα ειμαι με 5 (ή 7 εαν δουλεψω φετος) μορια πραγματικης προυπηρεσιας και 8,27 απο τον περασμενο ασεπ, υπαρχουν ελπιδες αναπληρωσης κι αν ναι, αυτα τα μορια θα μετρανε μετα και στην ελλαδα? Ευχαριστω προκαταβολικα.

zizoulis θα σε στενοχωρήσω, αλλά έκανες μεγάλη ανοησία που δεν πήγατε με τον άντρα σου στην Κύπρο!
Οι γυναίκες των ελλήνων στρατιωτικών που μετατίθενται στην Κύπρο και είναι καθηγήτριες, υποχρεωτικά το κυπριακό κράτος τις προσλαμβάνει εκεί ως αναπληρώτριες! Ξέρω κοπέλα που διορίστηκε χωρίς ΑΣΕΠ ακριβώς με αυτό τον τρόπο. Πήγε με τον στρατιωτικό άντρα της στην Κύπρο για 2 χρόνια, εργάστηκε εκεί ως αναπληρώτρια και μετά όταν γύρισαν στην Ελλάδα μετέφερε την προϋπηρεσία της στην Ελλάδα και διορίστηκε. Η προϋπηρεσία στην Κύπρο  πάντα αναγνωριζόταν στην Ελλάδα, όπως και το αντίστροφο.
Καλού κακού όμως ρώτησε αν ισχύει ακόμη αυτό (να σε προσλάβουν δηλ υποχρεωτικά), γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα το έκανε αυτό πριν 5 χρόνια περίπου...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:12:40 »

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 16, 2009, 01:41:06 pm »
Να σας ρωτησω κι εγω καποια πραγματα? Ο συζυγος μου ειναι στρατιωτικος και περυσι του βγηκε μεταθεση για την κυπρο, αλλα την αρνηθηκαμε ( ενω ηταν ευνοικη μεταθεση) γιατι εγω ηλπιζα οτι φετος θα ημουν αναπληρωτρια και δεν ηθελα να χασω την ευκαιρια. Τωρα υπαρχει αυτη η πιθανοτητα για την επομενη χρονια ( σεπτεμβρης 2010), οποτε θα πρεπει να κανω απο τωρα καποιες ενεργειες? Στην Κυπρο μετρανε μονο τα μορια πραγματικης προυπηρεσιας ή και τα μορια απο ασεπ? Θα ειμαι με 5 (ή 7 εαν δουλεψω φετος) μορια πραγματικης προυπηρεσιας και 8,27 απο τον περασμενο ασεπ, υπαρχουν ελπιδες αναπληρωσης κι αν ναι, αυτα τα μορια θα μετρανε μετα και στην ελλαδα? Ευχαριστω προκαταβολικα.

zizoulis θα σε στενοχωρήσω, αλλά έκανες μεγάλη ανοησία που δεν πήγατε με τον άντρα σου στην Κύπρο!
Οι γυναίκες των ελλήνων στρατιωτικών που μετατίθενται στην Κύπρο και είναι καθηγήτριες, υποχρεωτικά το κυπριακό κράτος τις προσλαμβάνει εκεί ως αναπληρώτριες! Ξέρω κοπέλα που διορίστηκε χωρίς ΑΣΕΠ ακριβώς με αυτό τον τρόπο. Πήγε με τον στρατιωτικό άντρα της στην Κύπρο για 2 χρόνια, εργάστηκε εκεί ως αναπληρώτρια και μετά όταν γύρισαν στην Ελλάδα μετέφερε την προϋπηρεσία της στην Ελλάδα και διορίστηκε. Η προϋπηρεσία στην Κύπρο  πάντα αναγνωριζόταν στην Ελλάδα, όπως και το αντίστροφο.
Καλού κακού όμως ρώτησε αν ισχύει ακόμη αυτό (να σε προσλάβουν δηλ υποχρεωτικά), γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα το έκανε αυτό πριν 5 χρόνια περίπου...

Ειχα παρει τηλ. στην κυπρο και μου ειχαν πει οτι μονο αν ημουν μονιμη θα υποχρεουταν το κρατος να με προσλαβει σε αλλη περιπτωση απλως φροντιζουν να εργαστεις σε οποιοδηποτε τομεα, αλλα οχι οτι προηγεισαι για αναπληρωση.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 16, 2009, 04:05:12 pm »
Ώστε έτσι... μάλλον παλιότερα που δεν ήταν τόσο γεμάτη και η δική τους επετηρίδα μπορούσαν κ έπαιρναν και τις μη μόνιμες ως αναπληρώτριες.... τι να πω, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ, μακάρι φέτος να σου πάνε όλα όπως τα θες....
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 16, 2009, 04:23:10 pm »
οι παρακολουθησεις στο τμημα σου ~οικιακης οικονομιας~ειναι υποχρεωτικες?δηλαδη αν δεν εισαι εκει δεν τα περνας?υπαρχουν εργαστηρια κτλ?αλλα μονο που μου λες μαθηματικα...στο παιδαγωγικο Αθηνας ο τελευταιος περυσι ειχε 9,7!ομοιως και στη Θεσσαλονικη που ειναι με βαθμο πτυχιου.Ειναι το κριμα που δεν υπαρχει συντελεστης βαρυτητας για καθε σχολη και παιρνουν τις θεσεις με 10 απο Ρουμανια,

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 16, 2009, 08:33:20 pm »
Έχει κάποια εργαστήρια στο πρώτο έτος. Όσον αφορά στο φόβο για τα μαθηματικά, μη φοβάσαι. Οι καθηγητές κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάρουμε πτυχίο. Καμία σχέση με φιλοσοφική. Μαθηματικά θα έχεις και στο παιδαγωγικό, δε τα γλιτώνεις. Λίγα είναι τα μαθήματα που χρειάζονται οπωσδήποτε παρακολούθηση, κυρίως τα μαθηματικά, χημεία και τα οικονομικά. Τ' άλλα τα περνάς και χωρίς. Πάντως, αν έβγαλες τη φιλοσοφική με 9.3, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τώρα, με το 10% δε δίνεις πανελλαδικές, αλλά η βάση είναι υψηλότερη. Η κανονική βάση στο Οικιακής Οικονομίας είναι 16.5 (δεν το έχουν πάρει χαμπάρι σαν τμήμα πολλοί). Γενικά, οι πανελλαδικές είναι ευκολότερος δρόμος για εμάς, τους φιλολόγους, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι παίρνουν σε όλα τα τμήματα μικρότερο αριθμό από ΑΕΙ και περισσότερους από ΤΕΙ. Σε εμάς π.χ. παίρνουν μόνον έναν από ΑΕΙ! Ε, γι αυτό και εγώ έδωσα πανελλαδικές. Αν θες να δώσεις πανελλαδικές, το τμήμα είναι στο πέμπτο πεδίο και κάνε το γρήγορα, προτού αλλάξουν το σύστημα εισαγωγής.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 16, 2009, 11:12:41 pm »
τα μαθηματικα ειναι το προβλημα μου οπως το ειπες και για αυτο ρωταγα για παιδαγωγικο για την απορροφηση γιατι ελεγα να εδινα πανελληνιες για παιδαγωγικο Αθηνας οπου ηδη φοιτει ο φιλος μου~δευτερο πτυχιο~και θα κατεβαινα μονο για εξετασεις στην Αθηνα.Αυτο πιστευεις πως μπορω να το κανω στο τμημα της οικιακης οικονομιας?Δηλαδη αν βρω καποιον για σημειωσεις να κατεβω αραια και που στην Αθηνα~εχω μετακομισει επαρχια γιατι προσδοκω πως θα βρω μερικα ιδιαιτερα εδω που με ξερουν.
Στις κατατακτηριες για παιδαγωγικο στην Αλεξανδρουπολη που με βολευει ζητανε αλγεβρα και γι αυτο ψιλοκολωνω και ψαχνομαι...Οι οικονομιες ειναι θεωρητικες η εχουν και μαθηματικες πραξεις και στατιστικη κτλ?το ξερω δεν μπορουν να ειναι ολα ροδινα και καλες επαγγελματικες προοπτικες και ανευ μαθηματικων.Θα ηταν υπερβολικο απο μερους μου ετσι δεν ειναι?σ ευχαριστω εισαι πολυ καλη/oς που μου δινεις πληροφοριες καλο Πασχα να εχετε ολοι!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 17, 2009, 08:32:05 am »
LK σ ευχαριστω θα ηθελα και κατι ακομη.Εχει φυσικοχημειες και τετοια?ειναι υποχρεωτικες οι παρακολουθησεις?Κοιτα εγω εχω 9.3 απο φιλοσοφικη αλλα αν εχει μαθηματα θετικης τοτε προβληματιζομαι λιγο...αν κανεις εισαχθει φετος πιστευεις πως θα βρει δουλεια τελειωνοντας 2012 κ εξης?

Δεν μας απάντησες, vaskem...

9,3 από Φιλοσοφική;;;  :o  :o  :o
Ποιο ακριβώς τμήμα της Φιλοσοφικής τελείωσες;;; ???  ???

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος io

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 17, 2009, 10:44:06 am »
Ξερει κανεις τι γινεται με τους Θεατρολογους στην Κυπρο?

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 17, 2009, 01:44:40 pm »
γιατι εχει σημασια το τμημα?η φιλοσοφικη Αθηνας δεν αρκει?

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 18, 2009, 05:46:45 am »
γιατι εχει σημασια το τμημα?η φιλοσοφικη Αθηνας δεν αρκει?

Εγώ ακόμη περιμένω το τμήμα...

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος vaskem

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 18, 2009, 10:01:11 am »
περιμενε μετα το Πασχα η απαντηση ετσι για να χει και σασπενς καλη Ανασταση