0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ;
Παράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.
παιδια αυτοι που ειναι με αποσπαση σε σχολειο και χρωστανε την οργανικη τους δεν κανουν αιτηση ετσι?ευχαριστω
Παράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 04, 2009, 09:23:14 pmΠαράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.Στο δικο μου Δημο μου ειπαν οτι το πιστοποιητικο γεννησης λεει πανω σε ποιο Δημο ειμαι γραμμενη, και δεν υπαρχει πιστοποιητικο εντοπιοτητας, κι επειδη ειναι πολυ καλοι ολοι (ειλικρινα) τους πιστεψα! Ισχυει ετσι;Επισης, σιγουρα εμενα που ειμαι πε06 αλλα διορισμενη σε Αβαθμια με αφορα η εγκυκλιος Αβαθμιας και τα αντιστοιχα εντυπα;
Παράθεση από: irene.a στις Νοεμβρίου 04, 2009, 10:47:45 pmΠαράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 04, 2009, 09:23:14 pmΠαράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.Στο δικο μου Δημο μου ειπαν οτι το πιστοποιητικο γεννησης λεει πανω σε ποιο Δημο ειμαι γραμμενη, και δεν υπαρχει πιστοποιητικο εντοπιοτητας, κι επειδη ειναι πολυ καλοι ολοι (ειλικρινα) τους πιστεψα! Ισχυει ετσι;Επισης, σιγουρα εμενα που ειμαι πε06 αλλα διορισμενη σε Αβαθμια με αφορα η εγκυκλιος Αβαθμιας και τα αντιστοιχα εντυπα;Όπως λέει και ο Daidalos, υπάρχει πιστοποιητικό εντοπιότητας. Επειδή υπάρχει ο περιορισμός της διετίας, δεν είμαι σίγουρη ότι θα δεχτούν πιστοπ. οικ. κατάστασης (γράφει πού είσαι εγγεγραμένη αλλά γράφει και από πότε?). Αν τους πεις για ποιο λόγο το θέλεις δεν μπορεί να μην σου δώσουν (δεν μπορεί άλλοι δήμοι να δίνουν και άλλοι όχι... )Για το άλλο που ρωτάς, ναι, θα κάνεις αίτηση σύμφωνα με την εγκύκλιο της Α/θμιας (η αδερφή μου, ίδια περίπτωση με σένα, ΠΕ06 διορισμένη, κάνει αίτηση είτε μετάθεσης είτε απόσπασης με την εγκύκλιο της Α/θμιας)