0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα τελευταια χρονια, μονον επι Στυλιανιδη το χρονοδιαγραμμα που ειχε καταρτισει το Υπουργειο για τις υπηρεσιακες μεταβολες των εκπαιδευτικων τηρηθηκε στην πλεινοτητα των περιπτωσεων απαρεγκλιτα. Αλλα τοτε ο Στυλιανιδης ειχε εισβαλει στην μηχανοργανωση του Υπουργειου αργα το βραδυ, για να βεβαιωθει ότι εφαρμοζονταν οι εντολες που ειχε δωσει για την ολοκληρωση των διαδικασιων χωρις καμια καθυστερηση, ακομη και αν οι υπαλληλοι επρεπε να υπερβαλουν εαυτους… Ένα τελευταιο και ασημαντο tip: Η επεξεργασια των γενικων αιτησεων μεταθεσης της
Ένα τελευταιο και ασημαντο tip: Η επεξεργασια των γενικων αιτησεων μεταθεσης της
Ο συνομήλικος mathematician το 'χει πιάσει το θέμα.Υπάρχει μία δεξαμενή οργανικών θέσεων για κάθε κλάδο. Από καιρού εις καιρόν θα έχετε δει ότι γίνονται και μεταφορές θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού από κλάδο σε κλάδο, π.χ. http://www.et.gr/view_publication/2009/2/433/svg/4?form.submitted=True (και μη μου πείτε ότι εν έτει 2009 υπήρχαν 60 κενές οργανικές θέσεις ΠΕ19-20).Αν δημοσιευόταν ο αριθμός των οργανικών θέσεων ανά κλάδο εκπαιδευτικών και γινόταν αντιπαραβολή με τον πραγματικό αιρθμό των μόνιμων εκπαιδευτικών ανά κλάδο θα βλέπαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Διότι επί χρόνια η Παιδεία υπήρξε το εύκολο ρουσφέτι.Στις 5/3 ψηφίστηκε το Νομοσχέδιο "Προστασία της εθνικής οικονομίας - Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης", το οποίο αναφέρει στο Άρθρο 11, Παράγραφος 8 & 9:http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/ValidNomosxedio/1390/P-EPOIKON-pap.qxp.pdf"8. Από τη δηµοσίευση του παρόντος δεν επιτρέπεται η απόσπαση εκπαιδευτικού προσωπικού σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και διδακτικά καθήκοντα. Με ευθύνη του Υπουργού Εθνικής Παιδείας, ∆ια
Παράθεση από: Siobaras στις Μαρτίου 15, 2010, 07:23:44 amΈχω ακούσει ένα κολπάκι που έκαναν κάποιοι για να αποφύγουν εντελώς να πάνε στην περιοχή που μετατεθήκανε, αλλά απαιτεί 6 σχολικές χρονιές.(Δεν ξέρω προσωπικά κάποιον που να το έκανε, πάντως)Κάθε χρόνο παίρνεις απόσπαση για εκεί που θέλεις, αλλά τους 2 μήνες του καλοκαιριού (τυπικά) επιστρέφεις στην οργανική σου και επειδή 2χ6=12, μετά από 6 χρόνια έχεις συμπληρώσει 12 μήνες στην οργανική σου και μπορείς να αιτηθείς ξανά για μετάθεση.Δεν ισχύει αυτό. Δες την περσινή εγκύκλιο μεταθέσεων:"2. Χρόνος για τον οποίο δεν θεμελιώνεται δικαίωμα μετάθεσης: α) Ο χρόνος που προκύπτει από το άθροισμα των καλοκαιρινών διμήνων κατά τα οποία οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί επανέρχονται στο σχολείο της οργανικής τους θέσης (Γνωμοδότηση 864/1989)"
Έχω ακούσει ένα κολπάκι που έκαναν κάποιοι για να αποφύγουν εντελώς να πάνε στην περιοχή που μετατεθήκανε, αλλά απαιτεί 6 σχολικές χρονιές.(Δεν ξέρω προσωπικά κάποιον που να το έκανε, πάντως)Κάθε χρόνο παίρνεις απόσπαση για εκεί που θέλεις, αλλά τους 2 μήνες του καλοκαιριού (τυπικά) επιστρέφεις στην οργανική σου και επειδή 2χ6=12, μετά από 6 χρόνια έχεις συμπληρώσει 12 μήνες στην οργανική σου και μπορείς να αιτηθείς ξανά για μετάθεση.
Οσον αφορα τις μεταθεσεις....ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΕΣ δεν τις ανακοινωνουν γιατι υπαρχουν 3 σεναρια1. Να δωσουν μεταθεση σε τοσους εκπ/κους οσες ειναι και οι πραγματικες θεσεις2. Να δωσουν μεταθεση σε τοσους εκπ/κους οσες ειναι και οι πραγματικες θεσεις και κατι παραπανω και...(καποιος μιλησε για 1000 μεταθεσεις μαλλον εχει δικιο)το τριτο σεναριο ουτε που ηθελε να το αναφερει ο συναδερφος, οποτε μπορει καποιος να το φανταστει...Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι θα καθυστερησουν να τις ανακοινωσουν γιατι ακομη δεν ξερει η κυβερνηση τι θα γινει με την οικονομικη κριση...βλεπε δανεισμο, χρεοκοπια της χωρας κ.α.
Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα κενά στους ΠΕ03 στην