0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στη συνεντευξη σε φροντιστήριο...τί περίπου ρωτάνε?
Παράθεση από: πε04.04 στις Μαρτίου 24, 2009, 06:07:04 pmτην πρώτη φορά έψαξα 70 φροντιστήρια και με πήραν σε μια τρύπα...τις επόμενες φορές έπεσα σε καλούς ανθρώπους..τώρα από τύχη, διορίστηκε ο
την πρώτη φορά έψαξα 70 φροντιστήρια και με πήραν σε μια τρύπα...τις επόμενες φορές έπεσα σε καλούς ανθρώπους..τώρα από τύχη, διορίστηκε ο
Καλό θα είναι να ξεκινησεις με σχετικά μικρά φροντιστήρια που απέχουν λίγο από εκεί που θέλεις να δουλέψεις.Αν πας τώρα στην περιοχή που θέλεις και στα φροντιστήρια που θέλεις , μάλλον δεν θα σε πάρουν αφού δεν έχεις εμπειρία.Και όταν αποκτήσεις εμπειρία θα θυμούνται ότι σε είχαν απορρίψει. ϊσως σου φαίνεται αστείο αλλά παίζει ρόλο. Να προσπαθείς να μιλάς με τον ιδιοκτήτη,παρά να αφήνεις βιογραφικά που στο κατω-κατω δεν έχεις και τίποτα ακόμα να δείξεις.
Παιδια, ειναι καλη περιοδος αυτη για αποστολη βιογραφικων σε ιδιωτικα δημοτικα σχολεια; Η' είναι πολύ νωρίς;
χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω,πιστεύω ότι για να μπει κανείς σε ιδιωτικό πρέπει να έχει κάποια γνωριμία ή γνωστό...μόνο με βιογραφικά δεν γίνεται τπτ!και το λέω γιατί κι εγώ έχω στείλει πολλές φορές,αλλά επίσης έχω και μία γνωστή που δούλευε σε ιδιωτικό ως γραμματεία και ήξερε ότι ούτε καν τους δίνουν σημασία των βιογραφικών..όποιες,ελάχιστες προσλήψεις γίνονταν,ήταν μέσω γνωστών!χωρίς να λέω ότι είναι απόλυτο,είναι όμως πολύ δύσκολο