0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: νανα στις Μαρτίου 18, 2013, 05:17:32 pmχωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω,πιστεύω ότι για να μπει κανείς σε ιδιωτικό πρέπει να έχει κάποια γνωριμία ή γνωστό...μόνο με βιογραφικά δεν γίνεται τπτ!και το λέω γιατί κι εγώ έχω στείλει πολλές φορές,αλλά επίσης έχω και μία γνωστή που δούλευε σε ιδιωτικό ως γραμματεία και ήξερε ότι ούτε καν τους δίνουν σημασία των βιογραφικών..όποιες,ελάχιστες προσλήψεις γίνονταν,ήταν μέσω γνωστών!χωρίς να λέω ότι είναι απόλυτο,είναι όμως πολύ δύσκολο ΕΓω δουλεψα χωρις να εχω γνωστο για 4 χρονια και μαλιστα μου ζητησαν να τους προτεινω και μαθηματικο.
χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω,πιστεύω ότι για να μπει κανείς σε ιδιωτικό πρέπει να έχει κάποια γνωριμία ή γνωστό...μόνο με βιογραφικά δεν γίνεται τπτ!και το λέω γιατί κι εγώ έχω στείλει πολλές φορές,αλλά επίσης έχω και μία γνωστή που δούλευε σε ιδιωτικό ως γραμματεία και ήξερε ότι ούτε καν τους δίνουν σημασία των βιογραφικών..όποιες,ελάχιστες προσλήψεις γίνονταν,ήταν μέσω γνωστών!χωρίς να λέω ότι είναι απόλυτο,είναι όμως πολύ δύσκολο
Παιδιά, έχει κάποιος εργαστεί στο Αρσάκειο? Αν ναι, μήπως θα μπορούσε να αναφέρει τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν εκεί? Επίσης από θέμα μισθού τι γίνεται? Έχω στείλει βιογραφικό εκεί, αλλά ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο να προσληφθεί κάποιος χωρίς προϋπηρεσία.
Αμάν portokali τώρα το κατάλαβες πως τα εργασιακά πάνε κατά.....;καιάδα μεριά.Και όπως πάμε η εκπαίδευση θα δουλεύει με αναπληρωτές που ο μισθός τους σταδιακά θα μειωθεί.Αλλά το θέμα εδώ είναι τα ιδιωτικά...το βιογραφικό και όχι ο μισθός.
Το 36μηνο είναι ανέφικτο.Και στο νήμα αυτό το θέμα είναι άλλο. Μα τι έρωτας με το36μηνο!!!