0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: green ice στις Μαρτίου 27, 2009, 09:21:15 pmΠαράθεση από: bikini στις Μαρτίου 27, 2009, 09:13:38 pmgreenice, έλα κι εσύ στο δημόσιο με 25+ μαθητές ανά τμήμα να δούμε αν θα εφαρμόζεις αυτά που σήμερα απορρίπτεις / κρίνεις!Μέχρι τώρα είχα έως 16 κ τα πήγα πολύ καλά,το αγαπάω πολύ το αντικείμενο,υπερβολικά πολύ.Πιστεύω γεννήθηκα γιαυτό!Νομίζω ότι κ στους 25 με το καλό θα τα πάω υπέροχα!Αν κάτι πάει στραβά ,θα σου πω!Καταρχάς, να ξέρεις ότι δεν σε κατηγόρησα για ό,τι έγραψες ούτε έχω σκοπό να τσακωθώ με κανέναν.Θέλω να πιστεύω ότι δεν παρεξήγησες το μήνυμά μου... Κατά δεύτερον, είμαι αναπληρώτρια. Κάνω έκθεση στην Α' Λυκείου σε 2 τμήματα με 22 και 23 μαθητές αντίστοιχα.Ναι, είμαι από εκείνους που διορθώνουν αναλυτικότατα τις εκθέσεις των παιδιών.Ναι, είμαι από εκείνους που θέλω να τους κάνω να μάθουν.Ναι, είμαι από εκείνους που κάθομαι ώρες στον Η/Υ για να τους βγάλω σχεδιαγράμματα και κάθε είδους βοηθητικό υλικό, ώστε να μην ταλαιπωρούνται με τα κακογραμμένα βιβλία.Ναι, είμαι από εκείνους που κάθε μέρα ανυπομονώ να ξημερώσει για να ξαναβρεθώ με τους μαθητές μου.Ναι, είμαι από εκείνους που λατρεύουν τη δουλειά τους όπως κι εσύ.Αλλά ναι, είμαι από εκείνους που δεν μένουν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.Γιατί δεν έχω το χρόνο που επιθυμώ, ώστε να ασχοληθώ ατομικά με το καθένα από τα παιδιά μου.
Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 27, 2009, 09:13:38 pmgreenice, έλα κι εσύ στο δημόσιο με 25+ μαθητές ανά τμήμα να δούμε αν θα εφαρμόζεις αυτά που σήμερα απορρίπτεις / κρίνεις!Μέχρι τώρα είχα έως 16 κ τα πήγα πολύ καλά,το αγαπάω πολύ το αντικείμενο,υπερβολικά πολύ.Πιστεύω γεννήθηκα γιαυτό!Νομίζω ότι κ στους 25 με το καλό θα τα πάω υπέροχα!Αν κάτι πάει στραβά ,θα σου πω!
greenice, έλα κι εσύ στο δημόσιο με 25+ μαθητές ανά τμήμα να δούμε αν θα εφαρμόζεις αυτά που σήμερα απορρίπτεις / κρίνεις!