0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το διόρθωσε πάνω στο γραπτό και στον άλλο καλό μαθητή της τάξης, δεν ήταν αβλεψία σε καμία περίπτωση. Επίσης δεν ήταν η μόνη ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά, την έχει και σε άλλα μαθήματα.
Ουπς, δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο... Για ερωτηματολόγια που αποτελούν μέρος έρευνας θες άδεια από το υπουργείο. Τώρα αυτό πώς το σκέφτηκε να το κάνει; Με ενδιαφέρει να μάθω.
Καλησπέρα. Μια καθηγήτρια, η οποία δέχτηκε πολλά παράπονα από τους μαθητές για τη βαθμολογία της, μοίρασε στους μαθητές να συμπληρώσουν ΕΠΩΝΥΜΑ ερωτηματολόγιο σχετικό με την τη συμπεριφορά της, τον τρόπο διδασκαλίας της και τέτοιες συναφείς ερωτήσεις. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν επιτρέπεται από τη νομοθεσία η επώνυμη απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτηματολόγια στη σχολική τάξη και μάλιστα από ανήλικους μαθητές;
Εγω ανώνυμα δίνω ένα διαμορφωμένο που είχα δει σε ένα βιβλίο καθηγητη που κυρίως είναι αυτοαξιολόγηση των παιδιών με προτάσεις και για τη διδασκαλία. Επώνυμο δεν βρίσκω κατ αρχας το νόημα να το κανεις.
Όταν κανείς υπηρετήσει κάποια λίγα χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση μαθαίνει ν' αποφεύγει τις κακοτοπιές. Εγώ δεν έχω κάποια συμβουλή να δώσω στους νέους. Θα μάθουν απ' τα παθήματά τους μοιραία. Ή μάλλον έχω να δώσω μια συμβουλή. Νέοι συνάδελφοι κρατηθείτε μ α κ ρ υ ά από παλαίουρες που θα το παίξουν καλοθελητές συβουλατόροι. Θα σας πάρουν στο λαιμό τους. Είναι οι χειρότεροι δάσκαλοι. Ρωτήστε τους μαθητές και θα καταλάβετε.
Νομίζω πως καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοεί ο leon. και δεν αναφέρεται σε τέτοια ευγενικά κίνητρα. Μιλάει, αν καταλαβαίνω σωστά, για δεινόσαυρους μιας περιοχής που θέλουν να υποδείξουν συμπεριφορές στους νεότερους που θα διευκολύνουν την δική τους αναπηρία.