0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: someone στις Μαρτίου 27, 2009, 03:56:30 pmΑυτα τα παιδια υπάρχει ποτέ περιπτωση να μάθουν πώς να διαβάζουν?Με αυτό τον τρόπο ούτε το πώς αλλά ούτε και το τι δεν μαθαίνουν!Προσωπικά έχω βαρεθεί να διορθώνω άριστες ασκήσεις από το σπίτι και γεμάτα λάθη την ίδια άσκηση όταν γίνεται στο σχολείο. Οπότε έχω πλέον ελαττώσει τις ασκήσεις για το σπίτι, γίνονται όλα στην τάξη.Πάντως εγώ έκθεση έμαθα να γράφω στην Α' Λυκείου. Προσφάτως βρήκα παλιά μου σκέφτομαι και γράφω και απόρησα γιατί μου έβαζαν καλούς βαθμούς στο σχολείο.
Αυτα τα παιδια υπάρχει ποτέ περιπτωση να μάθουν πώς να διαβάζουν?
μα η δουλεια του δασκαλου δεν ειναι να δινει ασκησεις για το σπιτι.κακως δινει οποιος δινει. τα παιδια με το ολοημερο θα πρεπει να κανουν τις ασκησεις στο σχολειο, διαφορετικα τι θα πει ολοημερο? Αληθεια τι ειναι ολοημερο?
Σήμερα έβαλα τεστ στην εισαγωγή της λυρικής, προειδοποιημένο εδώ και 1 βδομάδα.Μαθήτριά μου έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι "τη λυρική ποίηση καλλιέργησε και ο Αρχίλογος".Όταν τη ρώτησα ποιος, μου απάντησε το ίδιο: Αρχίλογος.Αυτό το περιστατικό αφορά διαβασμένους μαθητές ή αδιάβαστους;;;
Φανταστείτε σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα ΕΠΑΛ, όπου το επίπεδο μαθητών είναι επιεικώς απαράδεκτο...Ντρέπομαι πολλές φορές διαβάζοντας κείμενα τους και οργίζομαι με το Υπουργείο που στον ιδρυτικό νόμο έχει προϋπόθεση για την φοίτηση στην ΕΠΑΣ την ολοκλήρωση της Α Λυκείου ΕΠΑΛ, για να λάβουν (εδώ γελάμε) και γενική παιδεία! Και με 175 συνολικά μαθητές στα 8 τμήματα που έχω τα νεύρα μου τη βγάζουν- δεν τη βγάζουν καθαρή εφέτος....................