*

Αποστολέας Θέμα: Κατατακτήριες στο Παιδαγωγικό (ΕΚΠΑ)  (Αναγνώστηκε 54123 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fofiko

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Κατατακτήριες στο Παιδαγωγικό (ΕΚΠΑ)
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 15, 2010, 03:04:24 pm »
Κι εγω ξερω ατομο που μπηκε φετος στη νομικη του απθ με κατατακτηριες (που ειναι με εξετασεις και καλα) και ταυτοχρονα μπηκε και στο μεταπτυχιακο της νομικης χωρις να ξερει γρι αγγλικα. φανταζεστε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:19 »

Αποσυνδεδεμένος δασκαλίτσα

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 15, 2010, 07:38:35 pm »
Και μετά από αυτά που λέτε,έχω να ανακοινώσω ότι πήγα χθες στις 2 γραμματείες της σχολής και πραγματι τα έχουν βγάλει όλα τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων από τους πίνακες ανακοινώσεων.Μπήκα σε μια από τις 2 γραμματείες και ζήτησα να μάθω τους επιτυχόντες των κατατακτηρίων 2009-2010.Η απάντηση;"Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή που βρίσκεται η λίστα.Τί τη θέλετε;".Λεω "να δω αν πέρασε μια γνωστή μου".Και η απάντηση;"Αν έχει περάσει,θα το μάθει".

Λοιπόν,αυτό δεν είναι καθόλου καινούργιο.Στα μαθήματα μάλιστα που κάνουμε στο πανεπιστήμιο,είδα μια κοπέλα που μου είπε ότι πέρασε ένα μάθημα (άντε μην πω το μάθημα και τον καθηγητή τώρα) με 8 μόνο και μόνο επειδή είναι στην ΠΑΣΠ(νεολαία του πασόκ).Η αηδία στο έπακρο κοινώς...Ανεξάρτητα από τις κομματικές επιλογές μας,θα πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία πια.

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:16:05 am »
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπηκε με το απολυτηριο. οποτε υπαρχουν οι εξης πιθανοτητες:
1)εκτος απο τη νομικη να τελειωσε και αλλη σχολη(λεμε τωρα) με καλο βαθμο
2)να ειναι η συνονοματη ξαδερφη της
3)να εχει μεσο
γενικα ειναι σχεδον απιθανο καποιος να εχει πτυχιο νομικης με 9.70 και αν ειχε πτυχιο νομικης με τετοιο βαθμο θα πηγαινε καλυτερα να κανει μεταπτυχιακο, διδακτορικο και γενικοτερα καριερα στα νομικα. γιατι με τετοιο βαθμο να γινει μια δασκαλιτσα των 1200 ευρω?
οποτε ψαξτο καλυτερα και οταν επιβεβαιωθεις βγαλε και το ονομα της στην φορα.

1 και 2 εκδοχες: δεν έχει ούτε συνον. ξαδέρφη, απ' όσο ξέρω, ούτε δεύτερο πτυχίο. και το πατρώνυμο ήταν ίδιο και τέτοια σύμπτωση πια και ίδιο ΄΄ονομα και ίδιο επώνυμο και ίδιο ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ? Μα και ίδιο πτυχίο και να κάνουν τα χαρτιά για αναπληρωτές την ίδια χρονιά στη Μέση Εκπαίδευση? και το ψέμα, που είπε η θέια της στη μάνα μου? ότι δήθεν τα έκανε τα χαρτιά της με το απολυτήριο λυκείου? έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση της μάνας μαου και θα της απαντούσα. η μάνα μου δεν εχει ιδέα από τα εκπαιδευτικά ζητήματα. και γιατί δεν το είπαν τότε ότι η κοπέλα πέρασε και το είπαν τώρα? μήπως για να περάσει ο χρόνος και να καταοχυρωθεί νομικά χωρίς ενστάσεις και παρατράγουδα?

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:24:22 am »
Όντως μπορεί να ισχύουν οι δύο πρώτες εκδοχές που αναφέρει η ermionoula. Αν όμως συμβαίνει το τρίτο και η υποψία της alex1977 είναι αληθινή, πώς θα το διαπιστώσουμε;
Έκανα κι εγώ αίτηση φέτος στο ΠΤΔΕ Αθηνών και ήταν με το βαθμό πτυχίου. Αν εκείνη μπήκε με παραγματικό βαθμό 7+ τότε θα έπρεπε να μπω κι εγώ εφόσον την περνάω βαθμολογικά, ίσως και άλλοι βέβαια.

alex1977 θα το διερευνήσεις;

μα ο λόγος που έγραψα στο pde ήταν ΄το ότι δεν μπορούσα να βρω τα ονόματα πλέον στο ίντερνετ. αν διαβάσεις την ιστορία μου θα διαπιστώσεις ότι στην αρχή νόμισα ότι ήταν απλή συνωνυμία λόγω ασυμφωνίας των βαθμών πτυχίοων, αν και με έτρωγαν οι υποψίες. μετά , κι όταν λέω μετά εννοώ, πολύ αργότερα, έμαθα ότι ήταν αυτή τελικά. κι ο λόγος που το ψαξα ήταν γιατί θυμόμουν αόριστα ότι ο βαθμός της στο σάιτ του παιδαγωγικού ήταν πάνω από εννιά. αλλά πως μπορώ να την εκθέσω, χωρίς να δω πάλι τα ονόματα? να βεβεβαιωθώ 100%. η δασκαλίτσα, νομίζω μου είπε ότι θα βάλει τα ονόματα και τις βαθμολογίες στο σάιτ. αν μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό και να μου πει σε ποια κατηγορία ήταν η κοπέλα, ευχαρίστως να βοηθήσω γιατί δεν μ΄αρέσει η αδικία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:19 »

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:41:00 am »
Χαλαρώστε βρε παιδιά!!! Είμαι απόφοιτη του ΠΤΔΕ κ σας πληροφορώ ότι είχαμε πάμπολλους δύσμοιρους δικηγόρους στη σχολή μας που δε θέλανε να χάσουνε τα χρονάκια τους σε διδακτορικά κ σε όλα όσα αναφέρετε. Προτιμούσαν, όπως κ εγώ, 1000 κ στο χέρι παρά καρτέρι για αμύθητα, ονειρεμένα ποσά... Δηλαδή ο δικηγόρος είναι high class κ η δασκαλίτσα είναι για κλάματα;; Λυπάμαι που η νοοτροπία σας είναι τέτοια. Σήμερα δεν παίζει ρόλο το τι σπούδασες, αλλά το αν δουλεύεις. Δε θα προτιμουσα με τίποτα να είμαι μία άνεργη δικηγόρος κ να πεινάει η οικογένειά μου... Κάθε χρόνο το ΠΤΔΕ δέχεται 1500 αιτήσεις για κατάταξη κ οι αιτήσεις προέρχονται από: Φιλολόγους, Δικηγόρους, Γιατρούς. Όλες αυτές οι ειδικότητες ζητάνε δουλειά δεν "ντρέπονται" που θα γίνουν δάσκαλοι, αλλά ευχαριστούν το Θεό που τους δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία. Όπως ακριβώς κάνω κ εγώ. Όσο για την ανέλιξη σε διευθυντικά καθήκοντα... εγώ προς το παρόν δεν είδα κάτι τέτοιο σε κανέναν μας. Είμαστε τόσοι πολλοί, οι κατέχοντες 2 κ 3 πτυχία, μεταπτυχιακά κ διδακτορικά στο Δημοτικό, που ποιον να πρωτοκάνουν διευθυντή;;;

δεν νομίζω ότι η πρόθεσή μας ήταν αυτή. δεν υποτιμά κανείς νομίζω τους δασκάλους. μακάρι να ήμουν κι εγώ. αλλά σωστό είναι να υπάρχει και αξιοκρατία. η κοπέλα αυτή δεν αξιζε να μπει (το ψάχνω ακόμα το ζήταημα γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου και το χωριό μου είναι ένα χωριό τρελών βυσμάτων - μέχρι πρόσφατα είχαμε βουλευτή στη νδ κι απ' ένα διπλανό χωριό΄ένα απ' τα κορυφαία στελέχη του πασόκ). γιατί δεν έχει τη βαθμολογία που υποτίθεται ότι της βάλανε στο σάιτ. εμένα θα ήταν τιμή μου να είμαι δασκάλα. πιστεύω ότι όλα τα επαγγέλματα από τον πρωθυπουργό ως τον οδοκαθαριστή είναι αξιοπρεπή και πρέπει να τυγχάνουν το σεβασμό όλων μας. ιδιαίτερα στην εκπαιδευτική διαδικασία που είναι ενιαία κι αλληλένδετη δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί. και πιστεύω ότι αν παρατηρούνται τέτοιες συμπεριφορές διαχωρισμού των επαγγελμάτων οφείλονται στα συστήματα των πανελληνιίων και των μορίων. παλιά η νομική ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των υποψηφίων λόγω του ότι πιστεύανε ότι ο δικηγόρος θα ετύγχανε γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση στον ιδωτικό και δημόσιο τομέα. το ίδιο και οι φιλόλογοι λόγω επετηρίδας. τώρα οι όροι έχουν αντιστραφεί λόγω ολοήμερου σχολείου υπέρ των δασκάλων. κι έχουν ανεβεί οι βάσεις στα ύψη. εξάλλου γαι να γίνει κάποιος όχι μόνο δικηγόρος αλλά ο,τιδήποτε πρέπει πρώτα να περάσει απ' τα χέρια του δασκάλου.

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:56:20 am »
Να πούμε μερικές αλήθειες?? Θέλετε? Αλλά δεν θα πέσετε να με φάτε..Απλά το ξέρω, δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Το ξέρω ότι ίσως κάποιοι δεν το πιστέψουν αλλά είναι η αλήθεια! Λοιπόν.. πλαστογραφούν το βαθμό πτυχίου! Γίνεται αυτό σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ με προσόντα από εκεί οτ ξέρω και μετά το έμαθα και για τις κατατακτήριες! Ακόμη, κι εγώ ξέρω ένα άτομο που πήραν φέτος στις κατατακτήριες Αθήνας κι είναι χωμένος παντού.. κι επειδή έτυχε να τον γνωρίσω και προσωπικά..αναρωτιέμαι πώς παίρνουν κάτι τέτοια άτομα που φυσικά δεν το αξίζουν! Μιλάμε για λαμόγια!!! Αυτά από εμένα για να μην αναρωτιέστε άλλο. Από καιρό έχω καταλάβει τι παίζει και ότι οι ικανοί μένουν από έξω..Εσείς? Ακόμη να το καταλάβετε?

αν ξέρεις εσύ κάποιο άτομο (δεν αναφέρεις αν ήταν στο παιδαγωγικό δημ. εκπαίδευσης) και ξέρω κάποιο κι εγώ, όλο και κάποιος θα ξέρει τους υπόλοιπους. εγώ έχω βαθμό 8 και με την αξία μου. σήμερα έμαθα κι ότι αν είσαι οργανωμένος σε κόμματα στα πανεπιστήμια παίρνεις και καλούς βαθμούς. κρίμα που δεν μου κοβε τότε που σπόύδαζα κα δεν το ξερα κι όλας. και ήμουν και στη δαπ. με συγχωρείτε που θα το πω αλλά θα το κανα. αν είχα τότε το μυαλό που έχω τώρα, θα το κανα. άλλο να έχεις βαθμό΄8 και μισό κι άλλο 10 και 9 και 70. όλοι αυτοί που ήταν στα κόμματα και το κυνηγούσαν το πράγμα και δεν κοιμόντουσαν όρθιοι σαν εμένα σίγουρα έχουν τακτοποιηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. θα μου πείτε είναι αξιοπρεπές? δεν ξέρωγ τι να απαντήσω. ειλικρινά. τι είναι πιο αξιοπρεπές. αυτό (εστω και αν είσαι καλός κι ευσυνείδητος φοιτητής) ή να έχεις φτάσει 30-35-40 χρονών με απαξιωμένο πτυχίο , χάλια οικονομικά , και να βοηθάν ακόμα οι γονείς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 16, 2010, 01:03:01 am »
Κι εγω ξερω ατομο που μπηκε φετος στη νομικη του απθ με κατατακτηριες (που ειναι με εξετασεις και καλα) και ταυτοχρονα μπηκε και στο μεταπτυχιακο της νομικης χωρις να ξερει γρι αγγλικα. φανταζεστε...

καλά. ότσν σπούδαζα ήμουν στη δαπ. ο αρχηγός δαπ της σχολής μου συγκατοικούσε με έναν συμφοιτητή του που υποτίθεται ήταν αρχηγός ανεξάρτητης φοιτητικής παράταξης και τρωγόντουσαν. δε φαντάζεστε τι σοκ έπαθα όταν πήγα στις φοιτητικές εκλογές σπίτι του και ανακάλυψα ότι ήταν συγκάτοικοι. τον επόμενο χρό΄νο μπήκαν και οι δυο μαζί στη νομική σχολή της επαρχιακής πόλης που σπούδαζα με κατατακτήριες.

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 16, 2010, 01:08:28 am »
Και μετά από αυτά που λέτε,έχω να ανακοινώσω ότι πήγα χθες στις 2 γραμματείες της σχολής και πραγματι τα έχουν βγάλει όλα τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων από τους πίνακες ανακοινώσεων.Μπήκα σε μια από τις 2 γραμματείες και ζήτησα να μάθω τους επιτυχόντες των κατατακτηρίων 2009-2010.Η απάντηση;"Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή που βρίσκεται η λίστα.Τί τη θέλετε;".Λεω "να δω αν πέρασε μια γνωστή μου".Και η απάντηση;"Αν έχει περάσει,θα το μάθει".

Λοιπόν,αυτό δεν είναι καθόλου καινούργιο.Στα μαθήματα μάλιστα που κάνουμε στο πανεπιστήμιο,είδα μια κοπέλα που μου είπε ότι πέρασε ένα μάθημα (άντε μην πω το μάθημα και τον καθηγητή τώρα) με 8 μόνο και μόνο επειδή είναι στην ΠΑΣΠ(νεολαία του πασόκ).Η αηδία στο έπακρο κοινώς...Ανεξάρτητα από τις κομματικές επιλογές μας,θα πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία πια.

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 16, 2010, 01:22:35 am »

Αποσυνδεδεμένος maklin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 16, 2010, 02:58:04 am »
Θα αποθήκευα το αρχείο αλλά στεναχωρέθηκα που δεν ήμουν μέσα και γι' αυτό το άφησα.
Έχω νευριάσει πάρα πολύ με το γεγονός, αν όντως συμβαίνει αυτό, που από τα λεγόμενα της alex1977 πιστεύω ότι ισχύει.
Είναι σκέτη κοροϊδία και με πιάνει απογοήτευση με τη βρωμιά του συστήματος. Μετά λένε γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε τέτοια χάλια...αφού είμαστε ο κλέψας του κλέψαντος (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω), μεσ' τη λαμογιά και την απατεωνιά.

Λυπάμαι πολύ που όλα περιστρέφονται γύρω από ένα ''μέσον'' ή το χρήμα κατ' επέκταση. Τουλάχιστον ας δήλωναν φανερά ότι όποιος έχει μέσον θα μπει. Έτσι, ο καθένας θα φρόντιζε να βρει κι από ένα (που λέει ο λόγος).

Θεωρώ ότι κάτι πρέπει να γίνει και καλό θα ήταν να μην το αφήναμε έτσι. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να δούμε το επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου και να εξακριβωθεί.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2010, 03:29:24 am από maklin »
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 16, 2010, 01:47:32 pm »
αυτη τη στιγμη υπαρχει το ονομα της λεγαμενης στους φετινους πινακες(εστω στους περσινους) αναπληρωτων του κλαδου πε13(νομικης)?? εκει θα εξακριβωσουμε το βαθμο πτυχιου της.και αν βρειτε και την λιστα με τους επιτυχοντες του πτδε θα το διασταυρωσετε αμεσα!

Αποσυνδεδεμένος maklin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 16, 2010, 02:24:24 pm »
η λίστα με τους επιτυχόντες δεν υπάρχει στο διαδίκτυο και όταν ρώτησε η δασκαλίτσα για τη λίστα την απέφυγαν...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος alex1977

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 16, 2010, 06:55:13 pm »
Θα αποθήκευα το αρχείο αλλά στεναχωρέθηκα που δεν ήμουν μέσα και γι' αυτό το άφησα.
Έχω νευριάσει πάρα πολύ με το γεγονός, αν όντως συμβαίνει αυτό, που από τα λεγόμενα της alex1977 πιστεύω ότι ισχύει.
Είναι σκέτη κοροϊδία και με πιάνει απογοήτευση με τη βρωμιά του συστήματος. Μετά λένε γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε τέτοια χάλια...αφού είμαστε ο κλέψας του κλέψαντος (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω), μεσ' τη λαμογιά και την απατεωνιά.

Λυπάμαι πολύ που όλα περιστρέφονται γύρω από ένα ''μέσον'' ή το χρήμα κατ' επέκταση. Τουλάχιστον ας δήλωναν φανερά ότι όποιος έχει μέσον θα μπει. Έτσι, ο καθένας θα φρόντιζε να βρει κι από ένα (που λέει ο λόγος).

Θεωρώ ότι κάτι πρέπει να γίνει και καλό θα ήταν να μην το αφήναμε έτσι. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να δούμε το επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου και να εξακριβωθεί.

Αποσυνδεδεμένος mata87

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 08:09:57 pm »
Eγώ έκανα πέρσι τα χαρτιά μου και έμεινα απ' έξω με βαθμό πτυχίου 9,50 χωρίς να έχω σχέση με καμία παρατάξη κλπ. Απλά ήμουν καλή φοιτήτρια. Και τώρα διαβαζω αυτά που έχουν γραφτεί εδώ για το θέμα κι έχω εξοργηστεί! Πλαστογράφηση βαθμού πτυχίου? Θα ήθελα να έχω συγκεκριμένα στοιχεία για τα παραπάνω αν γίνεται, γιατί θέλω να το ψάξω! Αν θέλετε σε προσωπικό μνμ!  Ευχαριστώ!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)