0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπηκε με το απολυτηριο. οποτε υπαρχουν οι εξης πιθανοτητες:1)εκτος απο τη νομικη να τελειωσε και αλλη σχολη(λεμε τωρα) με καλο βαθμο2)να ειναι η συνονοματη ξαδερφη της3)να εχει μεσογενικα ειναι σχεδον απιθανο καποιος να εχει πτυχιο νομικης με 9.70 και αν ειχε πτυχιο νομικης με τετοιο βαθμο θα πηγαινε καλυτερα να κανει μεταπτυχιακο, διδακτορικο και γενικοτερα καριερα στα νομικα. γιατι με τετοιο βαθμο να γινει μια δασκαλιτσα των 1200 ευρω?οποτε ψαξτο καλυτερα και οταν επιβεβαιωθεις βγαλε και το ονομα της στην φορα.
Όντως μπορεί να ισχύουν οι δύο πρώτες εκδοχές που αναφέρει η ermionoula. Αν όμως συμβαίνει το τρίτο και η υποψία της alex1977 είναι αληθινή, πώς θα το διαπιστώσουμε;Έκανα κι εγώ αίτηση φέτος στο ΠΤΔΕ Αθηνών και ήταν με το βαθμό πτυχίου. Αν εκείνη μπήκε με παραγματικό βαθμό 7+ τότε θα έπρεπε να μπω κι εγώ εφόσον την περνάω βαθμολογικά, ίσως και άλλοι βέβαια. alex1977 θα το διερευνήσεις;
Χαλαρώστε βρε παιδιά!!! Είμαι απόφοιτη του ΠΤΔΕ κ σας πληροφορώ ότι είχαμε πάμπολλους δύσμοιρους δικηγόρους στη σχολή μας που δε θέλανε να χάσουνε τα χρονάκια τους σε διδακτορικά κ σε όλα όσα αναφέρετε. Προτιμούσαν, όπως κ εγώ, 1000 κ στο χέρι παρά καρτέρι για αμύθητα, ονειρεμένα ποσά... Δηλαδή ο δικηγόρος είναι high class κ η δασκαλίτσα είναι για κλάματα;; Λυπάμαι που η νοοτροπία σας είναι τέτοια. Σήμερα δεν παίζει ρόλο το τι σπούδασες, αλλά το αν δουλεύεις. Δε θα προτιμουσα με τίποτα να είμαι μία άνεργη δικηγόρος κ να πεινάει η οικογένειά μου... Κάθε χρόνο το ΠΤΔΕ δέχεται 1500 αιτήσεις για κατάταξη κ οι αιτήσεις προέρχονται από: Φιλολόγους, Δικηγόρους, Γιατρούς. Όλες αυτές οι ειδικότητες ζητάνε δουλειά δεν "ντρέπονται" που θα γίνουν δάσκαλοι, αλλά ευχαριστούν το Θεό που τους δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία. Όπως ακριβώς κάνω κ εγώ. Όσο για την ανέλιξη σε διευθυντικά καθήκοντα... εγώ προς το παρόν δεν είδα κάτι τέτοιο σε κανέναν μας. Είμαστε τόσοι πολλοί, οι κατέχοντες 2 κ 3 πτυχία, μεταπτυχιακά κ διδακτορικά στο Δημοτικό, που ποιον να πρωτοκάνουν διευθυντή;;;
Να πούμε μερικές αλήθειες?? Θέλετε? Αλλά δεν θα πέσετε να με φάτε..Απλά το ξέρω, δεν έχω προσωπική εμπειρία όμως. Το ξέρω ότι ίσως κάποιοι δεν το πιστέψουν αλλά είναι η αλήθεια! Λοιπόν.. πλαστογραφούν το βαθμό πτυχίου! Γίνεται αυτό σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ με προσόντα από εκεί οτ ξέρω και μετά το έμαθα και για τις κατατακτήριες! Ακόμη, κι εγώ ξέρω ένα άτομο που πήραν φέτος στις κατατακτήριες Αθήνας κι είναι χωμένος παντού.. κι επειδή έτυχε να τον γνωρίσω και προσωπικά..αναρωτιέμαι πώς παίρνουν κάτι τέτοια άτομα που φυσικά δεν το αξίζουν! Μιλάμε για λαμόγια!!! Αυτά από εμένα για να μην αναρωτιέστε άλλο. Από καιρό έχω καταλάβει τι παίζει και ότι οι ικανοί μένουν από έξω..Εσείς? Ακόμη να το καταλάβετε?
Κι εγω ξερω ατομο που μπηκε φετος στη νομικη του απθ με κατατακτηριες (που ειναι με εξετασεις και καλα) και ταυτοχρονα μπηκε και στο μεταπτυχιακο της νομικης χωρις να ξερει γρι αγγλικα. φανταζεστε...
Και μετά από αυτά που λέτε,έχω να ανακοινώσω ότι πήγα χθες στις 2 γραμματείες της σχολής και πραγματι τα έχουν βγάλει όλα τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων από τους πίνακες ανακοινώσεων.Μπήκα σε μια από τις 2 γραμματείες και ζήτησα να μάθω τους επιτυχόντες των κατατακτηρίων 2009-2010.Η απάντηση;"Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή που βρίσκεται η λίστα.Τί τη θέλετε;".Λεω "να δω αν πέρασε μια γνωστή μου".Και η απάντηση;"Αν έχει περάσει,θα το μάθει".Λοιπόν,αυτό δεν είναι καθόλου καινούργιο.Στα μαθήματα μάλιστα που κάνουμε στο πανεπιστήμιο,είδα μια κοπέλα που μου είπε ότι πέρασε ένα μάθημα (άντε μην πω το μάθημα και τον καθηγητή τώρα) με 8 μόνο και μόνο επειδή είναι στην ΠΑΣΠ(νεολαία του πασόκ).Η αηδία στο έπακρο κοινώς...Ανεξάρτητα από τις κομματικές επιλογές μας,θα πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία πια.
Θα αποθήκευα το αρχείο αλλά στεναχωρέθηκα που δεν ήμουν μέσα και γι' αυτό το άφησα. Έχω νευριάσει πάρα πολύ με το γεγονός, αν όντως συμβαίνει αυτό, που από τα λεγόμενα της alex1977 πιστεύω ότι ισχύει. Είναι σκέτη κοροϊδία και με πιάνει απογοήτευση με τη βρωμιά του συστήματος. Μετά λένε γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε τέτοια χάλια...αφού είμαστε ο κλέψας του κλέψαντος (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω), μεσ' τη λαμογιά και την απατεωνιά. Λυπάμαι πολύ που όλα περιστρέφονται γύρω από ένα ''μέσον'' ή το χρήμα κατ' επέκταση. Τουλάχιστον ας δήλωναν φανερά ότι όποιος έχει μέσον θα μπει. Έτσι, ο καθένας θα φρόντιζε να βρει κι από ένα (που λέει ο λόγος).Θεωρώ ότι κάτι πρέπει να γίνει και καλό θα ήταν να μην το αφήναμε έτσι. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε να δούμε το επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου και να εξακριβωθεί.