0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα που το λες bitch δίκιο έχεις, αφού δεν μπορώ να το αποφύγω να το δικαιολογήσω τουλάχιστον μπας και το αποδεχτώ καλύτερακαλά να πάθουμε μας αξίζει. Μάλιστα μας αξίζουν και χειρότερα και ελπίζω να έρθουν γιατί μόνο αν το βιώσουν οι συνάδελφοι μπορεί κάτι να αλλάξει... λέμε τώρα. Σήμερα συμβούλευσα συνάδελφο απεργό αναπληρωτή να πάει στο εξωτερικό που έχει μέλλον. Είναι νέα έχει προσόντα και δεν έχει διαβρωθεί είναι αμαρτία να μείνει εδώ. Εγώ θα κάτσω να τιμωρηθώ γιατί δεν ήθελα αξιολόγηση και αφού δεν ήθελα αξιολόγηση και δεν βγήκε τίποτα οπότε να αξιολογηθεί τώρα η συμπεριφορά μου για να μάθω άλλη φορά.Καλά τα λέω τώρα ?
dinateacher εννοείται ότι όλη η Ελλάδα σήμερα απήργησε γιατί δεν δέχεται το τραγικό νέο μισθολόγιο. Δε λέει κανείς να καθήσουμε σπίτι και να δεχτούμε ό,τι θέλουν να μας φορέσουν. Αντίθετα! αλλά όταν απορρίπτεις κάτι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις κάτι άλλο ως αντιπρόταση.....αλλιώς καταλήγεις στη στείρα αντιπαράθεση....
μια χαρά ακούγεται αυτό....και επισης να μαζεύονται οι της ίδιας ειδικότητας κατά τακτά χρονικά διαστήματα -πχ μια φορά το εξάμηνο - και να τα δείχνουν ο ένας στον άλλον ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες...είναι κρίμα να μη γνωρίζεις τους συναδέλφους σου...με καλή διάθεση όλα μπορουν να γίνουν....και ένα πλαφόν υποχρεωτικής παρακολούθησης σεμιναρίων εμένα δε θα με χάλαγε....γιατί η αγγλικού της κόρης μου να πάτησε τελευταία φορά σε σεμινάριο την εποχή του Κολοκοτρώνη; Τόσα σεμινάρια και επιμορφώσεις γινονται....και να μοριοδοτούνται κιόλας...όπως στη διοίκηση....η συμμετοχή σε σεμινάρια του ΙΝΕΠ μοριοδοτείται. Να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τους εκπ/κούς....
μα ποσο ευστοχα σχολια εκαναν ολοι;;;!!! μαντεις ηταν;; αχ Γιωργακη που εισαι και κοινωνικα ευαισθητος!!! που να ησουν και αναισθητος, δηλαδη...