*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1006482 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #2548 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 10:59:27 pm »
Τώρα που το λες bitch δίκιο έχεις, αφού δεν μπορώ να το αποφύγω να το δικαιολογήσω τουλάχιστον μπας και το αποδεχτώ καλύτερα

καλά να πάθουμε μας αξίζει. Μάλιστα μας αξίζουν και χειρότερα και ελπίζω να έρθουν γιατί μόνο αν το βιώσουν οι συνάδελφοι μπορεί κάτι να αλλάξει... λέμε τώρα.

Σήμερα συμβούλευσα συνάδελφο απεργό αναπληρωτή να πάει στο εξωτερικό που έχει μέλλον. Είναι νέα έχει προσόντα και δεν έχει διαβρωθεί είναι αμαρτία να μείνει εδώ. Εγώ θα κάτσω να τιμωρηθώ γιατί δεν ήθελα αξιολόγηση και αφού δεν ήθελα αξιολόγηση και δεν βγήκε τίποτα οπότε να αξιολογηθεί τώρα η συμπεριφορά μου για να μάθω άλλη φορά.

Καλά τα λέω τώρα ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:14:24 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2549 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:02:56 pm »
το οτι εγιναν λαθη στο θεμα της αξιολογησης εγιναν...οτι πρεπει να αξιολογουμαστε πρεπει...
αλλα οχι και να δεχτουμε το νεο νομοσχεδιο που ειναι τραγικο!!!!!!
σκεφτομαι καποιους διευθυντες που ξερω με το νεο τους ρολο και τρομαζω!! :o
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2550 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:07:58 pm »
Τώρα που το λες bitch δίκιο έχεις, αφού δεν μπορώ να το αποφύγω να το δικαιολογήσω τουλάχιστον μπας και το αποδεχτώ καλύτερα

καλά να πάθουμε μας αξίζει. Μάλιστα μας αξίζουν και χειρότερα και ελπίζω να έρθουν γιατί μόνο αν το βιώσουν οι συνάδελφοι μπορεί κάτι να αλλάξει... λέμε τώρα.

Σήμερα συμβούλευσα συνάδελφο απεργό αναπληρωτή να πάει στο εξωτερικό που έχει μέλλον. Είναι νέα έχει προσόντα και δεν έχει διαβρωθεί είναι αμαρτία να μείνει εδώ. Εγώ θα κάτσω να τιμωρηθώ γιατί δεν ήθελα αξιολόγηση και αφού δεν ήθελα αξιολόγηση και δεν βγήκε τίποτα οπότε να αξιολογηθεί τώρα η συμπεριφορά μου για να μάθω άλλη φορά.

Καλά τα λέω τώρα ?
Δεν χρειάζεται να τιμωρηθεί κανένας, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Αυτό όμως που λέω είναι χωρίς υστερίες και παρωπίδες δούμε και σε ποιό σημείο και η εκπαιδευτική κοινότητα έκανε τα λάθη της. Γιατί αν δεν το κάνει και τώρα που έπιασε πάτο (έπιασε άραγε?) με μαθηματική ακρίβεια θα ξανακάνει τα ίδια όταν ψιλοφτιάξουν πάλι τα πράγματα.
Όσοι εκ των αναπληρωτών μπορούμε να φύγουμε, θα φύγουμε, η Ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση για τα επόμενα 10 χρόνια. Και αυτή θα είναι και η πραγματική καταδίκη αυτής της χώρας.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2551 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:09:22 pm »
δε σου λέω να το δικαιολογήσεις
αυτό που σου λέω και λέω σε όλους μας βέβαια είναι ότι μπορεί να μη μας αρέσει αλλά τελικά σε πολλά βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Η άρνηση δεν είναι πάντα η λύση στα προβλήματά μας. Και το να λέμε και την αληθεια καμιά φορά δεν είναι κακό....δεν είναι ο εκπ/κός κόσμος άμοιρος ευθυνών....όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσει αυτό τόσο ευκολότερα και γρηγορότερα θα βρει τρόπο να αντιστρέψει την κατάσταση και να προχωρήσει δυνατότερος παρακάτω.
Εκτός και αν θεωρείς σωστό να εμμένουμε στα "περασμένα μεγαλεία" ... Τα δεδομένα αλλάζουν ραγδαία - ή θα παραμείνουμε αμέτοχοι θεατές ή θα μπούμε στην αρένα να πολεμήσουμε στα ίσα...

dinateacher  εννοείται ότι όλη η Ελλάδα σήμερα απήργησε γιατί δεν δέχεται το τραγικό νέο μισθολόγιο. Δε λέει κανείς να καθήσουμε σπίτι και να δεχτούμε ό,τι θέλουν να μας φορέσουν. Αντίθετα!
αλλά όταν απορρίπτεις κάτι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις κάτι άλλο ως αντιπρόταση.....αλλιώς καταλήγεις στη στείρα αντιπαράθεση....

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:14:24 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2552 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:13:18 pm »

ένα είναι σίγουρο ότι η ζωή μας στο σχολείο (εσύ bitch στην δ/νση ) θα έχει απείρως μεγαλύτερο ενδιαφέρον !

σχολείο είπα ? ποιμνιοστάσιο ήθελα να πω.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2553 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:15:27 pm »
 ;D ;D ;D ;D αυτό είναι πράγματι ΣΙΓΟΥΡΟ!!!

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2554 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:15:48 pm »
dinateacher  εννοείται ότι όλη η Ελλάδα σήμερα απήργησε γιατί δεν δέχεται το τραγικό νέο μισθολόγιο. Δε λέει κανείς να καθήσουμε σπίτι και να δεχτούμε ό,τι θέλουν να μας φορέσουν. Αντίθετα!
αλλά όταν απορρίπτεις κάτι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις κάτι άλλο ως αντιπρόταση.....αλλιώς καταλήγεις στη στείρα αντιπαράθεση....
κατι που ειπε μια συναδελφος και μου αρεσε σιγουρα περισσοτερο απο το νομοσχεδιο...
να πηγαινουν οι δασκαλοι/καθηγητες με το portfolio τους σε πανεπιστημιο αντιστοιχο της ειδικοτητας τους και να το δειχνουν σε καθηγητες πανεπιστημιου...
εννοειται δεν ξερεις απο πριν που θα πας και ποιος θα τα κοιταξει...
οχι τελειο αλλα καλη σα σκεψη μου ακουγεται...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2555 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:19:51 pm »
μια χαρά ακούγεται αυτό....και επισης να μαζεύονται οι της ίδιας ειδικότητας κατά τακτά χρονικά διαστήματα -πχ μια φορά το εξάμηνο - και να τα δείχνουν ο ένας στον άλλον ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες...είναι κρίμα να μη γνωρίζεις τους συναδέλφους σου...
με καλή διάθεση όλα μπορουν να γίνουν....

και ένα πλαφόν υποχρεωτικής παρακολούθησης σεμιναρίων εμένα δε θα με χάλαγε....γιατί η αγγλικού της κόρης μου να πάτησε τελευταία φορά σε σεμινάριο την εποχή του Κολοκοτρώνη; Τόσα σεμινάρια και επιμορφώσεις γινονται....και να μοριοδοτούνται κιόλας...όπως στη διοίκηση....η συμμετοχή σε σεμινάρια του ΙΝΕΠ μοριοδοτείται. Να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τους εκπ/κούς....

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2556 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:21:19 pm »
μια χαρά ακούγεται αυτό....και επισης να μαζεύονται οι της ίδιας ειδικότητας κατά τακτά χρονικά διαστήματα -πχ μια φορά το εξάμηνο - και να τα δείχνουν ο ένας στον άλλον ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες...είναι κρίμα να μη γνωρίζεις τους συναδέλφους σου...
με καλή διάθεση όλα μπορουν να γίνουν....

και ένα πλαφόν υποχρεωτικής παρακολούθησης σεμιναρίων εμένα δε θα με χάλαγε....γιατί η αγγλικού της κόρης μου να πάτησε τελευταία φορά σε σεμινάριο την εποχή του Κολοκοτρώνη; Τόσα σεμινάρια και επιμορφώσεις γινονται....και να μοριοδοτούνται κιόλας...όπως στη διοίκηση....η συμμετοχή σε σεμινάρια του ΙΝΕΠ μοριοδοτείται. Να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τους εκπ/κούς....
ναι και στα 2!!! ;D

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2557 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:40:13 pm »
Ο σοφός και κυρίαρχος λαός κάτι διέβλεπε και έκρινε και τότε ορθά για άλλη μία φορά...

http://www.youtube.com/watch?v=mYkYD_JirjA&feature=player_embedded

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2558 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:47:40 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D δεν υπάρχει αυτο το βίντεο....έχω λιώσει....

ειδικά εκεί που λέει " ο κωστάκης πού ήξερε απο φτώχια για να καταλάβει τον φτωχό...; "

ενώ ο γιωργάκης......με επιδομα ανεργίας μεγάλωσε..... ρε ουστ!!!

καλά, έχει να σταλεί το λινκ σε μειλ και να βγει στο facebook....θα γελάσει ο κάθε πικραμένος....

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2559 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:50:47 pm »
μα ποσο ευστοχα σχολια εκαναν ολοι;;;!!! :o :P
μαντεις ηταν;;  ???
αχ Γιωργακη που εισαι και κοινωνικα ευαισθητος!!! :o :o που να ησουν και αναισθητος, δηλαδη... :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2560 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 11:55:07 pm »
μα ποσο ευστοχα σχολια εκαναν ολοι;;;!!! :o :P
μαντεις ηταν;;  ???
αχ Γιωργακη που εισαι και κοινωνικα ευαισθητος!!! :o :o που να ησουν και αναισθητος, δηλαδη... :P :P :P

ε ρε γλέντια! Ας ήταν εγκρατείς οι αγαπητοί συμπολίτες μας στα κοματικά πανηγύρια διότι σήμερα στο βίντεο είναι για τα π.......α.

να συμπληρωθεί η λέξη-πείτε γράμματα  ;D

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2561 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 12:13:03 am »

Αφού σας αρέσει ρε, παραδεχτείτε το. Εντάξει μπορεί να πτωχεύσουμε αλλά τουλάχιστον θα έχουμε αξιολόγηση στο σχολείο. Από τον άλλο μήνα να κοπούν όμως τέτοια βίντεο για τους δικαιωμένους ψηφοφόρους γιατί θα γίνω αρτέμης μάτσας και προαγωγή δεν θα ξαναδείτε οκ ?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Has9Bvlyxdk

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182861
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 732
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144