0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνα με ρεπορταζ των καναλιων το επιδομα εξωδιδακτικης απασχολησης κοβεται....
Παράθεση από: steven_seagal στις Αυγούστου 23, 2010, 01:47:38 pmσυμφωνα με ρεπορταζ των καναλιων το επιδομα εξωδιδακτικης απασχολησης κοβεται....πόσο είναι το επίδομα αυτό;
Παράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 23, 2010, 01:48:36 pmΠαράθεση από: steven_seagal στις Αυγούστου 23, 2010, 01:47:38 pmσυμφωνα με ρεπορταζ των καναλιων το επιδομα εξωδιδακτικης απασχολησης κοβεται....πόσο είναι το επίδομα αυτό;350 ευρώ, νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν είναι καθαρά. Τα κανάλια πώς το ξέρουν από τη στιγμή που δεν έχει αρχίσει ακόμη διάλογος; Επίσης, ενιαίο μισθολόγιο σημαίνει κόψιμο κλαδικών επιδομάτων, αλλά θα επαναδιαπραγματευτούμε το βασικό μισθό.
Και τι θα παιρνουμε βρε παιδια;600 ευρω;;
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 23, 2010, 01:58:32 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Αυγούστου 23, 2010, 01:48:36 pmΠαράθεση από: steven_seagal στις Αυγούστου 23, 2010, 01:47:38 pmσυμφωνα με ρεπορταζ των καναλιων το επιδομα εξωδιδακτικης απασχολησης κοβεται....πόσο είναι το επίδομα αυτό;350 ευρώ, νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν είναι καθαρά. Τα κανάλια πώς το ξέρουν από τη στιγμή που δεν έχει αρχίσει ακόμη διάλογος; Επίσης, ενιαίο μισθολόγιο σημαίνει κόψιμο κλαδικών επιδομάτων, αλλά θα επαναδιαπραγματευτούμε το βασικό μισθό. το άκουσα σημερα....είπε ότι θα παραμείνει μόνο το οικογενειακό επίδομα και το επίδομα θέσης.....κατέταξε μάλιστα τους εκπαιδευτικούς στους περισσότερο θιγόμενους από την κατάργηση των επιδομάτων μαζί με τους στρατιωτικούς...και το δεύτερο ανησυχητικό ότι ο μισθός θα συνδεθεί υποχρεωτικά με την παραγωγικότητα...τώρα τι εννοεί για τους εκπαιδευτικούς δεν ξέρω...
Το καλό είναι ότι αφορά σε πολλές κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων και θα γίνει διαπραγμάτευση.