*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1002554 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #1190 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 09:58:29 pm »
Εντωμεταξύ εκνευρίζομαι στα όρια του εγκεφαλικού από τα άθλια δελτία ειδήσεων που επιμένουν για "αυξήσεις έως 150 ευρώ στους αδικημένους δημόσιους υπαλλήλους". Δηλαδή κοροϊδία στα μούτρα μας, μιλάνε μόνο για τους βασικούς μισθούς και ούτε καν το επισημαίνόυν!!!!!!

Να στείλω καμιά 100αριά υβριστικά εμαιλ;;;σε Κ.Σ. δεν το επιτρέπει και η ανατροφή μου αλλά τι να σου κάνει κι αυτή η έρμη, δοκιμάζεται εντόνως τελευταία.... ;D ;D

H όλη είδηση είναι περίτεχνα γραμμένη. Το ενιαίο μισθολόγιο παρουσιάζεται σαν μέσο αποκατάστασης της μισθολογικής αδικίας με τους "κακούς" υψηλόμισθους υπαλλήλους να χάνουν μέχρι και το 40% του μισθού (εδώ ο τηλεθεατής επιχαίρει: "επιτέλους, καλά να πάθει που έπαιρνε παραπάνω από εμένα") και τους αδικημένους χαμηλόμισθους να παίρνουν αύξηση ("είδες που μέσα σε τέτοιες συνθήκες όχι μόνο γλίτωσα, αλλά θα πάρω και κάτι παραπάνω;"). Το ότι τελικά όλοι θα πάρουν λιγότερα απ' όσα έπαιρναν μέχρι τώρα δεν ακούγεται από κανένα μέσο. Κι αν το επισημάνει κανείς, είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί η γνωστή καραμέλα "έχεις υπ' όψιν σου πόσα παίρνει ένας ιδιωτικός υπάλληλος, εάν και εφόσον δεν έχει απολυθεί;".
Τι αχάριστοι τύποι που είμαστε τελικά... :P

Συμφωνώ. Και αυτή η είδηση και πάρα πολλές άλλες ειδήσεις.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:28:48 »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1191 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:01:55 pm »
μειωθηκε ο μισθος των μονιμων, χαρα οι ιδιωτικοι, να δεις πως ειναι να ζεις με τοσα που παιρνω λενε
τωρα ετοιμαζουν μειωση των ιδιωτικων στα 550 μεικτα, χαρα οι δημοσιοι, καλα να παθεις που χαιροσουνα πριν
και τελικα θα γινει εξισωση ολων αυτων στη βαση την κατωτερη και θα γελανε ολοι οι αλλοι μαζι μας

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1192 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:11:07 pm »
Στο μεταξύ δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα η Κύπρος "καθάρισε" οριστικά με ΔΝΤ και μηχανισμούς στήριξης. Πήρε το δανειάκι της με καλό επιτόκιο, εξασφάλισε και πολιτικοστρατιωτική υποστήριξη.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25047&Itemid=139

Ούτε τρόικες, ούτε μισθολόγια, ούτε 1η και 2η δόση... ::)

Οι δικοί μας οι φωστήρες έπρεπε οπωσδήποτε να μας εγκλωβίσουν στο ΔΝΤ. Με το αζημίωτο άραγε;

http://www.mediasoup.gr/node/17061
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1193 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:12:48 pm »
Υπάρχει πουθενά κάποιο άρθρο να δούμε αναλυτικά τι αφορούν όλες αυτές οι κρατήσεις?

3% αναδρομική κρατηση από 1/1/2011 για ταμεία και ανέργους
Μείωση του κινήτρου απόδοσης στο μισό (από 1/7/2011, νομίζω)
Κρατήσεις για την αναδρομική μείωση, από 1/1/2011, του αφορολόγητου στα 8000 από 12000

Κι έπεται συνέχεια για την αναδρομική ισχύ του ενιαίου μισθολογίου από 1/11

εχμμμμ....γκούχου γκούχου.......
ξεχνάμε και τη ΝΕΑ μείωση του αφορολόγητου από τις 8000 στις 5000 --> επιβάρυνση στην κράτηση φόρου --> αναδρομική ισχύς από 01/01/2011 --> ναι, 2011, σωστά διαβάζετε -> do the math....
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:28:48 »

Αποσυνδεδεμένος papagela

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • papagela
« Απάντηση #1194 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:19:46 pm »
Μου επιτρέπετε μια απορία; Η εισαγωγή μας σε κάποιο βαθμό στο νέο μισθολόγιο θα είναι συνάρτηση μόνο των χρόνων πρoυπηρεσίας μας,  ή θα λάβουν υπόψιν και τον βαθμό που έχουμε τώρα;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:26:39 pm από papagela »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1195 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:26:24 pm »
Στο μεταξύ δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα η Κύπρος "καθάρισε" οριστικά με ΔΝΤ και μηχανισμούς στήριξης. Πήρε το δανειάκι της με καλό επιτόκιο, εξασφάλισε και πολιτικοστρατιωτική υποστήριξη.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25047&Itemid=139

Ούτε τρόικες, ούτε μισθολόγια, ούτε 1η και 2η δόση... ::)

Οι δικοί μας οι φωστήρες έπρεπε οπωσδήποτε να μας εγκλωβίσουν στο ΔΝΤ. Με το αζημίωτο άραγε;

http://www.mediasoup.gr/node/17061
σε ευχαριστω γιατι το εψαχνα απο καιρο, το προωθησα σε καμια 50αρια ατομα, και ουπς στο mail του πρωθυπουργου, ωχ και στου λαζοπουλου...θα μου ξεφυγε
κανονικα θα πληρωνα για να παιζει μια φορα τη μερα πριν τα κεντρικα δελτια παραπληροφορησης των 8 η 9

Αποσυνδεδεμένος katiastayros

• Νέο μέλος
  • *
  • Αντε παλι τα ιδια
    • Προφίλ
« Απάντηση #1196 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:34:40 pm »
Eγώ μια φορά, εδώ και μήνες σηκώνω τα χέρια ψηλά. Άλλο νούμερο περιμένω να δω στη μισθοδοσία και άλλο βλέπω κάθε φορά. Και ούτε ξέρω για ποιο λόγο έγινε η κάθε περικοπή, γιατί μέχρι να μάθω, έρχεται άλλη.
Έχω συλλάβει μόνο την κατεύθυνση των αριθμών: κατηφόρα. :-X

++++++

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1197 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:42:52 pm »
Μου επιτρέπετε μια απορία; Η εισαγωγή μας σε κάποιο βαθμό στο νέο μισθολόγιο θα είναι συνάρτηση μόνο των χρόνων πρoυπηρεσίας μας,  ή θα λάβουν υπόψιν και τον βαθμό που έχουμε τώρα;

θα γίνει επανακατάταξη χωρίς να ληφθεί υποψη ο βαθμός που τώρα βρισκόμαστε - εχει εξάλλου ξαναγίνει στο παρελθον.

πάντως, επειδή οι περισσότεροι δεν το έχετε καταλάβει, οι ΠΕ θα ξεκινάνε με βαθμό Γ ( όπως και τώρα δηλαδή) απλά η εξέλιξη απο τον έναν στον άλλον βαθμό θα αργεί περισσότερο.....

και λέω τώρα εγώ....ως πονηρά σκεπτόμενη....τι θα γίνει με αυτούς που είχαν μόλις μπει στον Α με τα παλιά δεδομένα, έγιναν και καλά διευθυντές ή υποδιευθυντές, τομεάρχες και δε συμμαζεύεται και με το καινουριο βαθμολόγιο πέφτουν στον
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:47:54 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1198 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:48:05 pm »

θα γίνει επανακατάταξη χωρίς να ληφθεί υποψη ο βαθμός που τώρα βρισκόμαστε - εχει εξάλλου ξαναγίνει στο παρελθον.

πάντως, επειδή οι περισσότεροι δεν το έχετε καταλάβει, οι ΠΕ θα ξεκινάνε με βαθμό Γ ( όπως και τώρα δηλαδή) απλά η εξέλιξη απο τον έναν στον άλλον βαθμό θα αργεί περισσότερο.....

Πού το στηρίζεις αυτό; Αφού και για τους ΠΕ έχει βαθμό ΣΤ;

Οι διευθυντές, παρεπιπτόντως, θα έχουν βαθμό Α΄.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1199 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:49:42 pm »
ο ΣΤ ειναι μόνο για τους ΥΕ. Τουλάχιστον εμείς αυτή την ενημέρωση είχαμε. Θα προσπαθήσω να βρω το προσχέδιο στο ίντερνετ αλλά δεν παίρνω κι όρκο ότι θα τα καταφέρω....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1200 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:54:36 pm »
@bitch

πάντως κι εγώ έχω την εντύπωση ότι η επανακατάταξη θα ξεκινήσει από τον ΣΤ και για τους ΠΕ - τουλάχιστον σύμφωνα με την παρουσίαση του προσχεδίου από το Έθνος.

Δες παραπάνω και την απάντηση αρ. 964 από την apri.
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1201 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:55:43 pm »
ο ΣΤ ειναι μόνο για τους ΥΕ. Τουλάχιστον εμείς αυτή την ενημέρωση είχαμε. Θα προσπαθήσω να βρω το προσχέδιο στο ίντερνετ αλλά δεν παίρνω κι όρκο ότι θα τα καταφέρω....

Αν είναι αλήθεια όπως το λες, δε θα έχουν οι εκπαιδευτικοί δραματική μείωση, αλλά δε νομίζω ότι είναι έτσι, γιατί στους πίνακες, αν δεις, έχουν υπολογίσει μισθό και για του ΠΕ στους βαθμούς ΣΤ και Ε΄. Επίσης, δεν έχει νόημα να λένε ότι όποιος έχει μεταπτυχιακό κατατάσσεται, αμέσως, στον Ε΄ βαθμό. Ποιος σας ενημέρωσε εσάς και πότε; Πρόσφατα; Ρωτάω, γιατί αυτοί ανά ώρα λένε και διαφορετικά πράγματα.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος demeb

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1202 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 10:56:45 pm »
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ
& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥ

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1203 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 11:06:59 pm »
ουπς παιδιά το παίρνω πίσω.... ::) ::)

αυτό που παραθέτετε εδώ και βρήκα κι εγώ στο ίντερνετ είναι πιο πρόσφατο απο τη δική μας ενημέρωση. Φαίνεται το άλλαξαν τελικά και δεν μας ενημέρωσαν εκ νέου.

Υποθέτω ότι το αντικατέστησαν με το
"απ΄τις διατάξεις αυτές εξαιρούνται όσοι διέπονται απο ειδικές διατάξεις όπως αναφέρονται στον Ν.3205/03 μέρος

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)