*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1003111 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #1428 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:13:30 am »
Παιδιά, αν λάβουμε ακόμη υπόψη την μείωση της αγοραστικής μας δύναμης από την ακρίβεια που επιμένει και τους φόρους που μας επιβάλλουν μιλάμε πια για την εξαθλίωση του εκπαιδευτικού και την ολοκληρωτική εξαθλίωση του νέου εκπαιδευτικού. Ειδικά οι νεότεροι από εσάς πρέπει να βρείτε την δύναμη να αντισταθείτε σε όλα αυτά... Είναι θέμα επιβίωσης...

ΥΓ. Κούτσα, κούτσα θα είμαι και εγώ από κοντά...  ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:37:55 »

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1429 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:15:42 am »
Αυτό μάλλον έγινε για τα βύσματά τους στα υπουργεία και τους ΟΤΑ που είναι μέσης ηλικίας και είναι το "βάθος" τους. Αν δούμε και τις κατηγορίες που εξαιρούνται από το μσθολόγιο, μπορούμε να μιλήσουμε πια για μια αηδία...
Επίσης, με τις συναξιοδοτήσεις όλων όσων διορίστηκαν μαζικά αρχές του '80 (..το βάθος  ;D ) θα ανοίξει και ο δρόμος για νέους και κυρίως φθηνούς διορισμούς.  Η γενιά των εκπαιδευτικών που διορίζεται  τώρα σε ηλικίες πάνω από 35 την πάτησε, αφού κάπως υποφερτό μισθό θα δει μετά τα 60...  :( :( :(

Συμφωνώ εν γένει με την ανάλυσή σου.

Πάντως για να καταλάβει ο κόσμος πού είναι τα χοντρά βύσματα, μπορεί να διαβάσει το Άρ.28 για τα ΝΠΙΔ.

"Στα ανωτέρω όρια δεν εμπίπτουν τα διευθυντικά στελέχη που αντιστοιχούν στις θέσεις ευθύνης Τμηματάρχη, Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή του παρόντος νόμου. Για τα διευθυντικά στελέχη ως ανώτατη αμοιβή τίθενται οι αποδοχές του Γενικού Γραμματέα υπουργείου."

Δηλ. κοντά στα 6000Ε

Καληνύχτα σας!

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1430 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:17:22 am »
Παιδιά, αν λάβουμε ακόμη υπόψη την μείωση της αγοραστικής μας δύναμης από την ακρίβεια που επιμένει και τους φόρους που μας επιβάλλουν μιλάμε πια για την εξαθλίωση του εκπαιδευτικού και την ολοκληρωτική εξαθλίωση του νέου εκπαιδευτικού. Ειδικά οι νεότεροι από εσάς πρέπει να βρείτε την δύναμη να αντισταθείτε σε όλα αυτά... Είναι θέμα επιβίωσης...

Ναι εμείς οι νέοι με 15+ χρόνια στα φροντιστήρια θα είμαστε σίγουρα από κοντά!

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1431 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:19:32 am »
Θέλετε να πούμε αλήθειες; Οι εκπαιδευτικοί είναι ένας μίζερος κλάδος που έχει ξεχάσει να διεκδικεί! Ψοφοδεείς είναι οι πιο πολλοί και τακτοποιημένοι με ιδιαίτερα και μιλάω πιο πολύ για τους παλαιότερους συναδέλφους. Τους ενημερώνεις για απεργία και σε κοιτάνε περίπου σαν γραφικό! Δεν έχουν πάρει πρέφα τι γίνεται κι αν το έχουν πάρει, δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό... "Και τι θα γίνει, αν φωνάξουμε;", λένε! Δεν ελπίζω στον ξεσηκωμό του κλάδου... Μόνο στην προσωπική στάση του καθενός!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:37:55 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1432 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:22:12 am »

Μπράβο, τότε πάμε όλοι μαζί με τους φορτηγατζήδες και τους ταξιτζήδες. Εγώ βλέπω να βγαίνουμε πιο κερδισμένοι ως κλάδος, παρά αν περιμένουμε βοήθεια από κάτι κουρασμένα παλικάρια της εκπαίδευσης.

Α, και περιμένω να μας ξεκουράσετε και από τα εξωδιδακτικά καθήκοντα. 
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:24:08 am από LK »

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1433 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:25:01 am »
Θέλετε να πούμε αλήθειες; Οι εκπαιδευτικοί είναι ένας μίζερος κλάδος που έχει ξεχάσει να διεκδικεί! Ψοφοδεείς είναι οι πιο πολλοί και τακτοποιημένοι με ιδιαίτερα και μιλάω πιο πολύ για τους παλαιότερους συναδέλφους. Τους ενημερώνεις για απεργία και σε κοιτάνε περίπου σαν γραφικό! Δεν έχουν πάρει πρέφα τι γίνεται κι αν το έχουν πάρει, δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό... "Και τι θα γίνει, αν φωνάξουμε;", λένε! Δεν ελπίζω στον ξεσηκωμό του κλάδου... Μόνο στην προσωπική στάση του καθενός!

ΛΑΠΑΔΕΣ!

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος blueswire

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #1434 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:27:52 am »
συμφωνώ με gallikou, οι παλιοί συνάδελφοι σε απογοητεύουν, ειδικά κάποιες κυρίες κάποιας ηλικίας χωρίς πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα, στην ουσία δηλαδή χωρίς ενημέρωση, που όταν εκδηλώνεις σε πηγαδάκια την αγωνία σου μιλάνε για το πώς θα μαγειρέψουν το κοτόπουλο το μεσημέρι. Έτσι είχαν μάθει μία ζωή....

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1435 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:36:31 am »
συμφωνώ με gallikou, οι παλιοί συνάδελφοι σε απογοητεύουν, ειδικά κάποιες κυρίες κάποιας ηλικίας χωρίς πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα, στην ουσία δηλαδή χωρίς ενημέρωση, που όταν εκδηλώνεις σε πηγαδάκια την αγωνία σου μιλάνε για το πώς θα μαγειρέψουν το κοτόπουλο το μεσημέρι. Έτσι είχαν μάθει μία ζωή....
Αυτό ακριβώς: οι συνταγές, τα παιδιά τους, το καινούργιο σούπερ τηγάνι και συνήθως με σύζυγο μεγαλοπαράγοντα της περιοχής! Δεν έχω,όμως, παράπονο: μας ταράζουν στο τυροπιτάκι! Αν είναι δε και στον τόπο καταγωγής τους, άστα να πάνε: όλο και κάποιο κτήμα θα έχουν, δικό τους σπίτι και δεν τους νοιάζει τίποτα άλλο. Εγώ η κακιά, όμως, τους την έχω "φυλαγμένη": όταν γκρινιάζουν για τα παιδιά τους που είναι άνεργα, δεν διορίζονται κλπ, τους απαντάω καταλλήλως!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1436 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:40:35 am »
Επειδή, κάθε αράδα του εκτρώματος που μελετάω γίνεται και καλύτερο, προσέξατε ότι δεν υπάρχει επίδομα γάμου;

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1437 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:41:04 am »
Επίσης οι τρεις ατάκες που με κάνουν turbo:1.  "Α, εγώ με την πολιτική δεν ασχολούμαι"
 2. "Δεν ψηφίζω στις εκλογές της ΟΛΜΕ, ούτε για αιρετούς" (καλύτερα,βέβαια, εδώ που τα λέμε!) 3. "Τι να κάνουμε; Τουλάχιστον έχουμε μια δουλειά"

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1438 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:42:19 am »
Επειδή, κάθε αράδα του εκτρώματος που μελετάω γίνεται και καλύτερο, προσέξατε ότι δεν υπάρχει επίδομα γάμου;
Όχι, μόνο παιδιού! (επιδοματάρα)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1439 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:48:05 am »
Επίσης οι τρεις ατάκες που με κάνουν turbo:1.  "Α, εγώ με την πολιτική δεν ασχολούμαι"
 2. "Δεν ψηφίζω στις εκλογές της ΟΛΜΕ, ούτε για αιρετούς" (καλύτερα,βέβαια, εδώ που τα λέμε!) 3. "Τι να κάνουμε; Τουλάχιστον έχουμε μια δουλειά"
Εγώ άκουσα και καλύτερο τελευταία από θεολόγο. Δε θα επιλέγουν, λέει,  το μάθημα των θρησκευτικών στο λύκειο οι μαθητές και θα χαθούν οργανικές, γιατί θα τους ξεσηκώσει το ΠΑΜΕ.   :o

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1440 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:54:15 am »
Εγώ άκουσα και καλύτερο τελευταία από θεολόγο. Δε θα επιλέγουν, λέει,  το μάθημα των θρησκευτικών στο λύκειο οι μαθητές και θα χαθούν οργανικές, γιατί θα τους ξεσηκώσει το ΠΑΜΕ.   :o
Ναι κι επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει Αλβανούς για να προπηλακίζουν Πασόκους βουλευτές! Αυτό δεν είναι τίποτα: εμείς είχαμε συνάδελφο που ισχυριζόταν ότι είχε αντικρύσει τον Αντίχριστο και μας έδειχνε στο youtube εξορκισμούς. Κι επειδή μας είχε πει κάτι μέρες πριν, ότι οι δαιμονισμένοι δεν αντέχουν να βλέπουν εξορκισμούς, παρακολουθούσαμε το βίντεο με στοχοπροσήλωση, μην μας πλακώσει με την αγιαστούρα την επόμενη μέρα (όχι, δεν ήταν θεολόγος!)

Αποσυνδεδεμένος pe1201

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1441 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:05:34 am »
Εύχομαι να χρεοκοπήσουμε για να αναγκαστούμε να  φύγουμε από αυτή την κωλοχώρα.  Είμαι πρόσφατα διορισμένος και με αυτά που βλέπω ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Έτσι μου έρχεται να πάρω καραμπίνα να αρχίσω να καθαρίζω κόσμο αλλά σκέφτομαι το παιδί μου και δεν το κάνω ακόμη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182728
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)