0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξέρω τι να πω πάντως ή θα αντιδράσουμε τώρα ή θα ζούμε,που δεν γίνεται με 800, πραγματικά πώς θα νοικιάζουμε και πώς θα ζούμε;μάλλον δεν έχουμε καταλάβει τι μας περμένει ή είμαστε αδικαιολόγητα αισιόδοξοι!!!!!!!!!!!η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια και είναι δικό μας το κρίμα αν δεν αντιδράσουμε
Θα ήθελα να ρωτήσω. Γιατί εξαιρούνται οι παπάδεςαπό όλα αυτά τα νέα μέτρα; Γιατί; Τι ακριβώς άσυλο έχουν;Δεν πληρώνονται από το Υπουργείο Παιδείας οι παπάδες.Αυτοί γιατί δεν έχουν καμμία μείωση; Υπάρχει ελπίδα άραγε;Υπάρχει κοινωνία; καταργούν το επίδομα γάμου και δεν μιλάει ουδείς;δεν νομίζω ότι η χώρα αυτή κατοικείται από Έλληνες.
Παράθεση από: guest1234 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:21:58 amΘα ήθελα να ρωτήσω. Γιατί εξαιρούνται οι παπάδεςαπό όλα αυτά τα νέα μέτρα; Γιατί; Τι ακριβώς άσυλο έχουν;Δεν πληρώνονται από το Υπουργείο Παιδείας οι παπάδες.Αυτοί γιατί δεν έχουν καμμία μείωση; Υπάρχει ελπίδα άραγε;Υπάρχει κοινωνία; καταργούν το επίδομα γάμου και δεν μιλάει ουδείς;δεν νομίζω ότι η χώρα αυτή κατοικείται από Έλληνες.Δεν εξαιρούνται οι ιερείς από το ενιαίο μισθολόγιο. Το επίδομα γάμου για ποιό λόγο ακριβώς το έδιναν;
που το βρήκες το excel αυτό?
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καθόμαστε και συζητάμε. Τα τηλ. των συνδικαλιστικών μας οργάνων ποια είναι? Να τους τηλ. όλοι να απαιτήσουμε απεργία διαρκείας για τον κλάδο. Απλό είναι!