0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Daidalos στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:11:08 pmΜόλις πήρα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και ο υπεύθυνος μισθοδοσίας που είπε ότι οι αναδρομικές κρατήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τον Δεκέμβρη, ανεξαρτήτως αν εφαρμοστεί από την 1η Νοεμβρίου το ενιαίο μισθολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο οι περισσότεροι να πάρουν στα χέρια τους 500-700 ευρώ, αφού τόσο θα μείνει από την αφαίρεση των αναδρομικών περικοπών (κατά μέσο όρο 300-350 ευρώ) στους νέους μισθούς. Σήμερα το κατάλαβες αυτό; Που να καταλάβεις και τα υπόλοιπα............
Μόλις πήρα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και ο υπεύθυνος μισθοδοσίας που είπε ότι οι αναδρομικές κρατήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τον Δεκέμβρη, ανεξαρτήτως αν εφαρμοστεί από την 1η Νοεμβρίου το ενιαίο μισθολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο οι περισσότεροι να πάρουν στα χέρια τους 500-700 ευρώ, αφού τόσο θα μείνει από την αφαίρεση των αναδρομικών περικοπών (κατά μέσο όρο 300-350 ευρώ) στους νέους μισθούς.
Παράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:36:33 pmΠαράθεση από: Daidalos στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:11:08 pmΜόλις πήρα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και ο υπεύθυνος μισθοδοσίας που είπε ότι οι αναδρομικές κρατήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τον Δεκέμβρη, ανεξαρτήτως αν εφαρμοστεί από την 1η Νοεμβρίου το ενιαίο μισθολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο οι περισσότεροι να πάρουν στα χέρια τους 500-700 ευρώ, αφού τόσο θα μείνει από την αφαίρεση των αναδρομικών περικοπών (κατά μέσο όρο 300-350 ευρώ) στους νέους μισθούς. Σήμερα το κατάλαβες αυτό; Που να καταλάβεις και τα υπόλοιπα............Τίποτε δεν είναι αυτονόητο, παρά μόνο όταν αυτό συντελεστεί, γιατί έχουμε δει πολλές πληροφορίες τύπου ράδιο αρβύλα στα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης.
Το έγραψα κι αλλού και το ξαναγράφω κι εδω:ΟΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ απο πλευράς ΔΟΕ-ΟΛΜΕΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ
Συμφωνώ. Στο σχολείο μου δεν απεργούν. Σε σύλλογο 44 ατόμων άντε να απεργήσουμε 3 άτομα.
Αυτόματος υπολογισμός του βαθμού, του ΜΚ και του μισθού με το νέο μισθολόγιο, του Κώστα Τσέλιουhttp://www.alfavita.gr/downit.php?id=47716
Δεν μπορώ να ανοίξω το λινκ, έχετε το ίδιο πρόβλημα? Θέλω γενικά κάτι που να δείχνει απλά πόσα θα παίρνουμε ΚΑΘΑΡΑ στο χέρι ανάλογα με τα έτη υπηρεσίας, για να το βάλω σε κοινή θέα στο σχολείο. Νομίζω ότι και σε μας μερικοί δεν έχουν καταλάβει τι μας περιμένει...
Παράθεση από: margavare στις Οκτωβρίου 12, 2011, 05:13:44 pmΣυμφωνώ. Στο σχολείο μου δεν απεργούν. Σε σύλλογο 44 ατόμων άντε να απεργήσουμε 3 άτομα.Δεν έχει σημασία πόσοι απεργούν. Σημασία έχει πόσοι συμφωνούν με την απεργία.Για ρώτησέ τους, τους χαλάει να μπορούν να φεύγουν όποτε θέλουν από το σχολείο χωρίς άδεια προισταμένου;Αν απαντήσουν ναι (που όλοι ναι θα απαντήσουν) τότε εξήγησέ τους ότι αυτήν ακριβώς την ελευθερία μαςδίνει η προκύρηξη μιας απεργίας διαρκείας. Εφόσον μας έχουν πάρει το μισό μισθό, πρέπει και εμείς να τουςπάρουμε κάτι. Νομίζω είναι απόλυτα ηθικό και τίμιο να μπορούμε να παίρουμε "άδεια από την σημαία".Απεργία διαρκείας δεν σημαίνει λοιπόν απαραίτητα απεργώ διαρκώς. Σημαίνει επίσης φεύγω όποια μέρα θέλω, χωρίς άδεια προισταμένου. Δεδομένου του εξευτελισμού του επαγγέλματός μας,αυτό είναι μια πολύ σημαντική κατάκτηση και πρέπει να την διεκδικήσουμε.