0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 14, 2011, 12:30:23 amΠαράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:57:18 pmΠαράθεση από: Sorrow στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:35:47 pmΚάποια στιγμή πρέπει μόνοι μας να τους τελειώσουμε τους "συνάδελφους" . Όποιος έρχεται σχολείο μόνογια τα ένσημα και άγρα πελατών να πάει στο ΤΕ
Παράθεση από: bala στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:57:18 pmΠαράθεση από: Sorrow στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:35:47 pmΚάποια στιγμή πρέπει μόνοι μας να τους τελειώσουμε τους "συνάδελφους" . Όποιος έρχεται σχολείο μόνογια τα ένσημα και άγρα πελατών να πάει στο ΤΕ
Παράθεση από: Sorrow στις Οκτωβρίου 13, 2011, 11:35:47 pmΚάποια στιγμή πρέπει μόνοι μας να τους τελειώσουμε τους "συνάδελφους" . Όποιος έρχεται σχολείο μόνογια τα ένσημα και άγρα πελατών να πάει στο ΤΕ
Κάποια στιγμή πρέπει μόνοι μας να τους τελειώσουμε τους "συνάδελφους" . Όποιος έρχεται σχολείο μόνογια τα ένσημα και άγρα πελατών να πάει στο ΤΕ
Παράθεση από: fviki στις Οκτωβρίου 14, 2011, 12:36:52 amΠαράθεση από: para5 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 12:17:28 amΡουφιανιλίκι δηλαδή. Μάλιστα.....ρουφιανιλίκι???δουλεύουν εις βάρος μας και είναι "ρουφιανιλίκι" το να τους βάλεις στη θέση τους??χθες που ήμουν στην πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη μου ξέρεις ποιοί ήταν δίπλα μου?ολοι οσοι δεν έχουν ιδιαίτερα ή η ειδικότητα τους δεν τους το επιτρέπει...που ήταν όλοι οι άλλοι..."ΜΑΖΕΥΑΝ ΛΕΥΤΑ" και εμάς μας είχαν γραμμένους.Εμείς εγωνιζόμαστε με κάθε μέσο για τα δικαιώματα του κλάδου μας και ΑΥΤΟΙ???αρπάζουν μαύρα και στις συνελεύσεις είναι οι πρώτοι που θα εκφράσουν αρνητική γνώμη για κάθε είδους αγώνα, και θέλεις να τους λυπηθούμε και όλας???Τι νομίζεις δηλαδή ότι αν πέσει ο μισθός μας θα μείνουν ανεγγιχτοι αυτοί???Όποις το πιστεύει αυτό πλανάτε πλάνην οικτράν.......ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ...ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ααααααχχχ τι αλλο να πω....πρόσεχε βρε !!! τώρα θα σε κατηγορήσουν για διάσπαση του κλάδου !!!
Παράθεση από: para5 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 12:17:28 amΡουφιανιλίκι δηλαδή. Μάλιστα.....ρουφιανιλίκι???δουλεύουν εις βάρος μας και είναι "ρουφιανιλίκι" το να τους βάλεις στη θέση τους??χθες που ήμουν στην πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη μου ξέρεις ποιοί ήταν δίπλα μου?ολοι οσοι δεν έχουν ιδιαίτερα ή η ειδικότητα τους δεν τους το επιτρέπει...που ήταν όλοι οι άλλοι..."ΜΑΖΕΥΑΝ ΛΕΥΤΑ" και εμάς μας είχαν γραμμένους.Εμείς εγωνιζόμαστε με κάθε μέσο για τα δικαιώματα του κλάδου μας και ΑΥΤΟΙ???αρπάζουν μαύρα και στις συνελεύσεις είναι οι πρώτοι που θα εκφράσουν αρνητική γνώμη για κάθε είδους αγώνα, και θέλεις να τους λυπηθούμε και όλας???Τι νομίζεις δηλαδή ότι αν πέσει ο μισθός μας θα μείνουν ανεγγιχτοι αυτοί???Όποις το πιστεύει αυτό πλανάτε πλάνην οικτράν.......ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ...ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ααααααχχχ τι αλλο να πω....
Ρουφιανιλίκι δηλαδή. Μάλιστα.....
Ο μισθός των εκπαιδευτικών ήταν πενιχρός και κάποιος που ξεκινούσε από το μηδέν και ήθελε να "φτιαχτεί" με ένα σπίτι και ένα καλούτσικο αυτοκίνητο δεν άντεχε στον πειρασμό. Μερικοί το παράκαναν από απληστία και εκμεταλεύομενοι την θέση τους στο σχολείο έβγαλαν τις χρυσές εποχές αρκετά χρήματα.Ποιοι τελικά δικαιώνονται για τις επιλογές τους; Αυτοί που έπραξαν κατά αυτόν τον τρόπο ή οι άλλοι που συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά στην δουλειά τους χωρίς ιδιαίτερα και βλέπουν σήμερα να κουτσουρεύεται ο μισθός του σαν επιβράβευση για την "ηθική" και νόμιμη στάση τους; Με περηφάνεια φυσικά βλέπουν οι τελευταίοι (και σαν τελευταίους τους βλέπει η κοινωνία) να ζορίζεται η οικογένειά τους, τα παιδιά τους... Τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον.Και οι "τελευταίοι" τώρα θα κάνουν ιδιαίτερα... Οι τιμές θα πέσουν σε μεγάλο βαθμό, γιατί υπάρχουν και πολλοί απόφοιτοι των σχολών που θα κάνουν ιδιαίτερα και για 5 ευρώ την ώρα, έστω για ένα χαρτζιλίκι. Έτσι θα εμφανιστεί μεγάλη κρίση και στα ομαδικά φροντιστήρια, αφου οι γονείς θα προτιμούν να έχουν τον καθηγητή στο σπίτι για λίγα ευρώ... Η τιμή του ιδιαίτερου θα πέσει σε επίπεδα τιμής για σιδέρωμα ρούχων...και πιο κάτω...Την φτώχεια θα μοιραστούν όλοι: φροντιστήρια, μόνιμοι, αδιόριστοι, φοιτητές, υπηρέτριες...
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=2513726&nid=1304157Ενίσχυση του επιδομάτος των εκπαιδευτικών με αντάλλαγμα διεύρυνση του μισθολογίου στους εργαζόμενους στις εισηγμένες ΔΕΚΟ και σε άλλους φορείς του ευρύτερου Δημοσίου προβλέπουν προσθήκες και αναδιατυπώσεις του πολιτικού σχεδίου που κατατέθηκαν σήμερα στη
!!!!!!!!! http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25504&Itemid=139