0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλήρης αποσαφήνιση ότι ο νεοεισερχόμενος δεν μπορεί να υπερφαλαγγίσει υπηρετούντα υπάλληλο κατά τις διαδικασίες της αξιολόγησης (ενιαίο βαθμολόγιο-μισθολόγιο)Δηλαδή μπαινουμε στο ΣΤ κλιμάκιο και αξιολογουμαστε μαζι με εναν συναδελφο ο οποιος δεν κανει τπτ κτλ κτλ αλλα ειναι στον τριτο χρονο, περιμενουμε να προβιβαστει ο τελευταιος και μετα εμεις.... το καταλαβα λαθος;
τα νεύρα μου τα νεύρα μου ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Από που να τα πρωτοπιάσω αυτά που έγιναν σήμερα στο σχολείο;;; Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η ΕΛΜΕ μας, ξεκίνησα λοιπόν από εκεί το μπούρου μπούρου, πόσο σημαντικό είναι να πάμε όλοι στις συνελεύσεις, να απεργήσουμε στη 48ωρη κλπ κλπ.Στην αρχή οι απαντήσεις ήταν οι κλασικές, τις πάλεψα εύκολα:"έλα μωρέ, στις συνελεύσεις πάνε όλο οι συνδικάλες και αυτοί αποφασίζουν, οι άθλιοι, οι πουλημένοι, οι έτσι οι αλλιώς κλπ κλπ" - "ναι αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν εμφανιζόμαστε όλοι εμείς να ακουστεί και η φωνή του απλού θνητού καθηγητή, άρα είναι σημαντικό να πάμε όλοι -πάμε πάλι όλα τα παιδάκια μαζί : "είναι σημαντικό να πηγαίνω στις συνελεύσεις του συνδικαλιστικού μου οργάνου" δυνατά να σας ακούω κλπ κλπ.Για την απεργία επίσης τα γνωστά: "σιγά μην τους χαρίσω 2 μέρες μισθό, και τι είναι αυτά, μόνο μια απεργία διαρκείας μας σώζει (δηλαδή Μαιρούλα θα κάνεις απεργία διαρκείας αν προκηρυχθεί μετά την αποψινή συνέλευση;;;-ε, θα δούμε, αν κάνουμε όλοι.....). Οι συνδικαλιστές είναι πουλημένοι, ίσα για τα μάτια μια 48ωρη για το ξεκάρφωμα -ναι, συνάδελφε, έλα λοιπόν στη συνέλευση να προτείνεις διαρκείας κλπ κλπ. Μέχρι εκεί την πάλευα. Μετά αγρίεψε το πράμα. Άρχισαν τα παζάρια: "εγώ αποκλείεται να απεργήσω και τις 2 μέρες, τη μία το πολύ, κι αυτή αν....δεν βγαίνω!" Άλλος: "θα απεργήσεις Γιωργάκη;;;" "ε, αν απεργήσετε όλοι, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ, τι θα είμαι εγώ;; το μαύρο πρόβατο;;;ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα απεργήσω κι εγώ!" - Έτερη συνάδελφος αναφωνεί: "Το βρήκα!"(είχε καταπληκτική ιδέα αυτή, κανονική επιφοίτηση): "θέλετε να κάνουμε δύο γκρουπ, οι μισοί να απεργήσουν Τετάρτη, οι άλλοι Πέμπτη;;; Εμένα με βολεύει την Πέμπτη λίγο περισσότερο μωρέ..."Και μετά με αποτελείωσαν: "Α, εγώ θα ερχόμουν στη συνέλευση απόψε, αλλά είναι αδύνατον, έχω ιδιαίτερο κατεύθυνσης δεν το αναβάλλω, α πα πα, να χάνω και από τα ιδιαίτερα τώρα;;;" Μετά θόλωσα, αφρισα, και ούτε που θυμάμαι τι είπα απο κει και κάτω....Στα χάπια θα πέσω, δεν την παλεύω!!!! Πάμε κάθε μέρα στο σχολείο και μπαινοβγαίνουμε στις τάξεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα ρε σεις! ΜΟυ στρίβει δηλαδή! Μετά τον καυγά, επέστρεψαν στα πηγαδάκια, τι θα μαγειρέψει η μία, που είδε καλές εκπτώσεις η άλλη! Και μιλάμε για σύλλογο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, όχι τίποτα μαθουσάλες!Συγνώμη για το σεντονάκι, ήθελα να ξεσπάσω λίγο!
Εννοειται LK απλα το διαβασα τωρα και βιαστηκα να γραψω μηνυμα..χωρις να σκεφτω οτι δεν υπαρχει λογος μεσα σε ολο το μπαχαλο να μας απασχολει κ αυτο..συγγνωμη..Daffyduck και στο δικο μου σχολειο κατι αναλογο γινεται..μη σκας..θα ερθει η ωρα που θα μετανιωσουν ολοι ..απο τους 22 συναδελφους μονο 5 θα απεργησουμε..
Σ΄ευχαριστώ LK, ας ελπίσουμε ότι έχεις δίκιο....Ες Τετάρτην τα σπουδαία!
Πραγματικα ας ελπισουμε μεθαυριο οι συναδελφοι να μη ''λυπηθουν''τα 40 ευρώ που θα χασουν απο την απεργια αλλά να λυπηθούν για τα 400-600 που θα παιρνουν ως μισθο...