0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη συνάδελφοι εδώ ακούσαμε για δημοψήφισμα,ψήφο εμπιστοσύνης κ.λ.π.και μετράτε ακόμα χρήματα?Σίγουρα σε λίγο καιρό θα είναι λιγότερα και από αυτά που μετράτε...
Παράθεση από: kiovlad στις Οκτωβρίου 30, 2011, 01:14:57 pmΔιαβάζοντας το άρθρο 28 παράγραφος 4 που ψηφίστηκε:"4. Υπάλληλοι, οι οποίοι υπηρετούν σε κατηγορία ανώτερη των τυπικών προσόντων που κατέχουν, κατατάσσονται στους βαθμούς της κατηγορίας που ανήκουν, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, με προσθήκη πλασματικού χρόνου για την τελική κατάταξή τους, τρία (3) έτη."Δηλαδή αν κάποιος κατηγορίας ΤΕ υπηρετεί 6 χρόνια ως ΠΕ, θα γυρίσει στο ΤΕ με "9 χρόνια" και μισθό 925,04
Διαβάζοντας το άρθρο 28 παράγραφος 4 που ψηφίστηκε:"4. Υπάλληλοι, οι οποίοι υπηρετούν σε κατηγορία ανώτερη των τυπικών προσόντων που κατέχουν, κατατάσσονται στους βαθμούς της κατηγορίας που ανήκουν, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου, με προσθήκη πλασματικού χρόνου για την τελική κατάταξή τους, τρία (3) έτη."Δηλαδή αν κάποιος κατηγορίας ΤΕ υπηρετεί 6 χρόνια ως ΠΕ, θα γυρίσει στο ΤΕ με "9 χρόνια" και μισθό 925,04
Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι κρατήσεις που ΔΕΝ γίνονται στους αναπληρωτές, ενώ γίνονται στους μονίμους; Εννοείται με τα νέα δεδομένα...
Παράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 03:06:11 pmΜήπως γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι κρατήσεις που ΔΕΝ γίνονται στους αναπληρωτές, ενώ γίνονται στους μονίμους; Εννοείται με τα νέα δεδομένα...Καλησπέρα! Δε νομίζω ότι γνωρίζει κάποιος,μιας και ούτε τι θα ισχύσει με εμάς ακριβώς δεν είναι γνωστό!
Παράθεση από: SantaZ στις Νοεμβρίου 01, 2011, 03:24:20 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Νοεμβρίου 01, 2011, 03:06:11 pmΜήπως γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι κρατήσεις που ΔΕΝ γίνονται στους αναπληρωτές, ενώ γίνονται στους μονίμους; Εννοείται με τα νέα δεδομένα...Καλησπέρα! Δε νομίζω ότι γνωρίζει κάποιος,μιας και ούτε τι θα ισχύσει με εμάς ακριβώς δεν είναι γνωστό!Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση... Κατά δεύτερον, ξέρω ότι δεν γίνονται 2 από τις 3 κρατήσεις που γίνονται για τους μονίμους, αλλά δεν ξέρω ποιες ακριβώς... Πάντα ίσχυε αυτό και νομίζω ότι θα ισχύει και τώρα. Είναι κάποιες κρατήσεις υπέρ ΤΕΑΔΥ (αν δεν κάνω λάθος) και δύο άλλες, αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιες από αυτές δεν γίνονται στους αναπληρωτές.
Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα απ' την αρχή, οποτε ίσως να κομίζω γλαύκας εις Αθήνας, αλλά μου εστειλαν αυτό το Link προς την ιστοσελίδα ενός συναδέλφου, όπου μπορεί κανείς να υπολογίσει με ακριβεια τον μισθό του. Απλό και αποτελεσματικό, μέχρι αποδείξεως του εναντίου βεβαια.http://kiovlad.dyfio.com/