0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι χάνεται ο πλεονάζων χρόνος στο ΜΚ και όχι στον βαθμό. πχ βαθμός Ε από 3 εως 9 χρόνια. Αν κάποιος έχει 4 χρόνια προυπηρεσία τότε θέλει άλλα 5 χρόνια για να πάει στον Δ και όχι 6 Δηλαδή δεν αρχίζει να μετράει από τα 3 χρόνια αλλά συνεχίζει από τα 4. Υπάρχει όμως ελάχιστος χρόνος παραμονής σε κάθε βαθμό. Στον ΣΤ 2 χρόνια, στον
rublev, αυτή η παράγραφος που παραθέτεις όμως λέει ότι μέχρι τις πρώτες προαγωγές οι κρίσεις για προαγωγές θα γίνουν με τις ισχύουσες κατά την δημοσίευση του νόμου διαδικασίες - αυτές που ίσχυαν με το παλιό μισθολόγιο δηλαδή.Τι σημαίνει αυτό άραγε; Αυτόματη προαγωγή με το που συμπληρώνει κάποιος τον απαιτούμενο ελάχιστο χρόνο παραμονής στο βαθμό; Μα, υπάρχουν χιλιάδες τέτοια άτομα που ο πλεονάζων χρόνος στο βαθμό κατάταξης τους ξεπερνά τον ελάχιστο απαιτούμενο για προαγωγή... Ποιους αφορά αυτή η παράγραφος, αν όχι τους παραπάνω;
Με λίγα λόγια, ο χρόνος προϋπηρεσίας (για βαθμολογική/μισθολογική εξέλιξη) μετά την κατάταξη σε βαθμό και ΜΚ παραγράφεται. Αν έχεις 12,5 χρόνια, πας βαθμό Ε (9ος εώς και 15ος ), ΜΚ1 (11ος και 12ος) και εκεί δεν θα κάτσεις 6 μήνες αλλά 2 χρόνια.
καλησπερα σε ολουςμου εστειλαν απο το σχολειο μου το site( athena.net.gr) για να μπω και να γραφτω οπου βλεπω τα περι μισθοδοσιας κλπ αλλα δε μπορω με τιποτα να κανω την εγγραφη. δε μου δεχεται το email μου . συνεβη σε κανεναν αλλον αυτο?
Παράθεση από: soch στις Νοεμβρίου 29, 2011, 07:49:29 amΜε λίγα λόγια, ο χρόνος προϋπηρεσίας (για βαθμολογική/μισθολογική εξέλιξη) μετά την κατάταξη σε βαθμό και ΜΚ παραγράφεται. Αν έχεις 12,5 χρόνια, πας βαθμό Ε (9ος εώς και 15ος ), ΜΚ1 (11ος και 12ος) και εκεί δεν θα κάτσεις 6 μήνες αλλά 2 χρόνια.Mε 12,5 χρόνια δεν πας βαθμό Δ???
Παράθεση από: katerina76 στις Νοεμβρίου 29, 2011, 03:48:15 pmκαλησπερα σε ολουςμου εστειλαν απο το σχολειο μου το site( athena.net.gr) για να μπω και να γραφτω οπου βλεπω τα περι μισθοδοσιας κλπ αλλα δε μπορω με τιποτα να κανω την εγγραφη. δε μου δεχεται το email μου . συνεβη σε κανεναν αλλον αυτο?Πρέπει για 1η φορά να μπεις από το σχολείο με ένα 8ψήφιο κωδικό που θα διαλέξεις εσύ, ώστε να σε πιστοποιήσει το σύστημα.