0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να στειλω τις θερμοτερες ευχες μου στην υπουργο μας Αννούλα! Ο καλος θεος να της δινει χρονια και φώτιση, υγεια, κουράγιο και δύναμη και πολλες πολλες επιτυχιες στο εργο της !
Το πάρτυ συνεχίζεται : http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=52476
Οι απόφοιτοι ΤΕΙ στην εκπαίδευση δεν είχαν απολύτως ΚΑΜΙΑ βαθμολογική ή μισθολογική διαφοροποίηση από τους απόφοιτους ΑΕΙ. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι οι απόφοιτοι Πολυτεχνείων διορίζονταν σε μικρότερο ΜΚ, το οποίο έπαψε να ισχύει πλέον. Σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο ίσχυε και εξακολουθεί να ισχύει διαφορετικό καθεστώς.Όλα τα προβλήματα δημιουργήθηκαν από το "ενιαίο" μισθολόγιο. Δεν είναι λογικό ένας ΤΕ σε άλλο Υπουργείο να πληρώνεται λιγότερο από έναν ΤΕ -> ΠΕ στο Υπ. Παιδείας. Απλά μέχρι τώρα οι ΤΕ των άλλων Υπουργείων έπαιρναν πολύ μεγαλύτερα επιδόματα από τους ΠΕ του Παιδείας, οπότε δεν τους ένοιαζε ο τίτλος. Τώρα αυτό άλλαξε!Προφανώς δεν επαρκούν οι απόφοιτοι ΤΕΙ στο γνωστικό αντικείμενο και, απ' όσο γνωρίζω, η μεγάλη διαφορά άρχισε να φαίνεται στις ερευνητικές εργασίες. Απλώς το επίπεδο της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες έχει πέσει, για να καλύπτονται οι ανεπαρκείς "βολεμένοι" και να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία διαφορά από αυτούς που ακολούθησαν εξαρχής δυσκολότερη πορεία. Παράθεση από: moca στις Δεκέμβριος 08, 2011, 11:15:42 μμαν και είμαι σίγουρη ότι δεν έπεισα και πολλούς και η κουβέντα θα συνεχίσει στο ίδιο ύφος.Φυσικά και δεν έπεισες κανένα, γιατί την πραγματικότητα τη ζούμε καθημερινά.
αν και είμαι σίγουρη ότι δεν έπεισα και πολλούς και η κουβέντα θα συνεχίσει στο ίδιο ύφος.
Όταν μιλάς για ανεπαρκείς βολεμένους πρέπει σίγουρα να εννοείς και συναδέλφους σου δασκάλους διετούς παιδαγωγικής ακαδημίας; Μήπως ο Δ/ντης σου είναι και αυτός ένας από αυτούς και πως θα σου φανεί τώρα που θα σε αξιολογήσει;
Δεν σκέφτεσαι όμως ότι μπορεί - μετά την απογοήτευση που θα πάρει από το αποτέλεσμα της ένστασης - να στραφεί κατά των συναδέλφους σου που με διετή κύκλο σπουδών έχουν καταταγεί ως ΠΕ?
Παράθεση από: night στις Δεκέμβριος 09, 2011, 11:07:20 μμΌταν μιλάς για ανεπαρκείς βολεμένους πρέπει σίγουρα να εννοείς και συναδέλφους σου δασκάλους διετούς παιδαγωγικής ακαδημίας; Μήπως ο Δ/ντης σου είναι και αυτός ένας από αυτούς και πως θα σου φανεί τώρα που θα σε αξιολογήσει;Έχω απαντήσει ήδη σε όλα σου τα ερωτήματα γράφοντας για υποβάθμιση του επιπέδου της εκπαίδευσης σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες Αυτό πρέπει να σταματήσει κάποτε, όσο κι αν δεν αρέσει στους περισσότερους. Η εποχή του βολέματος και των ημέτερων πέρασε ανεπιστρεπτί!
Είδες τι ωραία που γενικεύω και σας βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι!
Παράθεση από: night στις Δεκέμβριος 10, 2011, 01:18:55 πμΕίδες τι ωραία που γενικεύω και σας βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι! Επειδή βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια, δες τα προηγούμενα μηνύματά μου. Ίσως τότε μπορέσεις να καταλάβεις...
Συνέχισε να αφορίζεις κλάδους εκπαιδευτικών για τους οποίους δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα.
Φρόντισε όμως να καταρτιστείς και εσύ επιστημονικά και όχι μόνο παιδαγωγικά(αυτό το αναφέρεις εσύ σε προηγούμενο σου ποστ).