*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1001345 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3612 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 01:32:55 am »
Συνάδελφε npb, αυτά που περιγράφεις ( και πολλά άλλα), συνέβαιναν όχι γιατί εσύ ως άτομο έκανες ή δεν έκανες κάτι, αλλά γιατί ήταν συμβατά με τον αξιακό κώδικα της πλειοψηφίας των συμπολιτών σου ( με την άποψη των πολλών περί "σωστού και λάθους" δηλαδή).
Σχετικά με το "τι θα μπορούσες να κάνεις", σου απαντώ την γνώμη μου: Μάλλον τίποτα επί της ουσίας, μια και η πλειοψηφία των συμπολιτών σου έχει διαμορφώσει αξιακό κώδικα μη συμβατό με αυτόν που εσύ έχεις διαμορφώσει ως άτομο ( από ότι καταλαβαίνω από το μήνυμά σου).
Το μόνο που ίσως θα μπορούσες να κάνεις ( και πιθανολογώ ότι το είχες ήδη κάνει, όπως και εγώ), θα ήταν να "έχεις γίνει κακός" επισημαίνοντας στους γύρω σου σε κάθε ευκαιρία όλα αυτά. Φαντάζομαι ότι αν το έκανες από παλιά, θα έχεις αρκετές αρνητικές ( και θετικές) εμπειρίες γύρω από τις αντιδράσεις τους.

Τώρα θα μου πεις: Και γιατί να πληρώσω και εγώ ?

Σου απαντώ και πάλι με βάση την γνώμη μου: Πρέπει να πληρώσεις για δύο λόγους:

α) Γιατί έχεις ατομική πολιτική ευθύνη ( υποθέτοντας ότι δεν συμμετείχες στο "φαγοπότι", η ευθύνη σου έγκειται στο ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)

β) Είσαι μέλος του κοινωνικού συνόλου.
Και όταν κάποιος είναι μέλος του κοινωνικού συνόλου, είναι μέλος στις καλές και στις κακές περιόδους.
Δεν είμαστε π.χ. μέλη του κοινωνικού συνόλου όποτε χρειαζόμαστε επίδομα ανεργίας, Αστυνομική προστασία, ή νοσοκομειακή περίθαλψη ( την βοήθεια συνανθρώπων δηλαδή).
Είμαστε μέλη του συνόλου και σε ότι αφορά την συνολική πορεία μας, η οποία πολλές φορές καθορίζεται από το τι πιστεύουν οι πολλοί.

Όσοι συμμετείχαν στο "φαγοπότι", πρέπει να πληρώσουν για διαφορετικούς λόγους.
Φυσικά, υπάρχουν και μερικές χιλιάδες "λαμόγια" που δεν φέρουν απλή πολιτική ευθύνη, αλλά και ποινική ( παράνομος πλουτισμός, ξέπλυμα μαύρου χρήματος).
Αυτοί, πρέπει να πάνε στη φυλακή και να χάσουν όλη την περιουσία τους ( αν φυσικά οι πολλοί αντέχουν την τιμωρία των έως τώρα "ινδαλμάτων τους". Που μάλλον "δεν την αντέχουν"....).

ΛΩΡΑ συμφωνώ απόλυτα με τις επισημάνσεις σου και τις προσθήκες που έκανες.
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:52:23 »

Αποσυνδεδεμένος MG12

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3613 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 01:50:51 am »
Καλησπερα και χρονια πολλα! Ξερετε αν τα αναδρομικα θα γινουν σε 2 δοσεις; αν ναι εμεις που απο 1200 πεσαμε στα 800 τον Φεβρουαριο θα παμε αλλα 400 μειον; δηλαδη θα πληρωθουμε 200 το δεκαπενθημερο; δεν πανε καθολου καλα!!!!!!
Θα πληρωθούμε; Πού ζεις; Θα τους πληρώνουμε πλέον, για να μας απασχολούν δημιουργικά στους χώρους εργασίας!

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3614 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 04:05:32 am »
Συνάδελφε npb, αυτά που περιγράφεις ( και πολλά άλλα), συνέβαιναν όχι γιατί εσύ ως άτομο έκανες ή δεν έκανες κάτι, αλλά γιατί ήταν συμβατά με τον αξιακό κώδικα της πλειοψηφίας των συμπολιτών σου ( με την άποψη των πολλών περί "σωστού και λάθους" δηλαδή).
Σχετικά με το "τι θα μπορούσες να κάνεις", σου απαντώ την γνώμη μου: Μάλλον τίποτα επί της ουσίας, μια και η πλειοψηφία των συμπολιτών σου έχει διαμορφώσει αξιακό κώδικα μη συμβατό με αυτόν που εσύ έχεις διαμορφώσει ως άτομο ( από ότι καταλαβαίνω από το μήνυμά σου).
Το μόνο που ίσως θα μπορούσες να κάνεις ( και πιθανολογώ ότι το είχες ήδη κάνει, όπως και εγώ), θα ήταν να "έχεις γίνει κακός" επισημαίνοντας στους γύρω σου σε κάθε ευκαιρία όλα αυτά. Φαντάζομαι ότι αν το έκανες από παλιά, θα έχεις αρκετές αρνητικές ( και θετικές) εμπειρίες γύρω από τις αντιδράσεις τους.

Τώρα θα μου πεις: Και γιατί να πληρώσω και εγώ ?

Σου απαντώ και πάλι με βάση την γνώμη μου: Πρέπει να πληρώσεις για δύο λόγους:

α) Γιατί έχεις ατομική πολιτική ευθύνη ( υποθέτοντας ότι δεν συμμετείχες στο "φαγοπότι", η ευθύνη σου έγκειται στο ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ)

β) Είσαι μέλος του κοινωνικού συνόλου.
Και όταν κάποιος είναι μέλος του κοινωνικού συνόλου, είναι μέλος στις καλές και στις κακές περιόδους.
Δεν είμαστε π.χ. μέλη του κοινωνικού συνόλου όποτε χρειαζόμαστε επίδομα ανεργίας, Αστυνομική προστασία, ή νοσοκομειακή περίθαλψη ( την βοήθεια συνανθρώπων δηλαδή).
Είμαστε μέλη του συνόλου και σε ότι αφορά την συνολική πορεία μας, η οποία πολλές φορές καθορίζεται από το τι πιστεύουν οι πολλοί.

Όσοι συμμετείχαν στο "φαγοπότι", πρέπει να πληρώσουν για διαφορετικούς λόγους.
Φυσικά, υπάρχουν και μερικές χιλιάδες "λαμόγια" που δεν φέρουν απλή πολιτική ευθύνη, αλλά και ποινική ( παράνομος πλουτισμός, ξέπλυμα μαύρου χρήματος).
Αυτοί, πρέπει να πάνε στη φυλακή και να χάσουν όλη την περιουσία τους ( αν φυσικά οι πολλοί αντέχουν την τιμωρία των έως τώρα "ινδαλμάτων τους". Που μάλλον "δεν την αντέχουν"....).

ΛΩΡΑ συμφωνώ απόλυτα με τις επισημάνσεις σου και τις προσθήκες που έκανες.

αυτά που λες είναι γνωστό τροπάριο.

Η πλειοψηφία ποτέ δεν ήταν έτσι όπως λές, και ποτέ δεν συμφώνησε με αυτά που λες ότι συμφωνούσε. Έτσι όπως περιγράφεις πάντα δρα και σκέφτεται μια μειοψηφία από λαμόγια, ενώ η πλειοψηφία παρόλο που πάντα διαφωνούσε έντονα, δεν αντιδρούσε, γιατί υπήρχε (και υπάρχει ακόμα) ένας μηχανισμός ψυχολογικής και σωματικής βίας και καταστολής από το κράτος των λαμόγιων ο οποίος φροντίζει:

1) Να δέρνει, να χτυπάει και να εξαθλιώνει την πλειοψηφία όποτε πάει να αντιδράσει ενάντια στα λαμόγια και στις συμπεριφορές που περιγράφεις.
2) Να ασκεί μεθόδους πλήσης εγκεφάλου και λοβοτομής στην πλειοψηφία, παρόμοιους με την προπαγάνδα που (άθελά σου πιστεύω) αναμασάς παραπάνω, έτσι ώστε να μην αντιδρά η πλειοψηφία και να θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο.

Τρανή απόδειξη ότι η πλειοψηφία είναι πράγματι αθώα, είναι οτι δεν της δόθηκε ποτέ ο λόγος, αλλά όλους αυτούς τους νόμους τους οποίους εκμεταλεύτηκαν τα λαμόγια για να κάνουν τις λαμογιές που περιγράφεις, λαμόγια τους έχουν ψηφίσει. Ρώτα λοιπόν πρώτα την πλειοψηφία τι πραγματικά θέλει, εφάρμοσε τους νόμους της πλειοψηφίας, και μετά να έρθεις και να την κατηγορήσεις. Αλλιώς με αυτά που λες γίνεσαι άθελά σου παπαγαλάκι της άθλιας προπαγάνδας των λαμόγιων, και μέσω αυτής συμβάλεις στην άδικη ενοχοποίηση και στην λοβοτομή της πράγματι αθώας πλειοψηφίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2011, 04:26:18 am από baarli »

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3615 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 11:25:23 am »
Πληρώθηκα το Γενάρη βάσει νέου μισθολογίου και χωρίς καμία αναδρομική κράτηση
Το έκαναν έτσι απο τη ΔΔΕ για να δούμε τι θα παίρνουμε στο εξής...
Υπήρχε διαφορά από αυτά που είχα υπολογίσει...
Η διαφορά (όπως μου είπαν και από τη ΔΔΕ) οφείλεται στο ότι οι κρατήσεις δεν είναι πάνω στα λεφτά που θα παίρνουμε στο εξής, αλλά πάνω στα λεφτά που παίρναμε τον Οκτώβρη 2011...
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ!

Το γράφει και η εφαρμοστική του Σαχινίδη, άλλα ήθελα να πιστεύω ότι δεν τη διάβαζα καλά...
Παίρνεις δηλαδή 100 και σου κάνουν τις κρατήσεις στα 130 που έπαιρνες...
Αντισυνταγματικότατο...παράνομο...χουντικό....
Γιατί δε μιλάνε οι συνδικαλιστές;;
Μήπως διότι αυτοί δεν είχαν και καμία αξιοσημείωτη μείωση (χρ.υπηρ>21έτη) ;;
Μήπως διότι πολύ σύντομα θα τους πληρώνουμε και τη σύνταξη;;Αλληλεγγύη γενεών, ρε λαμόγια;;
Άισχος κύριοι, αίσχος...
Πρέπει να πάνε φυλακή τουλάχιστον αυτοί που υπογράφουν νόμους και εφαρμοστικές εγκυκλίους και χασκογελάνε στις press conference...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2011, 11:29:02 am από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:52:23 »

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3616 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 11:49:14 am »
Ότι οι κρατήσεις στο νέο μισθολόγιο γίνονται με τις παλιές αποδοχές είναι γνωστό από καιρό και έχει αναφερθεί στο φόρουμ. Τώρα για τη συνταγματικότητα του μέτρου δεν ξέρω τι να πω. Θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε μια ενημέρωση απο την ΟΛΜΕ ( ;D). Το www.xrisima.eu είναι απόλυτα ενημερωμένο. Εμένα μου έβγαλε με ακρίβεια δεκαδικών ψηφίων τη μισθοδοσία μου όπως ακριβώς και η δευτεροβάθμια μου. Εννοείται πως οι κρατήσεις γίνονται βάσει του συνόλου των επιδομάτων που παίρναμε τον Οκτώβριο του 2011 (ακόμα και οικογενειακό + σπουδών) που θα πρέπει εμείς να καταχωρήσουμε στα αντίστοιχα πεδία. Μπράβο στον συνάδελφο που το έφτιαξε. Κρίμα για το μισιθό μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2011, 12:52:44 pm από gioas »

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3617 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 11:50:24 am »
Να ξεκινάγαμε τα τηλέφωνα σιγά σιγά σε ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΟΛΜΕ!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2011, 11:56:07 am από gioas »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #3618 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 12:00:56 pm »
L' etat c'est moi, ανακράζει ο κάθε Λουδοβίκος.
Οι ανακοινώσεις είναι πλέον μωρομάντηλα ;)
"Μπάρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη, πάρε μαύρο γιαταγάνι..."
http://www.youtube.com/watch?v=K4vLWK2rUe8

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3619 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 12:16:17 pm »
Το ξέρω ότι έχει αναφερθεί κι εδώ.
Το έχω σχολιάσει ξανά μάλιστα.
Τώρα το είδα και στην πράξη...
Πιστεύω όμως, ότι απ΄όσους δουν το νέο πετσοκομένο μισθό, ένα 90% δε θα ξέρει για τις κρατήσεις των ταμείων...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2011, 12:28:24 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3620 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 12:46:25 pm »
Παιδιά, να ρωτήσω: Στον υπολογισμό μισθοδοσίας του Κιουρτζίδη τι εννοεί με τις επιλογές στους νεοδιόριστους (1ο έτος, 12 μήνες, 24 μήνες κλπ.?) Ποιο επιλέγουμε εφόσον διοριστήκαμε φέτος?

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3621 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 12:55:37 pm »

Δυστυχώς οι ληστείες που γίνονται είναι πολλές και πάλι δυστυχώς κάποιοι θεωρούν ότι καλώς και δικαίως γίνονται αυτές!  ::)
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PANAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Run to the hills, run for your lives
    • Προφίλ
« Απάντηση #3622 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 03:21:59 pm »
Συνάδελφοι, αν τον προηγούμενο Οκτώβρη που ψηφιζόταν ο νόμος 4024 (ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τις διατάξεις για το ενιαίο μισθολόγιο) κατέβαιναν σε απεργία διαρκείας ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι τότε θα είχαμε ελπίδες να μην είχε ψηφιστεί αυτό το έκτρωμα. Τώρα είναι νόμος του κράτους και ξεκίνησε να εφαρμόζεται. Επίσης για να μην έχουμε αυταπάτες για το μέλλον να θυμίσω ότι τα άρθρα που αφορούσαν το ενιαίο μισθολόγιο τα ψήφισαν ΟΛΑ τα κόμματα πλην των κομμάτων της Αριστεράς...
Το θέμα της προϋπηρεσίας που πάει χαμένη είναι πιθανότατα αντισυνταγματικό και η ΟΛΜΕ έχει πει ότι ήδη το εξετάζει με νομικούς...

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3623 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 03:27:51 pm »
Συνάδελφε baarli, μίλησες για "βία" που ασκείται στην "αθώα" πλειοψηφία.
Σου επισημαίνω ότι η υποστήριξη που παρείχε η πλειοψηφία των Ελλήνων σε όλες αυτές τις πρακτικές ( που εφαρμόζονται επί δεκαετίες συστηματικά και κατ' απαίτηση της πλειοψηφίας), δεν ήταν αποτέλεσμα άσκησης βίας αλλά βούληση και επιθυμία των πολλών.
Οι πολλοί, είχαν την ελευθερία να σκεφτούν, να κρίνουν και να αποφασίσουν γύρω από το ποια πρόσωπα και ποιες πολιτικές θα προκρίνουν και θα προωθήσουν.
Κριτήριο για όλα αυτά, αποτελούσε και αποτελεί ο αξιακός κώδικας των πολλών.

Και για να είμαι πολύ ξεκάθαρος:

1)Η μειοψηφία ανάγκασε τους πολλούς να επικροτούν τα ατελείωτα ρουσφέτια στο Δημόσιο, με την συνοδεία της ατάκας "έφαγε ψωμί ο κόσμος"?
2) Η μειοψηφία ανάγκασε τους πολλούς να εκλέγουν συστηματικά και επί δεκαετίες ανθρώπους που μπήκαν πάμφτωχοι στην πολιτική ( και χωρίς να έχουν κολλήσει έστω και ένα ένσημο συνήθως), και μέρα με τη μέρα μετατρέπονταν σε πλούσιους?
3) Η μειοψηφία ανάγκασε τους πολλούς, να "χοροπηδάνε" από την χαρά τους με την Συνταγματική αναθεώρηση του 1985 ( που μετέτρεπε το πολίτευμα της χώρας σε ολιγαρχία με επίκεντρο ένα και μοναδικό πρόσωπο - αυτό του πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα επέλεγε ακόμα και την σύνθεση της
Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια ( ή αλλιώς: Ας απαντούσαμε ως κλάδος ΕΓΚΑΙΡΩΣ στις παρακμιακές ατάκες και τα εναντίον μας συνθηματάκια).

Αποσυνδεδεμένος PA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3624 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 03:44:55 pm »
Συνάδελφε jak_13, οι ληστείες που αναφέρεις, είναι πράγματι πολλές και ποικίλλες.
ΟΜΩΣ
Όπως ανέφερε στο μήνυμά του και ο συνάδελφος PANAS, όταν ήταν η ώρα να αντιδράσουμε ( εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής) εμείς περί άλλων τυρβάζαμε κατά πλειοψηφία....
Πήγαμε ( κατά πλειοψηφία, το τονίζω) και επαναβεβαιώσαμε την στήριξή μας στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, πριν από 13 μήνες ( Νοέμβριος του 2010), και ενώ γνωρίζαμε για την διεθνή δανειακή σύμβαση στην οποία μας είχε οδηγήσει, και η εφαρμογή της οποίας ήταν -και είναι- φανερό ότι θα οδηγήσει σε συντριβή των εισοδημάτων και σε εκτίναξη της ανεργίας ( και σε αποδόμηση της αγοράς).
Δηλαδή?
Η πλειοψηφία σκέφτηκε , έκρινε και αποφάσισε.
Και τώρα, οι πολλοί "άλλαξαν γνώμη"!
Δικαίωμα, δεν λέω αλλά γίνεται τώρα κάτι?
Δηλαδή αν αποφασίσω εγώ να πηδήξω από το μπαλκόνι, και αλλάξω γνώμη καθώς πέφτω, μπορώ να αναιρέσω την απόφασή μου?
Πιστεύω πως όχι.
Μερικές αποφάσεις, είναι καθοριστικές και δεν παίρνονται πίσω.
Πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ βαθιά προτού τις λάβουμε, αλλά πρέπει επίσης και να αναλαμβάνουμε την ευθύνη τους όποτε τις λαμβάνουμε.

Είμαστε μέλη ενός συνόλου, που επί δεκαετίες ( να μην πω από καταβολής του Ελληνικού κράτους, γιατί σωστό θα ήταν και αυτό), επικροτούσε πρόσωπα, πρακτικές και πολιτικές που συνέβαλλαν στην διάλυση. Την κρίσιμη στιγμή που έπρεπε να κρίνει για την μέθοδο της "διάσωσης" και για τα πρόσωπα που θα την υλοποιούσαν, το σύνολο έκρινε ξεκάθαρα κατά πλειοψηφία.
Ως μέλη του συνόλου αυτού, θα πληρώσουμε τα επίχειρα θέλουμε δεν θέλουμε.

Άδικο ( πολλές φορές αυτό το "άδικο" αισθάνομαι να "με πνίγει" μια και ποτέ δεν συμμετείχα ως άτομο "στο κόλπο" των πολλών), αλλά .... τι να γίνει αφού οι πολλοί αποφάσισαν?

Στο κάτω-κάτω, αν οι πολλοί "έχουν ψυχικές αντοχές", ας απαιτήσουν την παραδειγματική τιμωρία των λαμόγιων ( που είναι τα έως τώρα ινδάλματά τους) που πλούτισαν αδικαιολόγητα.
Αντέχουν όμως οι πολλοί την παραδειγματική τιμωρία των έως τώρα ινδαλμάτων τους?
Δεν νομίζω ( μακάρι να κάνω λάθος)!

Αποσυνδεδεμένος PANAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Run to the hills, run for your lives
    • Προφίλ
« Απάντηση #3625 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 03:52:57 pm »
Συνάδελφε PA, πολύ σωστή η ανάλυση σου και την προσυπογράφω ιδίως στο σημείο για τις περσυνές εκλογές για τους περιφερειάρχες. Το μνημόνιο είχε ήδη ψηφιστεί, οι πρώτες περικοπές είχαν ήδη γίνει και αντί να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση, οι περισσότεροι πήγαν για καφέ ή ψήφισαν ΠΑΣΟΚ (8/13 περιφέρειες). Τώρα για το αν θα τιμωρηθούν τα "ινδάλματα" στο μέλλον, αυτό θα το δούμε...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)