*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1001304 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zeroout

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • it's all about the journey, not the destination...
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3892 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 09:37:00 am »
Συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Έχετε αρχίσει τις απορίες για το πότε θα πάρετε νέο ΜΚ στο βαθμό που είστε ή πότε θα αλλάξετε και αν θα αλλάξετε βαθμό για να εισπράξετε τα τεράστια ποσά αυτών των αλλαγών και δεν έχετε απορία για το πως θα περάσετε τους επόμενους 3 έως 6 μήνες που θα σας γίνονται οι αναδρομικές κρατήσεις για τη διαφορά μεταξύ του παλαιού και του νέου μισθολογίου? Εγώ ακόμη δεν μπορώ να λύσω αυτή την απορία, δηλαδή πως θα ζήσω με τα χρήματα που θα παίρνω τους επόμενους μήνες όχι μόνο εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου. Υπάρχει στο σχολείο συνάδελφος διορισμένος φέτος που για τους επόμενου 6 μήνες θα παίρνει το αστρονομικό ποσό των: 598,87 (μαζί με επίδομα παραμεθορίου) και να σημειώσετε είναι παντρεμένος μακριά από το σπίτι του και περιμένει και παιδί! Ποιός θα μου λύσει την απορία πως θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος? Αν μου λύσετε αυτή την απορία μετά θα μπορέσω ίσως να λύσω και την απορία μου πως θα ζήσω εγώ που θα παίρνω παραπάνω από τον συνάδελφο λόγω παλαιότητας  ;D
Εγώ όταν ρώτησα την υπεύθυνη της μισθοδοσίας στη Δευτεροβάθμια μου είπε "μην ανησυχείς δυνάδελφε, έχουμε ρυθμίσει το θέμα έτσι ώστε να σου παίρνουν το πολύ 150 ευρώ το μήνα, για όσους μήνες χρειαστεί βέβαια... Και από τα τρελά λεφτά που παίρνω μέχρι τώρα και αγγίζουν το τεράστιο ποσό των 858 ευρώ (μαζί με τα παραμεθορίου - γιατί Θεός Φυλάξοι και πάω σπίτι μου, θα παίρνω καμια 780!!!) θα ζω με καμιά 700άρα.. Ρε αυτά είναι, και μετά γκρινιάζουμε κιόλας...."

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:36:15 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3893 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 09:47:32 am »
ναι ναι zeroout γιατί άμα πας σπίτι σου και χάσεις αυτό το προνομιακό και αστρονομικό ποσό των 100 ευρώ μικτά της παραμεθορίου δεν θα μπορείς να ζήσεις :P
Γιατί βλέπεις η ζωή στην παραμεθόριο είναι "φθηνή" και έχεις όλα τα "προνόμια" που παρέχει το κοινωνικό κράτος δικαίου, πχ γιατρούς κτλ κτλ
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3894 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 09:56:33 am »
και για να δείτε τι καλοί άνθρωποι μας κυβερνούν, έχω την υποψία (εντελώς αβάσιμη) ότι μόλις τελειώσουν οι αναδρομικές κρατήσεις και αφού θα έχουμε συνηθίσει στους ακόμα πιο χαμηλούς μισθούς του ΕΜ θα περάσουν σε νέα μέτρα περικοπών των μισθών που και πάλι θα ισχύσουν αναδρομικά... ε που θα πάει στο τέλος ο γάιδαρος του Χότζα θα μάθει να μην τρώει και επιτέλους μια ωραία πρωία θα μας αφήσει χρόνους και θα ξεβρομίσει ο τόπος ;D
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3895 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 12:33:54 pm »
Συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Έχετε αρχίσει τις απορίες για το πότε θα πάρετε νέο ΜΚ στο βαθμό που είστε ή πότε θα αλλάξετε και αν θα αλλάξετε βαθμό για να εισπράξετε τα τεράστια ποσά αυτών των αλλαγών και δεν έχετε απορία για το πως θα περάσετε τους επόμενους 3 έως 6 μήνες που θα σας γίνονται οι αναδρομικές κρατήσεις για τη διαφορά μεταξύ του παλαιού και του νέου μισθολογίου? Εγώ ακόμη δεν μπορώ να λύσω αυτή την απορία, δηλαδή πως θα ζήσω με τα χρήματα που θα παίρνω τους επόμενους μήνες όχι μόνο εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου. Υπάρχει στο σχολείο συνάδελφος διορισμένος φέτος που για τους επόμενου 6 μήνες θα παίρνει το αστρονομικό ποσό των: 598,87 (μαζί με επίδομα παραμεθορίου) και να σημειώσετε είναι παντρεμένος μακριά από το σπίτι του και περιμένει και παιδί! Ποιός θα μου λύσει την απορία πως θα ζήσει αυτός ο άνθρωπος? Αν μου λύσετε αυτή την απορία μετά θα μπορέσω ίσως να λύσω και την απορία μου πως θα ζήσω εγώ που θα παίρνω παραπάνω από τον συνάδελφο λόγω παλαιότητας  ;D

Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, μέχρι να μπει στο μυαλό και του τελευταίου συναδέλφου.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Η απειλή ότι θα φεύγουμε όποτε γουστάρει ο καθένας είναι τόσο ισχυρή και χτυπάει τόσο άσχημα στους προϊσταμένους, που ακόμα και αν δεν την εκμεταλευτούμε οικονομικά βρίσκοντας παράλληλη δουλειά, είναι από μόνη της ικανή να κάνει τους υπεύθυνους να ξανασκεφτούν τα ποσοστά μείωσης των μισθών των χαμηλόμισθων, και θα το δείτε, θα αναθεωρήσουν τελικά και θα κατανείμουν τα βάρη της κρίσης ομοιόμορφα σε όλους τους μισθολογικούς βαθμούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2012, 01:04:02 pm από baarli »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:36:15 »

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3896 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 02:13:37 pm »

Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, μέχρι να μπει στο μυαλό και του τελευταίου συναδέλφου.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Η απειλή ότι θα φεύγουμε όποτε γουστάρει ο καθένας είναι τόσο ισχυρή και χτυπάει τόσο άσχημα στους προϊσταμένους, που ακόμα και αν δεν την εκμεταλευτούμε οικονομικά βρίσκοντας παράλληλη δουλειά, είναι από μόνη της ικανή να κάνει τους υπεύθυνους να ξανασκεφτούν τα ποσοστά μείωσης των μισθών των χαμηλόμισθων, και θα το δείτε, θα αναθεωρήσουν τελικά και θα κατανείμουν τα βάρη της κρίσης ομοιόμορφα σε όλους τους μισθολογικούς βαθμούς.

εγω θα μιλησω λιγο ωμα.
φιλε μου δεν εχεις καταλαβει κατι...την παιδεια η κυβερνηση την εχει ΓΡΑΜΜΕΝΗ στα παλια της τα παπουσια......και εμας τους εκπαιδευτικους σε ακομη πιο αποκρυφα μερη..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...δεν παει να παρεις και μπουλτοζα να κατεδαφισεις το σχολειο; ουτε το νυχακι τους δεν προκειται να κουνησουν...εδω και μια 20ετια εχουν διαλυσει τα σχολεια σε θεματα υποδομων, την αξιοπρεπεια του εκπαιδευτικου με τους "παιδαγωγικους " τους νομους  μισθολογικα σε εχουν καταταξει στο επιπεδο του κλητηρα , τεμπελη σε ανεβαζουν,ανεπροκοπο σε κατεβαζουν και ενα σωρο ακομα γεγονοτα που δειχνουν οτι δεν σε υπολογιζουν , δεν υπαρχεις για αυτους βρε αδελφε.στο εχουν δειξει τοσα χρονια.και με το προσχημα της τροικας  εισαι ο πρωτος στην σειρα για ανασκολοπισμο...δεν κουβαλας καυσιμα και τροφιμα για να εκβιαζεις ...γνωσεις μεταδιδεις και καλλιεργεις το μυαλο και την ψυχη των παιδιων..χε......η η φοραδα για τους πολιτικους αν δεν το κανεις...
η κατασταση εχει φθασει στο απροχωρητο...εγω προσωπικα περιμενω τις εξαγγελιες του νεου συστηματος ..αν ειναι θετικες για την φροντιστηριακη εκπαιδευση οπως ολα δειχνουν εχω ετοιμη την παραιτηση μου.θα κυνηγησω την επιβιωση μου εξω απο το σχολειο..το 800αρι που μου δινουν τωρα κουτσα στραβα θα το βγαζω εστω και με δευτερη εργασια...και αυτη τη λυση βλεπω ως μονη...δευτερη τριτη δουλεια ..οσο παει...

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3897 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 02:18:11 pm »

εγω θα μιλησω λιγο ωμα.
φιλε μου δεν εχεις καταλαβει κατι...την παιδεια η κυβερνηση την εχει ΓΡΑΜΜΕΝΗ στα παλια της τα παπουσια......και εμας τους εκπαιδευτικους σε ακομη πιο αποκρυφα μερη..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...δεν παει να παρεις και μπουλτοζα να κατεδαφισεις το σχολειο; ουτε το νυχακι τους δεν προκειται να κουνησουν...εδω και μια 20ετια εχουν διαλυσει τα σχολεια σε θεματα υποδομων, την αξιοπρεπεια του εκπαιδευτικου με τους "παιδαγωγικους " τους νομους  μισθολογικα σε εχουν καταταξει στο επιπεδο του κλητηρα , τεμπελη σε ανεβαζουν,ανεπροκοπο σε κατεβαζουν και ενα σωρο ακομα γεγονοτα που δειχνουν οτι δεν σε υπολογιζουν , δεν υπαρχεις για αυτους βρε αδελφε.στο εχουν δειξει τοσα χρονια.και με το προσχημα της τροικας  εισαι ο πρωτος στην σειρα για ανασκολοπισμο...δεν κουβαλας καυσιμα και τροφιμα για να εκβιαζεις ...γνωσεις μεταδιδεις και καλλιεργεις το μυαλο και την ψυχη των παιδιων..χε......η η φοραδα για τους πολιτικους αν δεν το κανεις...
η κατασταση εχει φθασει στο απροχωρητο...εγω προσωπικα περιμενω τις εξαγγελιες του νεου συστηματος ..αν ειναι θετικες για την φροντιστηριακη εκπαιδευση οπως ολα δειχνουν εχω ετοιμη την παραιτηση μου.θα κυνηγησω την επιβιωση μου εξω απο το σχολειο..το 800αρι που μου δινουν τωρα κουτσα στραβα θα το βγαζω εστω και με δευτερη εργασια...και αυτη τη λυση βλεπω ως μονη...δευτερη τριτη δουλεια ..οσο παει...

αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου πω. Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη να παραιτηθούμε, αυτό θέλουν άλλωστε.

Με την  ασύμμετρη απεργία διαρκείας και την ασφάλεια του δημοσίου θα έχουμε, και δεν θα δουλεύουμε όταν έχει πολλή δουλεία, και άλλη δουλεία θα μπορούμε να κάνουμε, και θα φεύγουμε όποτε γουστάρουμε τρελαίνοντας  τους προϊσταμένους και θα διδάξουμε (ως εκπαιδευτικοί που είμαστε  ;)) τον σωστό και πετυχημένο τρόπο αγώνα στους υπόλοιπους χαμηλόμισθους δημόσιους υπάλληλους που υποφέρουν σαν και μας.

Με την ασύμμετρη απεργία διαρκείας, θα τους σπάσουμε τα νεύρα.

Αυτή η απεργία είναι το κλειδί της επιτυχίας του αγώνα, πόσο μάλλον που παρόμοια απεργία δεν έχει εφαρμοστεί ΠΟΤΕ στην πράξη, γιατί οι συνδικαλιστές στην πλειοψηφία τους είναι πουλημένοι και διαλέγουν επίτηδες τον αποτυχημένο "κατά μέτωπο" αγώνα, αντί για τον "ανταρτοπόλεμο".

Αρκεί φυσικά να τα κατανοήσουν αυτά οι συνάδελφοι όλοι, και να τα υποστηρίξουν στις συνελεύσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2012, 02:50:01 pm από baarli »

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #3898 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 04:27:08 pm »
πιστευεις ότι στις συνελεύσεις που θα γίνουν νομιζω την αλλη εβδομάδα, θα πέσει τέτοια πρόταση ?

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3899 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 04:43:13 pm »
πιστευεις ότι στις συνελεύσεις που θα γίνουν νομιζω την αλλη εβδομάδα, θα πέσει τέτοια πρόταση ?

Η πρόταση είναι για απεργία διαρκείας.

Τα υπόλοιπα, τα ασύμμετρα, χρειάζεται μόνο να εξηγηθούν στους συναδέλφους που δεν τα καταλαβαίνουν, δεν είναι απαραίτητο όμως να υποβληθούν και ως επίσημη πρόταση, ίσως μάλιστα για λόγους τακτικής να μην είναι και σκόπιμο να επισημοποιηθούν.

Τα  ασύμμετρα, τα κανονίζουμε και μεταξύ μας  ;).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2012, 04:54:03 pm από baarli »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3900 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 05:00:00 pm »

Η πρόταση είναι για απεργία διαρκείας. Τα υπόλοιπα, τα ασύμμετρα, δεν χρειάζεται να υποβληθούν ως πρόταση, τα κανονίζουμε μεταξύ μας  ;).

Τέτοιες προτάσεις δεν περνούν από την πλειοψηφία των γηραιών συναδέλφων. Μόνο  με συντονισμό των νεοτέρων και θιγόμενων συναδέλφων θα μπορούσε "πραξικοπηματικά" να περάσει κάτι τέτοιο.
Ίσως να έχει έρθει ο καιρός για τους νέους εκπαιδευτικούς να δράσουν. Να   στραφούν ενάντια στην κοινωνία και να έρθουν σε σύγκρουση μαζί της (διαφορετικά η κοινωνία  αποκλείεται να τους ακούσει), όπως και σε σύγκρουση με αρτηριοσκληρωμένους παλαιότερους  συναδέλφους. Να σπάσει επιτέλους το απόστημα και να συγκρουστούν με όλα τα στερεότυπα εναντίον των εκπαιδευτικών που θα έρθουν στην επιφάνεια... Οι νεότεροι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα πια...

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #3901 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 05:51:23 pm »
Οι νεότεροι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα πια...
Κανεις λαθος , οι νεωτεροι τα εχουν χασει ολα πλεον...
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3902 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 06:02:36 pm »

Λέμε κάτι διαφορετικό;;  :o :o

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3903 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 07:06:31 pm »

Η πρόταση είναι για απεργία διαρκείας. Τα υπόλοιπα, τα ασύμμετρα, δεν χρειάζεται να υποβληθούν ως πρόταση, τα κανονίζουμε μεταξύ μας  ;).

Τέτοιες προτάσεις δεν περνούν από την πλειοψηφία των γηραιών συναδέλφων. Μόνο  με συντονισμό των νεοτέρων και θιγόμενων συναδέλφων θα μπορούσε "πραξικοπηματικά" να περάσει κάτι τέτοιο.
Ίσως να έχει έρθει ο καιρός για τους νέους εκπαιδευτικούς να δράσουν. Να   στραφούν ενάντια στην κοινωνία και να έρθουν σε σύγκρουση μαζί της (διαφορετικά η κοινωνία  αποκλείεται να τους ακούσει), όπως και σε σύγκρουση με αρτηριοσκληρωμένους παλαιότερους  συναδέλφους. Να σπάσει επιτέλους το απόστημα και να συγκρουστούν με όλα τα στερεότυπα εναντίον των εκπαιδευτικών που θα έρθουν στην επιφάνεια... Οι νεότεροι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα πια...

θα μου επιτρέψεις κάποιες διορθώσεις στο κείμενό σου, που παρόλο που αντιστρέφουν το νόημά του, είναι πιστεύω στο πνεύμα αυτών που θέλεις να πεις.

Παράθεση
Τέτοιες προτάσεις δεν περνούν από την μόνο στην πλειοψηφία των γηραιών πριν το 90 διορισμένων συναδέλφων. Όμως με συντονισμό των νεοτέρων νεότερα διορισμένων και θιγόμενων συναδέλφων θα μπορούσε "πραξικοπηματικά" δημοκρατικά να περάσει κάτι τέτοιο.

Ίσως να έχει έρθει ο καιρός για όλους τους νέους  μετά το 90 διορισμένους εκπαιδευτικούς να δράσουν. Να   στραφούν ενάντια  προς την κοινωνία  διδάσκοντάς την τρόπους αγώνα , και να έρθουν σε ανοικτή σύγκρουση μαζί της με τους πριν το 90, χωρίς επετηρίδα ή διαδικασίες ασεπ και με (ως επι το πλείστον) κομματικά κριτήρια διορισμένους,  δημόσιους υπαλλήλους  (διαφορετικά η κοινωνία αυτοί  αποκλείεται να ακούσουν), όπως και σε σύγκρουση με αρτηριοσκληρωμένους παλαιότερους νεότερους συναδέλφους. Να σπάσει επιτέλους το απόστημα και να συγκρουστούν με όλα τα στερεότυπα εναντίον των εκπαιδευτικών που θα έρθουν στην επιφάνεια... Οι νεότεροι νεότερα διορισμένοι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα πια...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2012, 07:26:04 pm από baarli »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3904 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 08:14:57 pm »
Προσπαθώ όμως να σου πω ότι αποκλείεται ως κλάδος ή ως Δ.Υ. να πετύχουμε μια λύση μόνο για εμάς. Η λύση στο πρόβλημά μας είναι συνολικότερη, περνάει από αλλαγή των επιλογών της χώρας στην οικονομική της πολιτική ευρύτερα και συνολικότερα και -το ξαναλέω -δυστυχώς  δεν την βλέπω εφικτή υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες.
Συμφωνώ μαζί σου σε αυτό το σημείο.
Θέλω μόνο να πω στο baarli πως αυτά που προτάσσει ως οφέλη της απεργίας που προτείνει προσωπικά δεν με πείθουν και δεν με αφορούν καθόλου γιατί πολύ απλά:
1) δεν θεωρώ ότι είμαι εξορία
2) δεν περιμένω πότε θα μου "κάτσει" δουλειά για να συμπληρώσω το εισόδημα μου γιατί απλά απαιτώ η δουλειά μου να μου εξασφαλίζει το εισόδημά μου
3) δεν γουστάρω και δεν πάω καθόλου τους φυγόπονους που τάχα μου απεργούν όταν έχουν πολύ δουλειά και δεν απεργούν όταν πάνε εκδρομή τα παιδιά...
4) δεν γουστάρω να πουλώ "εξυπηρέτηση" και να συμπεριφέρομαι όπως οι πολιτικάντηδες που μας έφεραν ως εδώ
και κυρίως Baarli τα οφέλη που ευαγγελίζεστε μου  θυμίζουν όλο και πιο πολύ το ανομικό κλίμα  που επικράτησε δεκαετίες τώρα και μας οδήγησε ως εδώ. Τέλος, αυτό που ζούμε σήμερα δεν αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς ή μόνο τους Δ.Υ. αφορά ΟΛΗ την κοινωνία ή θα το καταλάβουμε ή θα βουλιάξουμε.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω και υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν απεργώ ούτε λεπτό.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3905 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 09:21:28 pm »

Λέμε κάτι διαφορετικό;;  :o :o

Εξαρτάται πώς βλέπει ο καθένας το ποτήρι, μισοάδειο ή μισογεμάτο. ;)
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144