0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Maryvas, θα σε συμβούλευα να ζητήσεις κάποια μείωση ενοικίου. Είναι πάρα πολύ υψηλό για την παρούσα οικονομική συγκυρία. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πρέπει οι ιδιοκτήτες να ρίξουν λίγο τις απαιτήσεις τους. Όχι ότι θα μας σώσει μια μικρή μείωση, αλλά αυτό με τα ενοίκια στα νησιά καταντάει φοβερή εκμετάλλευση!
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 19, 2012, 03:45:50 pmμισθοδοσια Φεβρουαριου : βαθμος ΣΤποσο :272 ευρω το δεκαπενθημερο με επιδομα παραμεθοριου μαζι.το μηνα συνολο: 544 ευρω.ενοικιο:500 ευρω, τηλεφωνο σταθερο:40 ευρω.καλοφαγατα λοιπον!η απολυτη ξεφτιλα...Kαι οι υπάλληλοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα πληρώνονται όπως παλιά. Γι' αυτούς δεν ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο και δουλεύουν δίπλα στο σπίτι τους.
μισθοδοσια Φεβρουαριου : βαθμος ΣΤποσο :272 ευρω το δεκαπενθημερο με επιδομα παραμεθοριου μαζι.το μηνα συνολο: 544 ευρω.ενοικιο:500 ευρω, τηλεφωνο σταθερο:40 ευρω.καλοφαγατα λοιπον!η απολυτη ξεφτιλα...
Kαι οι υπάλληλοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα πληρώνονται όπως παλιά. Γι' αυτούς δεν ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο και δουλεύουν δίπλα στο σπίτι τους.
Παράθεση από: antik στις Ιανουαρίου 19, 2012, 03:57:03 pmKαι οι υπάλληλοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα πληρώνονται όπως παλιά. Γι' αυτούς δεν ισχύει το ενιαίο μισθολόγιο και δουλεύουν δίπλα στο σπίτι τους.Θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής?
βρε παιδιά , γνωρίζει κανείς σε ποια εγκύκλιο υπάρχουν αναλυτικά οι κρατήσεις που μας κάνουν από το ενιαίο μισθολόγιο ? εχω τρελαθεί τελείως .Είμαι βαθμό Ε , ΜΚ 1 , 2 παιδιά και βάση νέου Μισθολογίου έχω να λαμβάνω
:oΤελικά η διαφορά που έψαχνα είναι στις Εργοδοτικές Κρατήσεις όπου μου έχουν βάλει 66,04 ευρώ για το Υπ.Περ. !!! Μέχρι τον Δεκέμβρη , τέτοια κράτηση δεν υπήρχε ! μπορείτε να τσεκάρετε και εσείς πριν αρχίσω τα τηλ ?