0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ερώτηση περί νέου μισθολογίου:κατέθεσα το μεταπτυχιακό μου πρόσφατα και και λογικά προστίθενται 2 χρόνια. Μου είπαν πως ναι μεν έχουν παγώσει οι βαθμοί, ωστόσο θα αλλάξω μισθολογκό κλιμάκιο (από Ε0 θα πάω Ε1) και θα έχω μία μικρή αύξηση στο μισθό μου (τύπου 10 -15 ευρώ).καλως όλα αυτά. Ελπίζω να ισχύσουν.Ωστόσο, θα ήθελα να ρωτήσω, αυτά τα έξτρα δύο χρόνια μετράνε ως αναγνώριση προυπηρεσίας στην αίτηση μετάθεσης ή απόσπασης ή για τη μείωση ωραρίου ή στα συντάξιμα; 'Η απλώς είναι για ισθολογικούς λόγους και αλλαγή Κλιμακίου και βαθμού ίσως κάποτε; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ενδεχόμενες απαντήσεις στις απορίες μου
Ναι,έχω εκνευριστεί απίστευτα με τους παρασιτεμένους.Δεν κατάλαβες όμως κάτι. Δε χαίρομαι με το ζόρι που τραβάνε. Προς θεού, δεν είμαι χαιρέκακος. Εκνευρίζομαι που είναι συνεχώς στην κοσμάρα τους για τα πάντα και ξυπνάνε μόνο με ηλεκτροσόκ υψηλής τάσης. Το καλό είναι οτι αυτοψυχαναλύομαι και αυτοψυχοθεραπεύομαι...με αποτέλεσμα ο θυμός μου να μην έχει φτάσει στο σημείο να σβήσει το κερί του μυαλού, ακόμα.Ως πότε;;;Δεν περίμενα πάντως ότι είμαστε τόσο σκατοφάρα ως λαός και τόσο σκυλολόι ως κλάδος.