0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενιαίος πίνακας για ωρομισθία αντί πινάκων περιφέριων νομίζω ότι θα έκανε πολύ δυσκίνητο το όλο συστημα προσλήψεων ωρομισθίων.
...... μια και όσοι διορίζονται μέσω αυτου έχουν τουλάχιστον μια (επιτυχή)συμμετοχή σε ασεπ και ίσως αρκετοί απο αυτούς να φτάσανε πολύ κοντά στο να διοριστούν απευθείας με ασεπ................ επετηρίδας οπότε και ρίχτηκαν στον Καιάδα χιλιάδες συνάδελφοι.
Για να απαντήσω και το ερώτημα του συγκεκριμένου θέματος,το βλέπω δύσκολο να καταργηθεί το 24μηνο. Πιο πιθανό βλέπω στο να συγχωνεύονται οι κατηγορίες ασεπ+24μηνο και 40% σε μια όπου θα είναι απαραίτητη η επιτυχία σε διαγωνισμό του ασεπ.
Ο ασεπ για για όσους απο τους εκπαιδευτικούς δεν διορίζονται απευθείας λειτουργεί μόνο σαν τράπεζα υποθηκευμένων μορίων!
Ο 24μηνίτης έχει οργώσει την Ελλάδα για να μαζέψει αυτά τα μόρια και μπορεί να έχει αφήσει και οικογένεια πίσω του..Εγώ πάντως με όλες αυτές τις "επετηρίδες", είμαι υπέρ του παλιού συστήματος επετηρίδας..
Και μιλαμε για αδικιες οταν μιλαμε για προσθετη... ενω αδικιες υπαρχουν παντου. Δεν ειναι αδικια καποιος που ζει στην αθηνα για παραδειγμα, να θελει 16 μορια για να ειναι ωρομισθιος και καποιος που ζει σε ενα αλλο μερος 13? ποια δικαιοσυνη διασφαλιζει το συγκεκριμενο συστημα? Θα δεχτω οτι ειναι δικαιο για τους περιπου 30 καθε φορα που γραφουν ενα 77 και πανω χωρις προσθετα μορια, με την πρωτη προσπαθεια και διοριζονται. Αλλα τελικα γι ΄αυτους μιλαμε?
εγω θα προτιμουσα το νομο της...."om"