*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί τριτέκνων αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 27224 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί τριτέκνων αναπληρωτών
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 12, 2009, 06:26:05 pm »
θεωρω δικαιοτατο το αιτημα των 3τεκνων για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας εστω και με προυποθεσεις.
Ενω των διτεκνων να φανταστω ειναι λιγοτερο δικαιο.Οι δικες τους οικογενειες δε διαλυονται γιατι υπαρχει ενα παιδι λιγοτερο.Νομιζω οτι ζουμε λιγο το θεατρο του παραλογου πια.Τη μια οι οαεδιτες την αλλη οι τριτεκνοι παντα θα θιγονται τα δικαιωματα ολων των υπολοιπων.Προσωπικα με ενοχλουν οι αποψεις σου επι παντος επιστητου για ενα μονο λογο.Προφανως δεν εχεις δουλεψει ουτε ωρομισθιος ουτε αναπληρωτης και φανταζομαι ουτε παιδια αφησες πισω για να τρεχεις οπου σε καλουν με στοχο το διορισμο.Και μια ωραια μερα να σου λενε συγγνωμη προηγειται αλλος...Ας ειμαστε λοιπον πιο συγκρατημενοι οταν ειμαστε εξω απο το χορο.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Θεωρούνται οικογένειες μόνο οι έχουσες 3 παιδιά και όχι εκείνες των 2 ή και του 1 παιδιού ακόμη;
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:02:44 »

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 12, 2009, 08:39:30 pm »
Και γιατί να μην προηγούνατι σε όλες τις κατηγορίες διορισμών οι έχοντεσ μεταπτυχιακά, διδακτορικά κλπ;
Και γιατί να μην προηγούνται αυτοί που δεν έχουν παιδιά, ώστε να διοριστούν κοντά στο σπίτι τους και να μπορέσουν να κάνουν παιδιά για να καταπολεμηθεί και η υπογεννητικότητα;
Και γιατί να μην προηγούνται αυτοί που προέρχονται από οικογενένειες με χαμηλό εισόδημα (όλοι ξέρετε πόσα έξοδα απαιτούνται για να πας σε ένα καινούριο μέρος, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται κάθε χρόνο);
......
Οι κατηγορίες είναι άπειρες....
Εγώ διορίστηκα με ΑΣΕΠ, έφυγα από την παραμεθόριο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, άφησα πίσω μου οικογένεια φίλους, σχέση και πήγα σε άλλη παραμεθόριο στη μέση του πουθενά όπου έμεινα 2 χρόνια. Εγώ δηλαδή είμαι παιδί κατώτερου Θεού;
Οι μητέρες που ήταν στο μέρος που διορίστηκα και είχαν 2 μωρά παιδιά μαζί τους είναι κατ΄πωτερου Θεού; Αυτές οι οικογένειες δεν διαλύθηκαν; Υπήρχαν παιδιά που δεν αναγνώριζαν τον πατέρα τους, γιατί τον έβλεπαν μόνο Χρτιστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι...
Μήπως είναι καλύτερα, λοιπόν, όλοι να αρχίσουμε να αμολάμε παιδιά, χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτούλη  μας και πώς θα διοριστούμε εμείς παραμερίζοντας τους άλλους; Και εγώ που στα 30 μου (τυχαίο παράδειγμα είμαι εγώ, άλλωστε υπήρξα τυχερή και διορίστηκα. Υπάρχουν πολλοί άλλοι σαν και εμένα) δεν έχω κάνει παιδιά γιατί θέλησα να κάνω παραπάνω σπουδές πάνω στο αντικέιμενο μου ώστε να γίνω καλύτερη στη δουλειά μου; Οι σπουδές μου δεν αξίζουν κάτι;

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, οι διορισμοί πρέπει να γίνονται ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ. Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 12, 2009, 08:44:31 pm »
 :-X  :-X  :-X

(Σιωπή... που ισοδυναμεί με συγκατάθεση...)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 12, 2009, 08:48:17 pm από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος Alkioni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 12, 2009, 09:29:20 pm »
Ναι βρε, να διορίζονται οι τρίτεκνοι δίπλα στο σπίτι τους, και μέσα στο σπίτι τους ει δυνατόν!
Και εμείς οι μ....κες θα ξεσκιζόμαστε στο διάβασμα, θα δίνουμε ΑΣΕΠ και θα παρακαλάμε να πάρουμε καμιά ωρίτσα
έστω και σε άλλο πλανήτη.
Γιατί στην Ελλάδα ακόμη και η κοινωνική πολιτική πρέπει να καταντάει κοινωνική αδικία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:02:44 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 12, 2009, 09:31:10 pm »
.........

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, οι διορισμοί πρέπει να γίνονται ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ. Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!
Σωστό , αλλά μάλλον δεν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι .

Αποσυνδεδεμένος bkont

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 13, 2009, 12:24:24 am »
Με συγχωρείτε συνάδελφοι αλλά γιατί είναι δίκαιο για τον διορισμό μας η επιτυχία στον ΑΣΕΠ?
Για αυτό σπουδάσαμε? Για να κρινόμαστε απο έναν διαγωνισμό? Δηλαδή όσοι συνάδελφοι, για κάποιους λόγους ,δεν πετυχαίνουν στον διαγωνισμό, κρίνονται ανεπαρκείς? Γιατί ανεχόμαστε να υποβαθμίζονται τα πτυχία μας, ο κόπος μας, ο ιδρώτας μας?

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 13, 2009, 08:00:55 am »
Με συγχωρείτε συνάδελφοι αλλά γιατί είναι δίκαιο για τον διορισμό μας η επιτυχία στον ΑΣΕΠ?
Διότι αγαπητέ συνάδελφε είναι δίκαιο να κρινόμαστε από ένα διαγωνισμό που στο κάτω κάτω δείχνει το τι ξέρει ο καθένας και το πόσο προετοιμάστηκε. Και δεν είναι δίκαιο να κρινόμαστε από τα μέσα που τυχόν διαθέτουμε.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 13, 2009, 09:50:00 am »
θεωρω δικαιοτατο το αιτημα των 3τεκνων για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας εστω και με προυποθεσεις.
Ενω των διτεκνων να φανταστω ειναι λιγοτερο δικαιο.Οι δικες τους οικογενειες δε διαλυονται γιατι υπαρχει ενα παιδι λιγοτερο.Νομιζω οτι ζουμε λιγο το θεατρο του παραλογου πια.Τη μια οι οαεδιτες την αλλη οι τριτεκνοι παντα θα θιγονται τα δικαιωματα ολων των υπολοιπων.Προσωπικα με ενοχλουν οι αποψεις σου επι παντος επιστητου για ενα μονο λογο.Προφανως δεν εχεις δουλεψει ουτε ωρομισθιος ουτε αναπληρωτης και φανταζομαι ουτε παιδια αφησες πισω για να τρεχεις οπου σε καλουν με στοχο το διορισμο.Και μια ωραια μερα να σου λενε συγγνωμη προηγειται αλλος...Ας ειμαστε λοιπον πιο συγκρατημενοι οταν ειμαστε εξω απο το χορο.

δεν εισαι υποχρεωμενος/η να με διαβαζεις. μαθε ομως να ακους και να σεβεσαι τη γνωμη καθενος απο μας και κυριως να διαβαζεις με μεγαλη προσοχη αυτα που λεω πριν καταφερθεις εναντιον μου
Αυτο το....."με προυποθεσεις" τιποτα δεν σου ειπε; ή δεν το προσεξες?
αν σε ενοχλουν οι αποψεις μου ειναι παρα πολυ απλο: να προσπερνας τα γραφομμενα μου.

δηλ.για να εχω γνωμη πρεπει να ειμαι ωρομισθιος ή αναπληρωτης? αυτοι μονο εχουν γνωμη? ωραια επιστημονικη σκεψη !!!!

κοιτα, απλα ειναι τα πραγματα.η δικη μου η αποψη  ειναι ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ. ουτε παιδια, ουτε 24μηνο,ουτε 40μηνο,ουτε οαεδ,ουτε ωρομισθια,ουτε αναπληρωση, ουτε πδσ.....αλλα και ουτε μεταπτυχιακα, ουτε βαθμος πτυχιου. καθαρα τι θα γραψει κανεις στον ασεπ.  αρκει βεβαια και η αξιολογηση να ειναι αντικειμενικη και τα θεματα λογικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 13, 2009, 10:08:26 am από Μarkos »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 13, 2009, 10:18:22 am »
και για να ολοκληρωσω το συλλογισμο μου, θα συμφωνησω με syrrahm οτι για να ειμαστε δικαιοι, μετα την επιτυχια στον ασεπ, ολα αυτα να προσμετρουν μισθολογικα και σε μια οσο το δυνατο πιο καλη τοποθετηση

Αποσυνδεδεμένος thanostx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 13, 2009, 01:02:49 pm »
Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου Μάρκο που λες παραπάνω οτι πρέπει να λαμβάνεται απόψη μόνο ο ΑΣΕΠ.

Όταν κάνεις το βιογραφικό σου σε μία οποιαδήποτε εταιρία για να σε γνωρίσει και να σε προσλάβει ή όχι συμπεριλαμβάνει πάντα (εκτός όλων των άλλων) αν πχ έχεις 2 ή 3 παιδιά, αν έχεις μεταπτυχιακό κλπ κλπ αλλά δεν γράφεις αν πχ έγραψες καλά στον ΑΣΕΠ! Για να μη νομίζεις όμως οτι το πάω αλλού, ακόμα και αν θέλει να σε κρίνει κάποιος για το αν είσαι καλός φιλόλογος για να κάνεις μάθημα στο παιδί του ΠΟΤΕ δε σε ρωτάει πως έγραψες στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.
Αυτά τα λέω γιατί πιστεύω οτι ακόμα και αυτό το τεστ είναι μία απολύτως στιγμιαία καταγραφή (καθόλου αντικειμενική κατά τη γνώμη μου) της γνώσης σου. Αν υπήρχε η δυνατότητα να κρινόμαστε από πολλά τεστ (από τον μ.ο). . . ίσως τότε ναι.
Πιστεύω για παράδειγμα, και αυτό θα ήταν κατά τη  γνώμη μου το μοναδικό μέτρο σύγκρισης και κατάταξης σε μία υποθετική επετηρίδα Ο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 13, 2009, 01:04:33 pm »
zagorakis εχεις δικαιο. και δεν ειναι μονο αυτο. ΟΚ, εχουμε δεν εχουμε επιχειρηματα δεν πρεπει να μιλαμε με εμπαθεια ουτε να βριζουμε. δυστυχως δεν εχουμε μαθει να σεβομαστε τη γνωμη των αλλων οποια κι αν ειναι αυτη.
αλλα, κι αυτοι οι διαχειριστες τι να προλαβουν να κανουν. Πρεπει εμεις οι ιδιοι να το καταλαβαινουμε αν θελουμε να λεγομαστε "επιστημονες". επιτελους ειμαστε σε ενα σοβαρο φορουμ και πρεπει να το καταλαβουμε (βαζω και τον ευτουλη μου μεσα)

εκτος κι αν (με επιασε η καλοσυνη μου παλι...)το "κομματοσκυλα" το χρησιμοποιησε με την εννοια 1) του πιστου σκυλου προς τον αφεντη του, οπως ο σκυλος του Οδυσσεα που με το γυρισμο του αφεντη του στην πατριδα ηταν ο πρωτος που τον αναγνωρισε και κουνουσε την ουρα του, και 2) του φανατικου οπαδου οποτε θα μπορουσε να το πει και καπως διαφορετικα χωρις να προκαλεσει.

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 13, 2009, 01:05:22 pm »
και για να ολοκληρωσω το συλλογισμο μου, θα συμφωνησω με syrrahm οτι για να ειμαστε δικαιοι, μετα την επιτυχια στον ασεπ, ολα αυτα να προσμετρουν μισθολογικα και σε μια οσο το δυνατο πιο καλη τοποθετηση
Το αιτημα ομως των τριτεκνων εννοειται οτι δεν συμπεριλαμβανει επιτυχια στον ασεπ γιατι αυτη τη στιγμη διοριζονται με ποσοστωση αναπληρωτες ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.Δεν ειναι δυνατον λοιπον να θεωρειται δικαιοτατο το αιτημα τους οταν ηδη καταλαμβανουν θεσεις ασεπιτων,μονοτεκνων,διτεκνων κ.λ.π.Νομιζω οτι ειναι απλος ο συλλογισμος μου και επειδη ειδα μια επιθετικοτητα που μαλλον ξεκινησε απο δικο μου υπερβαλλοντα ζηλο συγγνωμη και τελειωνει εδω.Οταν κανεις ζητα δικαιοσυνη μεσω ασεπ,δεν μπορει να υποστηριζει την καθε κοινωνικη ομαδα που ζητα μονιμως κατι εις βαρος αλλων.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 13, 2009, 01:12:38 pm »
Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου Μάρκο που λες παραπάνω οτι πρέπει να λαμβάνεται απόψη μόνο ο ΑΣΕΠ.

Όταν κάνεις το βιογραφικό σου σε μία οποιαδήποτε εταιρία για να σε γνωρίσει και να σε προσλάβει ή όχι συμπεριλαμβάνει πάντα (εκτός όλων των άλλων) αν πχ έχεις 2 ή 3 παιδιά, αν έχεις μεταπτυχιακό κλπ κλπ αλλά δεν γράφεις αν πχ έγραψες καλά στον ΑΣΕΠ! Για να μη νομίζεις όμως οτι το πάω αλλού, ακόμα και αν θέλει να σε κρίνει κάποιος για το αν είσαι καλός φιλόλογος για να κάνεις μάθημα στο παιδί του ΠΟΤΕ δε σε ρωτάει πως έγραψες στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.
Αυτά τα λέω γιατί πιστεύω οτι ακόμα και αυτό το τεστ είναι μία απολύτως στιγμιαία καταγραφή (καθόλου αντικειμενική κατά τη γνώμη μου) της γνώσης σου. Αν υπήρχε η δυνατότητα να κρινόμαστε από πολλά τεστ (από τον μ.ο). . . ίσως τότε ναι.
Πιστεύω για παράδειγμα, και αυτό θα ήταν κατά τη  γνώμη μου το μοναδικό μέτρο σύγκρισης και κατάταξης σε μία υποθετική επετηρίδα Ο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 13, 2009, 01:18:59 pm »
Το αιτημα ομως των τριτεκνων εννοειται οτι δεν συμπεριλαμβανει επιτυχια στον ασεπ γιατι αυτη τη στιγμη διοριζονται με ποσοστωση αναπληρωτες ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.Δεν ειναι δυνατον λοιπον να θεωρειται δικαιοτατο το αιτημα τους οταν ηδη καταλαμβανουν θεσεις ασεπιτων,μονοτεκνων,διτεκνων κ.λ.π.Νομιζω οτι ειναι απλος ο συλλογισμος μου και επειδη ειδα μια επιθετικοτητα που μαλλον ξεκινησε απο δικο μου υπερβαλλοντα ζηλο συγγνωμη και τελειωνει εδω.Οταν κανεις ζητα δικαιοσυνη μεσω ασεπ,δεν μπορει να υποστηριζει την καθε κοινωνικη ομαδα που ζητα μονιμως κατι εις βαρος αλλων.Αυτη ειναι η αποψη μου.

δε χρειαζεται να ζητας συγγνωμη. ΟΚ, ανθρωποι ειμαστε και οταν μαλιστα εχουμε ενα προβλημα που δυστυχως δεν βλεπουμε να βρισκει θεραπεια τοτε δικαιολογειται να ειμαστε και λιγο ...αποτομοι. τουλαχιστον ειμαστε και γω και συ μεσα στα ορια της ευπρεπειας.διαλογο κανουμε και εισαι πολυ καλη συνομιλητρια.

συμφωνω,και οπως θα δεις στο παραπανω μηνυμα μου εδωσα την απαντηση. ο ασεπ να ειναι υποχρεωτικος για ολες τις κατηγοριες. τωρα βεβαια αν ειναι αντικειμενικος αυτο πια ειναι αλλο ζητημα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144