0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μarkos στις Μαΐου 12, 2009, 03:30:09 pmθεωρω δικαιοτατο το αιτημα των 3τεκνων για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας εστω και με προυποθεσεις. Ενω των διτεκνων να φανταστω ειναι λιγοτερο δικαιο.Οι δικες τους οικογενειες δε διαλυονται γιατι υπαρχει ενα παιδι λιγοτερο.Νομιζω οτι ζουμε λιγο το θεατρο του παραλογου πια.Τη μια οι οαεδιτες την αλλη οι τριτεκνοι παντα θα θιγονται τα δικαιωματα ολων των υπολοιπων.Προσωπικα με ενοχλουν οι αποψεις σου επι παντος επιστητου για ενα μονο λογο.Προφανως δεν εχεις δουλεψει ουτε ωρομισθιος ουτε αναπληρωτης και φανταζομαι ουτε παιδια αφησες πισω για να τρεχεις οπου σε καλουν με στοχο το διορισμο.Και μια ωραια μερα να σου λενε συγγνωμη προηγειται αλλος...Ας ειμαστε λοιπον πιο συγκρατημενοι οταν ειμαστε εξω απο το χορο.
θεωρω δικαιοτατο το αιτημα των 3τεκνων για διορισμο κοντα στο τοπο κατοικιας εστω και με προυποθεσεις.
.........Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, οι διορισμοί πρέπει να γίνονται ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ. Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!
Με συγχωρείτε συνάδελφοι αλλά γιατί είναι δίκαιο για τον διορισμό μας η επιτυχία στον ΑΣΕΠ?
και για να ολοκληρωσω το συλλογισμο μου, θα συμφωνησω με syrrahm οτι για να ειμαστε δικαιοι, μετα την επιτυχια στον ασεπ, ολα αυτα να προσμετρουν μισθολογικα και σε μια οσο το δυνατο πιο καλη τοποθετηση
Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου Μάρκο που λες παραπάνω οτι πρέπει να λαμβάνεται απόψη μόνο ο ΑΣΕΠ.Όταν κάνεις το βιογραφικό σου σε μία οποιαδήποτε εταιρία για να σε γνωρίσει και να σε προσλάβει ή όχι συμπεριλαμβάνει πάντα (εκτός όλων των άλλων) αν πχ έχεις 2 ή 3 παιδιά, αν έχεις μεταπτυχιακό κλπ κλπ αλλά δεν γράφεις αν πχ έγραψες καλά στον ΑΣΕΠ! Για να μη νομίζεις όμως οτι το πάω αλλού, ακόμα και αν θέλει να σε κρίνει κάποιος για το αν είσαι καλός φιλόλογος για να κάνεις μάθημα στο παιδί του ΠΟΤΕ δε σε ρωτάει πως έγραψες στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.Αυτά τα λέω γιατί πιστεύω οτι ακόμα και αυτό το τεστ είναι μία απολύτως στιγμιαία καταγραφή (καθόλου αντικειμενική κατά τη γνώμη μου) της γνώσης σου. Αν υπήρχε η δυνατότητα να κρινόμαστε από πολλά τεστ (από τον μ.ο). . . ίσως τότε ναι.Πιστεύω για παράδειγμα, και αυτό θα ήταν κατά τη γνώμη μου το μοναδικό μέτρο σύγκρισης και κατάταξης σε μία υποθετική επετηρίδα Ο
Παράθεση από: Μarkos στις Μαΐου 13, 2009, 10:18:22 amκαι για να ολοκληρωσω το συλλογισμο μου, θα συμφωνησω με syrrahm οτι για να ειμαστε δικαιοι, μετα την επιτυχια στον ασεπ, ολα αυτα να προσμετρουν μισθολογικα και σε μια οσο το δυνατο πιο καλη τοποθετηση Το αιτημα ομως των τριτεκνων εννοειται οτι δεν συμπεριλαμβανει επιτυχια στον ασεπ γιατι αυτη τη στιγμη διοριζονται με ποσοστωση αναπληρωτες ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.Δεν ειναι δυνατον λοιπον να θεωρειται δικαιοτατο το αιτημα τους οταν ηδη καταλαμβανουν θεσεις ασεπιτων,μονοτεκνων,διτεκνων κ.λ.π.Νομιζω οτι ειναι απλος ο συλλογισμος μου και επειδη ειδα μια επιθετικοτητα που μαλλον ξεκινησε απο δικο μου υπερβαλλοντα ζηλο συγγνωμη και τελειωνει εδω.Οταν κανεις ζητα δικαιοσυνη μεσω ασεπ,δεν μπορει να υποστηριζει την καθε κοινωνικη ομαδα που ζητα μονιμως κατι εις βαρος αλλων.Αυτη ειναι η αποψη μου.