0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με συγχωρείτε συνάδελφοι αλλά γιατί είναι δίκαιο για τον διορισμό μας η επιτυχία στον ΑΣΕΠ? Για αυτό σπουδάσαμε? Για να κρινόμαστε απο έναν διαγωνισμό? Δηλαδή όσοι συνάδελφοι, για κάποιους λόγους ,δεν πετυχαίνουν στον διαγωνισμό, κρίνονται ανεπαρκείς? Γιατί ανεχόμαστε να υποβαθμίζονται τα πτυχία μας, ο κόπος μας, ο ιδρώτας μας?
Το τελειότερο σύστημα επιλογής έκτακτου και μόνιμου προσωπικού για τα σχολεία του ΥΠΕΠΘ , θα ήταν ένα ποσοστιαίο σύστημα που θα συνδύαζε την ημερομηνία κτήσης βασικού πτυχίου παράλληλα με την επιτυχία σε ΑΣΕΠ, για να δώσουμε τόπο στα νειάτα.πχ 50% από ΑΣΕΠ 50% από πίνακα που καταρτίζεται με βάση την ημερομηνία κτήσεως βασικού πτυχίου.
Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου Μάρκο που λες παραπάνω οτι πρέπει να λαμβάνεται απόψη μόνο ο ΑΣΕΠ.Όταν κάνεις το βιογραφικό σου σε μία οποιαδήποτε εταιρία για να σε γνωρίσει και να σε προσλάβει ή όχι συμπεριλαμβάνει πάντα (εκτός όλων των άλλων) αν πχ έχεις 2 ή 3 παιδιά, αν έχεις μεταπτυχιακό κλπ κλπ αλλά δεν γράφεις αν πχ έγραψες καλά στον ΑΣΕΠ! Για να μη νομίζεις όμως οτι το πάω αλλού, ακόμα και αν θέλει να σε κρίνει κάποιος για το αν είσαι καλός φιλόλογος για να κάνεις μάθημα στο παιδί του ΠΟΤΕ δε σε ρωτάει πως έγραψες στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.Αυτά τα λέω γιατί πιστεύω οτι ακόμα και αυτό το τεστ είναι μία απολύτως στιγμιαία καταγραφή (καθόλου αντικειμενική κατά τη γνώμη μου) της γνώσης σου. Αν υπήρχε η δυνατότητα να κρινόμαστε από πολλά τεστ (από τον μ.ο). . . ίσως τότε ναι.Πιστεύω για παράδειγμα, και αυτό θα ήταν κατά τη γνώμη μου το μοναδικό μέτρο σύγκρισης και κατάταξης σε μία υποθετική επετηρίδα Ο
Παράθεση από: thanostx στις Μαΐου 13, 2009, 01:02:49 pmΔιαφωνώ απόλυτα μαζί σου Μάρκο που λες παραπάνω οτι πρέπει να λαμβάνεται απόψη μόνο ο ΑΣΕΠ.Όταν κάνεις το βιογραφικό σου σε μία οποιαδήποτε εταιρία για να σε γνωρίσει και να σε προσλάβει ή όχι συμπεριλαμβάνει πάντα (εκτός όλων των άλλων) αν πχ έχεις 2 ή 3 παιδιά, αν έχεις μεταπτυχιακό κλπ κλπ αλλά δεν γράφεις αν πχ έγραψες καλά στον ΑΣΕΠ! Για να μη νομίζεις όμως οτι το πάω αλλού, ακόμα και αν θέλει να σε κρίνει κάποιος για το αν είσαι καλός φιλόλογος για να κάνεις μάθημα στο παιδί του ΠΟΤΕ δε σε ρωτάει πως έγραψες στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ.Αυτά τα λέω γιατί πιστεύω οτι ακόμα και αυτό το τεστ είναι μία απολύτως στιγμιαία καταγραφή (καθόλου αντικειμενική κατά τη γνώμη μου) της γνώσης σου. Αν υπήρχε η δυνατότητα να κρινόμαστε από πολλά τεστ (από τον μ.ο). . . ίσως τότε ναι.Πιστεύω για παράδειγμα, και αυτό θα ήταν κατά τη γνώμη μου το μοναδικό μέτρο σύγκρισης και κατάταξης σε μία υποθετική επετηρίδα Ο