0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ μέσω ΑΣΕΠ!!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ τα βολέματα σε αυτή τη χώρα, είναι απίστευτα λυπηρό η λογική του βολέματος να έχει καθηλωθεί στα μυαλά ΝΕΩΝ ανθρώπων! ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουμε...ΟΛΟΙ προς το καλύτερο για το καλύτερο!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 08, 2009, 12:50:06 amΕίναι εντυπωσιακό πώς εκτίθεται η έλλειψη παιδαγωγικής κατάρτισης ορισμένων που δεν έχουν διαβάσει ποτέ για τον ΑΣΕΠ.Κυρίως στο ήθος τους!Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,αρχίζουν οι ύβρεις και τα συνθήματα.Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι αν τους ρωτήσουν οι μαθητές τους κάποια ημέρα για την κοινωνική αδικία που βιώνουν ,οι συγκεκριμένοι ¨εκπαιδευτικοί¨θα τους λένε για τα ¨ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα¨.....Catwoman2,δηλαδή οι αριθμοί των ΟΑΕΔιτών που έδωσαν στο υπουργείο για τον κλάδο σου δεν συμπεριλαμβάνουν κι εσένα π.χ. που είχες μικρή προυπηρεσία;Συγνώμη αν σε κουράζω,αλλά καταλαβαίνεις το διακύβευμα.....προσπαθούμε να υπολογίσουμε πόσοι μπορεί να είναι ανά περιφέρεια για την αίτηση των ωρομισθίων.μαλλον δεν συμπεριλαμβανονται ρε παιδια...τι να πω? ειμασταν αρκετοι που φευγαμε με 50-70 ωρες προυπηρεσία στην αρχη της χρονιας μολις μας καλουσαν δευτεροβαθμια διοτι τοτε δεν μετρουσε η προυπηρεσία μας εκει...
Είναι εντυπωσιακό πώς εκτίθεται η έλλειψη παιδαγωγικής κατάρτισης ορισμένων που δεν έχουν διαβάσει ποτέ για τον ΑΣΕΠ.Κυρίως στο ήθος τους!Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,αρχίζουν οι ύβρεις και τα συνθήματα.Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι αν τους ρωτήσουν οι μαθητές τους κάποια ημέρα για την κοινωνική αδικία που βιώνουν ,οι συγκεκριμένοι ¨εκπαιδευτικοί¨θα τους λένε για τα ¨ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα¨.....Catwoman2,δηλαδή οι αριθμοί των ΟΑΕΔιτών που έδωσαν στο υπουργείο για τον κλάδο σου δεν συμπεριλαμβάνουν κι εσένα π.χ. που είχες μικρή προυπηρεσία;Συγνώμη αν σε κουράζω,αλλά καταλαβαίνεις το διακύβευμα.....προσπαθούμε να υπολογίσουμε πόσοι μπορεί να είναι ανά περιφέρεια για την αίτηση των ωρομισθίων.
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουνίου 08, 2009, 10:55:33 amΠαράθεση από: rublev στις Ιουνίου 08, 2009, 12:50:06 amΕίναι εντυπωσιακό πώς εκτίθεται η έλλειψη παιδαγωγικής κατάρτισης ορισμένων που δεν έχουν διαβάσει ποτέ για τον ΑΣΕΠ.Κυρίως στο ήθος τους!Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,αρχίζουν οι ύβρεις και τα συνθήματα.Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι αν τους ρωτήσουν οι μαθητές τους κάποια ημέρα για την κοινωνική αδικία που βιώνουν ,οι συγκεκριμένοι ¨εκπαιδευτικοί¨θα τους λένε για τα ¨ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα¨.....Catwoman2,δηλαδή οι αριθμοί των ΟΑΕΔιτών που έδωσαν στο υπουργείο για τον κλάδο σου δεν συμπεριλαμβάνουν κι εσένα π.χ. που είχες μικρή προυπηρεσία;Συγνώμη αν σε κουράζω,αλλά καταλαβαίνεις το διακύβευμα.....προσπαθούμε να υπολογίσουμε πόσοι μπορεί να είναι ανά περιφέρεια για την αίτηση των ωρομισθίων.μαλλον δεν συμπεριλαμβανονται ρε παιδια...τι να πω? ειμασταν αρκετοι που φευγαμε με 50-70 ωρες προυπηρεσία στην αρχη της χρονιας μολις μας καλουσαν δευτεροβαθμια διοτι τοτε δεν μετρουσε η προυπηρεσία μας εκει...Στην ανακοίνωση που ανέβασε ο σύλλογός σας σήμερα στο AV,αναφέρεται ότι έχουν αποσταλεί οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας των αναπληρωτών.Δηλαδή με την προυπηρεσία των ωρομισθίων τί γίνεται;Πώς βεβαιώνεται αυτή;Επιτρέπεται να μάθουμε ή είμαστε πρόβατα όπως λέει ο Sun;(Παρεμπιπτόντως πώς συμβαδίζει η άποψη ότι εμείς δεν αποφασίζουμε αλλά απλώς αποδεχόμαστε ή όχι την κατάσταση με το αίτημα για μαζικές προσλήψεις κτλ.Δεν είναι προφανής η αντίφαση;) Υ.Γ.Legend,ναι και στις δύο ερωτήσεις σου(Αυτό για τους νέους ανθρώπους ¨έγραψε¨,έτσι είναι.Φαντάσου πώς στέκονται τέτοια μυαλά μέσα σε μια τάξη ανήσυχων εφήβων....)
λοιπόν μην με κραξετε αλλά με μπερδέψατε λίγο με την σειρα προτιμησεις στις δηλώσεις. εγώ περσι που είχα ρωτήσει στην δευτεροβάθμια μου είχαν πει οτι δεν πάιζει ρόλο, με την λογική οτι αν είναι να πάρουν αναπληρωτή και είσαι η πρώτη στον πίνακα εκείνη την στιγμή, σε όποια σειρά να έχεις βάλει την περιοχή που ζητά αναπλήρωτή ήακομη και να μην την έχεις βάλει αλλά έχεις σημειώσει το κουτάκι, τότε σε προσλάμβάνουν. σωστά μου τα είπαν??το ίδιο μου είπαν ισχύει και στους ωρομίσθιους(χωρίς το κουτάκι βέβαια) οτι σε όποια σειρά και να έχεις βάλει την περιοχή που ζητά ωρομισθίο, θα σε πάρουν.σωστά λοιπόν τα έχω στο μυαλό μου?
Παράθεση από: evi06 στις Ιουνίου 08, 2009, 03:57:47 pmλοιπόν μην με κραξετε αλλά με μπερδέψατε λίγο με την σειρα προτιμησεις στις δηλώσεις. εγώ περσι που είχα ρωτήσει στην δευτεροβάθμια μου είχαν πει οτι δεν πάιζει ρόλο, με την λογική οτι αν είναι να πάρουν αναπληρωτή και είσαι η πρώτη στον πίνακα εκείνη την στιγμή, σε όποια σειρά να έχεις βάλει την περιοχή που ζητά αναπλήρωτή ήακομη και να μην την έχεις βάλει αλλά έχεις σημειώσει το κουτάκι, τότε σε προσλάμβάνουν. σωστά μου τα είπαν??το ίδιο μου είπαν ισχύει και στους ωρομίσθιους(χωρίς το κουτάκι βέβαια) οτι σε όποια σειρά και να έχεις βάλει την περιοχή που ζητά ωρομισθίο, θα σε πάρουν.σωστά λοιπόν τα έχω στο μυαλό μου?Σωστά σου τα είπαν. Αυτό ισχύει πλέον.
γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να σε καλεσουν ωρομισθιο απο περιοχή ή περιφέρεια που δεν έχεις δηλώσει, απλά γιατί θα τελειώσει ο δικός τους πίνακας και δεν έχουν άλλα ατομα?έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς?
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 (Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται στο έντυπο της Αίτησης-Δήλωσης, η οποία επέχει και θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν.1599/86. Επαναλαμβάνεται ότι εφι-στάται η προσοχή στα δηλούμενα στοιχεία και στην αναγκαιότητα συμπλήρωσης των τε-τραγωνιδίων που περιλαμβάνονται στο τέλος της αίτησης).
Στα δικαιολογητικά που θέλει μαζί με την αίτηση κλπ γράφει:Παράθεση3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 (Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται στο έντυπο της Αίτησης-Δήλωσης, η οποία επέχει και θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν.1599/86. Επαναλαμβάνεται ότι εφι-στάται η προσοχή στα δηλούμενα στοιχεία και στην αναγκαιότητα συμπλήρωσης των τε-τραγωνιδίων που περιλαμβάνονται στο τέλος της αίτησης). Δεν λέει ΤΙ ακριβώς θα δηλώσουμε υπεύθυνα. Από τα συμφραζόμενα (κάθε αίτηση κι ένας γρίφος έχει καταλήξει...) να σκεφτώ ότι θέλει "Δηλώνω υπεύθυνα ότι τα στοιχεία που δίνω στην αίτηση είναι αληθή";Thanksssss!