Σύνολο ψηφοφόρων: 124
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
LK, σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου, να τα καταφέρεις! Και θα τα καταφέρεις! Είσαι παράδειγμα πρός μίμηση..
νομιζω πως την...πεισαμε !!! δυσκολευτικαμε λιγο αλλα,.....τα καταφεραμε.
αφου ρε παιδια ζουμε σε χωρα ΜΠ*ΛΟ και συγκριμενα του Καραμανλητι λειτουργει αξιοκρατικα για να λειτουργουν οι διορισμοι...Παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν παραθυρακια...Οσα και να λεμε οτι και να κανουμε ετσι ηταν και ετσι θα ειναι...δυστυχως μεν...αλλα δεν γινεται τιποτα...αυτη η χωρα ρε μαγκα μου δεν σωζεται με τιποτα που ελεγε και ο χαρυ κλυν...Οποτε τι να μιζεριαζομαστε..και οσοι αγωνιζονται..για μενα ματαια..καθως δεν αλλαζει τιποτα...και καποτε θα το καταλαβουν και αυτοι...Τι να διδαξεις στα παιδια...εγω δεν μπορω να διδαξω στο παιδι να ειναι αγωνιστης..γιατι θα φαει το κεφαλι του...επισης δεν μπορω να το διδαξω να κυνηγαει βολεμα...Ευτυχως ειμαι πληροφορικαριος και ετσι θα περιοριστω στα τις επιστημης μου...παντως δεν υπαρχει διεξοδο οταν ολα ειναι σαπια...Το μονο που ελπιζουμε ειναι να σαπισουμε τελειως μπας και τους κυνηγησουμε τους Π*ΔΕΣ τους πολιτικους με καμια κουμπουρα
(Είμαι "υποψήφια" μαμά, δεν έχει έρθει ακόμη το μωράκι! Ελπίζω σύντομα..)Έχεις δίκιο, Maryk..
1η αξιοκρατική επιλογή1) Προαπαιτούμενο για διορισμό ( σε όλους τους πίνακες διορισμών ) η επιτυχία στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.2) Από εδώ και πέρα , προαπαιτούμενο για την είσοδο στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων η επιτυχία στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.3) Από τους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων να γίνεται η επιλογή για την Π.Δ.Σ.2η αξιοκρατική επιλογήνα ψηφιστεί το 2009 ότι από το 2015 και μετά θα ισχύσει το 100% ΑΣΕΠΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Το 100% ΑΣΕΠ είναι η μόνη ελπίδα μας.Ας δώσουν απλά συγκεκριμένη βιβλιογραφία ,περισσότερες θέσεις κ ρεαλιστικά θέματα!Υ.Γ. η παραπάνω ψηφοφορία είναι αφιερωμένη σε όσους συμμετέχουν στην ψηφοφορία ''τρόπος διορισμών'' ...http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.msg165188;topicseen#new
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Το 100% ΑΣΕΠ είναι η μόνη ελπίδα μας.Ας δώσουν απλά συγκεκριμένη βιβλιογραφία ,περισσότερες θέσεις κ ρεαλιστικά θέματα!