Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σε ολους!ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα !και σιγουρα εχω πολλα να πω και να ρωτησω!κατ'αρχην...πως μπορει κανεις να γινει μελος στο συνδικαλιστικο οργανο των φιλολογων?
δευτερον...μπορει κανεις να μου απαντησει ποιοι-πολιτικοι και ακαδημαϊκοι- αποφάσισαν την ίδρυση του τμηματος φιλολογιας στην πατρα το 2004. αν δεν κανω λαθος?καλυπτοντας ποια αναγκη?
και κατι πολυ σημαντικο για μενα...ισως να προκαλεσω αντιπάθειες,δεν με πειραζει...τι γνωμη εχετε για τους αποφοιτους των φπψ κ φιλοσοφιας τμηματων?ιδιως των τμηματων επαρχιας..πιστευετε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ικανοι και ετοιμοι να διδαξουν? δεν μπορω να δεχτω να αποκαλουνται φιλολογοι πτυχιουχοι που εχουν να διδαχτουν αρχαια απο τα σχολικα τους χρονια ή έτυχε να τα επιλεξουν σε 1 ή 2 εξαμηνα...ποσω μαλλον λατινικα...να μην πω για ιστορια...ενστασεις δεκτες φυσικα!!!
καλησπερα σε ολους!ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα !
Όχι ότι και από το Πανεπιστήμιο Αθηνών βγαίνεις φιλόλογος έτοιμος να διδάξεις χωρίς προσωπική μελέτη, αλλά για παράδειγμα, για να αναφέρω ένα καθαρά φιλολογικό τμήμα, αν τελειώσεις το -εξαιρετικά αξιολόγο κατά τα άλλα- τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, έχοντας όμως πάρει κατεύθυνση Θεατρολογίας και Μουσικολογίας, τι σόι φιλόλογος θα βγεις;;
καλησπερα σε ολους!ειναι η πρωτη φορα που στελνω μηνυμα !και σιγουρα εχω πολλα να πω και να ρωτησω!κατ'αρχην...πως μπορει κανεις να γινει μελος στο συνδικαλιστικο οργανο των φιλολογων?δευτερον...μπορει κανεις να μου απαντησει ποιοι-πολιτικοι και ακαδημαϊκοι- αποφάσισαν την ίδρυση του τμηματος φιλολογιας στην πατρα το 2004. αν δεν κανω λαθος?καλυπτοντας ποια αναγκη?και κατι πολυ σημαντικο για μενα...ισως να προκαλεσω αντιπάθειες,δεν με πειραζει...τι γνωμη εχετε για τους αποφοιτους των φπψ κ φιλοσοφιας τμηματων?ιδιως των τμηματων επαρχιας..πιστευετε οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ικανοι και ετοιμοι να διδαξουν? δεν μπορω να δεχτω να αποκαλουνται φιλολογοι πτυχιουχοι που εχουν να διδαχτουν αρχαια απο τα σχολικα τους χρονια ή έτυχε να τα επιλεξουν σε 1 ή 2 εξαμηνα...ποσω μαλλον λατινικα...να μην πω για ιστορια...ενστασεις δεκτες φυσικα!!!
συμφωνω απολυτα με AntreaEirini
ευτυχως που αυτο το τοπικ ειναι παντα επικαιρο ως ουτοπικο! καθε φορα το επισκεπτομαι ενω ξερω οτι δεν συντρεχει κανενας απολυτως λογος!
θα ξεμπλοκαριστει αυτος ο κλαδος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
....χλωμό...