Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα ξεμπλοκαριστει αυτος ο κλαδος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη!
Λογικά κάποια στιγμή θα ξεμπλοκάρει. Το θέμα είναι να μην έχουμε φτάσει στα 60...
Θα ξεμπλοκάρει! Σε 2-5 χρόνια θα είμαστε σαν τους δασκάλους! Θυμηθείτε με: bikini, 30 Ιουνίου 2009. (Επανάληψη παλαιού μηνύματος... )
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 13, 2009, 02:34:19 pmΘα ξεμπλοκάρει! Σε 2-5 χρόνια θα είμαστε σαν τους δασκάλους! Θυμηθείτε με: bikini, 30 Ιουνίου 2009. (Επανάληψη παλαιού μηνύματος... )Αν γίνει αυτό που λες τότε την 30η Ιουνίου θα την κάνουμε "παγκόσμια ημέρα ελλήνων φιλολόγων" και θα τη γιορτάζουμε φορώντας bikini...
"παγκόσμια ημέρα ελληνίδων φιλολόγων" καλύτερα; Ή σκεφτείτε κάτι που να μας αντιπροσωπεύει κι εμάς .
Παράθεση από: gringa στις Ιουλίου 13, 2009, 02:28:40 pmΛογικά κάποια στιγμή θα ξεμπλοκάρει. Το θέμα είναι να μην έχουμε φτάσει στα 60...Στα 60 δε θα φτάσουμε αλλά σίγουρα δε θα είμαστε και κοντά στη σύνταξη!
δεν θελω απαισιοδοξια! και τα 60 πολυ καλα ειναι! γιατι? δεν καταλαβα? εξαλλου ο εκπαιδευτικος δεν εχει ηλικια....περαμενει παντα νεος και αειθαλης!σημερα αντικρυσα την πρωτη μου ρυτιδα !!!!