Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπείτε στο alfavita!Ο Στυλιανίδης με υπουργική απόφαση αλλάζει τον τρόπο διορισμού των αναπληρωτών!Ή καθαρή 40μηνη προϋπηρεσία ή 24μηνη προϋπηρεσία και επιτυχών στον ΑΣΕΠ!Νομίζω ότι αρχίζει να ανατέλλει ο ήλιος της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας!Και φαντάζομαι ότι θα ψηφιστεί ως νόμος πριν γίνει ο φετινός ΑΣΕΠ!Να χαρώ ή να περιμένω λίγο ακόμη;;;
Παράθεση από: eleni mak. στις Απριλίου 17, 2008, 10:26:51 amΜπείτε στο alfavita!Ο Στυλιανίδης με υπουργική απόφαση αλλάζει τον τρόπο διορισμού των αναπληρωτών!Ή καθαρή 40μηνη προϋπηρεσία ή 24μηνη προϋπηρεσία και επιτυχών στον ΑΣΕΠ!Νομίζω ότι αρχίζει να ανατέλλει ο ήλιος της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας!Και φαντάζομαι ότι θα ψηφιστεί ως νόμος πριν γίνει ο φετινός ΑΣΕΠ!Να χαρώ ή να περιμένω λίγο ακόμη;;;Γιατί παραπέμπετε συνέχεια στο alfavita αφού τα πάντα ανακοινώνονται και εδώ;
Άρα, ακόμη και αν κάποιος έχει 24 μήνες προϋπηρεσία, δεν μπορεί να διοριστεί, αν δεν έχει δώσει ΑΣΕΠ!Υπό την άποψη αυτή όλοι υποχρεούνται να δώσουν ΑΣΕΠ. Γι' αυτό χαρακτήρισα την απόφαση του Υπουργού δίκαιη.Το μόνο που πρέπει να ξεκαθαριστεί μετά την ψήφιση της απόφασης αυτής (η οποία, επαναλαμβάνω, πιστεύω ότι θα ψηφιστεί πριν τον φετινό ΑΣΕΠ) είναι το εξής: η απαραίτητη επιτυχία στον ΑΣΕΠ αφορά οποιονδήποτε ΑΣΕΠ ή τον τελευταίο; Αν κάποιος κατάλαβε κάτι διαφορετικό ή πιο σαφές από αυτό που κατάλαβα εγώ, ας το αναφέρει προς πληροφόρηση όλων μας...
προσωπικα θεωρω οτι θα πρεπει να μετρανε ολες οι επιτυχιες στους διαγωνισμους του ασεπ αθροιστικα. ετσι,σωζεται και η παλαιοτητα (εφοσον ο διαγωνισμος ειωαι απο το 1998) και τα μορια της επιτυχιας σου δεν....εξανεμιζονται