Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί δεν είναι όλοι "ανάξιοι"ούτε "αλεξιπτωτιστές",γιατί πολλοί βρέθηκαν χωρίς δουλειά και μπροστά στο πάγωμα του Ασεπ από το 2008 και μετά άνεργοι,άρα το κράτος τους έδωσε μια δυνατότητα,μετά από χρόνια εργασίας και μια περασμένη ηλικία απλά να διεκδικήσουν μια θέση αναπληρωτή που δεν τους οδηγεί σε διορισμό όπως παλιά..Γι αυτό καταθέτουν προϋπηρεσία μέχρι το 2010 όπως και όσοι εργάστηκαν στο δημόσιο.Με ποιο σκεπτικό το υπουργείο θα τους ακυρώνει την προϋπηρεσία?Άλλωστε οι περισσότεροι αναπληρωτές επιτυχόντες ασεπ στοχεύουν στην προϋπηρεσία και όχι στο διορισμό από καθαρό Ασεπ γιατί τότε θα διοριστούν ελάχιστοι..ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟ ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ΕΟΥΝ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΕΣ ΕΠΕΔΗ ΑΠΛΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ!
Συνάδελφοι,είστε αξιέπαινοι.Έχετε καταβάλει κάθε προσπάθεια να "καθαρίσετε" τους πίνακες απο τους ανεπιθύμητους.Μέχρι στο υπουργείου εμπορίου στείλατε τους συναδέλφους σας απο τα ιδιωτικά,αλλά χάσετε την δίκη στο στε.Τι σου κάνουν κι αυτά τα δίκαστηρια,πότε στο διοικητικό εφετείο χάνουν τα 24μηνα,πότε κερδίζουν τις δίκες στο στε οι ιδιωτικοί,προκοποί δεν σας αφήνουν να δείτε!Να ανοίξετε και τους πίνακες,όπως θέλετε,τι να τους κάνετε που θα σας χωθούν οι ιδιωτικοί και οι τρίτεκνοι και εσείς θα μείνετε πάλι απέξω;η μόνη λύση είναι να ξαναδιαβασάτε και να δώσετε ασεπ.Όχι όμως τον κάλπικο,πήραμε βαθμολογική βάση όπως το 70% όσων μετέχουν στο διαγωνισμό και ζητάμε διορισμό.Να δώσετε κανονικό ασεπ με φεκ!Αν το θελήσετε,εγώ θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις!
δεν εχουν ολοι 55 στον ασεπ υπαρχουν εκατονταδες που ενω η βαση διορισμου ηταν 75 αυτοι εγραψαν 74,5.απλα λιγοστεψαν οι θεσεις για γνωστους λογους.αυτοι λοιπον οι ανθρωποι εχουν δωσει τουλαχιστον 3 φορες.αυτα θα επρεπε να τα γνωριζεις κι οχι να σου τα εξηγω εγω.καποιοι δεν πηραν φεκ για συγκυριακους λογους.απλα πραγματα.την μια χρονια οι θεσεις ειναι 300 κ την αλλη 250!!!!