Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...η ανάθεση επαιδευτικού έργου δεν πρέπει να συγχέεται με "επίδομα επιβίωσης" προς αδύναμες κοινωνικές ομάδες, εκτός και αν δημόσια παραδεχτούμε ότι το λεγόμενο "εκπαιδευτικό έργο" είναι κάποιου είδους πρόφαση για να δώσουμε λεφτά σε κάποιους ανθρώπους (που έχουν πολλές ψήφους). Μπορεί να γίνει κοινωνική πολιτική με άμεση βοήθεια προς όσους η κοινωνία μας θεωρεί ότι έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι του να ανατίθεται σε κάποιον να πάει να διδάξει παιδιά, χωρίς να ελεγθεί σε τίποτε, αντίθετα με άλλους που πρέπει να περάσουν πολύ αυστηρές εξετάσεις (υποτίθεται για να αποδείξουν ότι μπορούν να αναλάβουν αυτό το έργο) κάνει το όλο θέμα να μοιάζει με ανέκδοτο.Ασχέτως λοιπόν με τις όποιες οικονομικές δυνατότητες της χώρας να πληρώσει κι άλλους εκπαιδευτικούς, πολλούς ή λίγους, καλό είναι να υπάρχει ΜΙΑ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ
Για ολοήμερα γυμνάσια έχω ακούσει επανειλημένως ότι πιέζονται από το πρότυπο της ευρωπαικής ένωσης.Λογικά έχει βάση αλλά το πότε είναι όντως ένα θέμα.
Παράθεση από: maryk στις Ιουλίου 02, 2008, 12:23:04 amΓια ολοήμερα γυμνάσια έχω ακούσει επανειλημένως ότι πιέζονται από το πρότυπο της ευρωπαικής ένωσης.Λογικά έχει βάση αλλά το πότε είναι όντως ένα θέμα.Ετσι είναι, αλλά αυτό που όλοι οι αρμόδιοι λένε (από τον Διευθυντή μου που τυγχάνει να έχει πρόσβαση στο Υπουργείο λόγω συνδικαλισμού, μέχρι και τους υπαλλήλους στην Δ/θμια) είναι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια...Εδώ η ΠΔΣ πάει για φούντο για τον ίδιο λόγο, τα ολοήμερα θα γλύτωναν;Αρε Ολυμπιάδα ρουφιάνα...