0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: legend στις Ιουνίου 20, 2009, 12:46:41 pmό,τι θέλει ο καθένας ζητάει...κι όσο υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση περί κράτους δικαίου όλο και περισσότεροι και θα ζητούν και θα παίρνουν! νομίζω πως δεν πρέπει η κίνηση αυτή να περιοριστεί κατά των ΟΑΕΔιτών...θα είχε επιτυχία ένα κίνημα (επιτρέψτε μου να το χαρακτηρίσω έτσι) υπέρ του αξιοκρατικού τρόπου πρόσληψης και κατά όλων των παράπλευρων μεθόδων που χρησιμοποιούνται για διορισμό στην εκπαίδευση. νιώθω έντονα την αδικία που με πλήττει, αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου και να σκεφτώ λογικά (πολλές φορές μου είναι αδύνατον!). το να μιλάμε για την άδικη στάση των ΟΑΕΔιτών είναι "κενό γράμμα" αφού η στάση τους αυτή καλύπτεται από μια μεγαλύτερη αγκαλιά παρόμοιων (όμοιων) στάσεων: ΠΔΣ, Σιβιτανίδειος κτλ. κτλ. Έτσι, αποκτούν νομιμότητα (το νόμιμο δε το θεωρώ κατ' ανάγκη δίκαιο, ειδικά όταν οι νόμοι σχεδιάζονται από τους νομοθέτες προς ίδιον όφελος, ελληνικό παράδοξον!) οι διεκδικήσεις τους (που δικαιώθηκαν αδικώντας χιλιάδες άλλους ) ΤΕΛΟΣ σε οποιαδήποτε πρόσληψη εκτός πινάκων!!!!! δικαίωμα διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση μόνο σε όσους έχουν περάσει ΑΣΕΠ και απέκτησαν προϋπηρεσία μετά την επιτυχία τους σε αυτόν. ένα κοινό σύστημα για όλους...(αν βρουν άλλο από τον διαγωνισμό ευπρόσδεκτο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!) αυτά πρέπει να είναι τα αιτήματα νομίζω. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Y.Γ: Εσύ συμμετέχεις στην ένσταση;
ό,τι θέλει ο καθένας ζητάει...κι όσο υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση περί κράτους δικαίου όλο και περισσότεροι και θα ζητούν και θα παίρνουν! νομίζω πως δεν πρέπει η κίνηση αυτή να περιοριστεί κατά των ΟΑΕΔιτών...θα είχε επιτυχία ένα κίνημα (επιτρέψτε μου να το χαρακτηρίσω έτσι) υπέρ του αξιοκρατικού τρόπου πρόσληψης και κατά όλων των παράπλευρων μεθόδων που χρησιμοποιούνται για διορισμό στην εκπαίδευση. νιώθω έντονα την αδικία που με πλήττει, αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου και να σκεφτώ λογικά (πολλές φορές μου είναι αδύνατον!). το να μιλάμε για την άδικη στάση των ΟΑΕΔιτών είναι "κενό γράμμα" αφού η στάση τους αυτή καλύπτεται από μια μεγαλύτερη αγκαλιά παρόμοιων (όμοιων) στάσεων: ΠΔΣ, Σιβιτανίδειος κτλ. κτλ. Έτσι, αποκτούν νομιμότητα (το νόμιμο δε το θεωρώ κατ' ανάγκη δίκαιο, ειδικά όταν οι νόμοι σχεδιάζονται από τους νομοθέτες προς ίδιον όφελος, ελληνικό παράδοξον!) οι διεκδικήσεις τους (που δικαιώθηκαν αδικώντας χιλιάδες άλλους ) ΤΕΛΟΣ σε οποιαδήποτε πρόσληψη εκτός πινάκων!!!!! δικαίωμα διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση μόνο σε όσους έχουν περάσει ΑΣΕΠ και απέκτησαν προϋπηρεσία μετά την επιτυχία τους σε αυτόν. ένα κοινό σύστημα για όλους...(αν βρουν άλλο από τον διαγωνισμό ευπρόσδεκτο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!) αυτά πρέπει να είναι τα αιτήματα νομίζω.
Καλά κάνετε παιδιά και μας επαναφέρετε εντός θέματος.Ωστόσο,επειδή πολλοι συνάδελφοι με παίρνουν τηλέφωνο και δεν είναι καλά ενημερωμένοι (άραγε ποιός τους παραπληροφορεί;),να απαντήσουμε για τελευταία φορά και κάθε συζήτηση επ'αυτού από εδώ και εμπρός θα θεωρηθεί -τουλάχιστον από εμένα-ως παραπλανητική και εκ του πονηρού:α.Δεν έχουμε κάτι προσωπικό ή κάποιου είδους εμμονή με τους ΟΑΕΔίτες.Απλώς, έπειτα από συμβουλή δικηγορικού γραφείου στο οποίο απευθυνθήκαμε,μας γνωστοποιήθηκε ότι δεν είναι δυνατή η υποβολή ένστασης εναντίον της Σιβιτανιδείου κτλ. γιατί έχει παρέλθει ο χρόνος που ορίζει ο νόμος.Αν δεν αντιδράσουμε τώρα,τα ίδια θα συμβούν με τους επόμενους αλεξιπτωτιστές, που θα βρουν δεδικασμένο τους ΟΑΕδίτες και ούτω καθεξής....β.Η προυπηρεσία των ΟΑΕΔιτών μπορεί να αναγνωριζόταν αλλά μόνο στο ΑΣΕΠ.Και όλοι ξέρουμε ότι για να σου προσμετρηθεί η προσαύξηση από κάθε είδους προυπηρεσία στο ΑΣΕΠ,πρέπει να είσαι ήδη επιτυχών,να έχεις περάσει τη βάση!Τώρα αναγνωρίστηκε η προυπηρεσία τους στον πίνακα των αναπληρωτών.Δηλαδή δεν χρειάζεται να δώσουν καθόλου ΑΣΕΠΔεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω για να γίνει κατανοητό....