0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
........5.Δηλώσεις πολιτικών και δη υπουργών που αρνούνταν τόσα χρόνια να προβούν στην εν λόγω ρύθμισηκαι ό,τι άλλο κάποιος συνάδελφος θεωρήσει ότι μπορεί επίσης να μας φανεί χρήσιμο για την ενημέρωση του δικηγορικού γραφείου.
Αρνούνταν να αναγνωρίσουν την προυπηρεσία των ΟΑΕΔιτών,γιατί όπως αναφέρει η δήλωση,αν θυμάμαι καλά,¨θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στους πίνακες¨.
Δε θέλω να είμαι καχύποπτος.Ας δεχτούμε ότι δε γνώριζαν επαρκώς το θέμα,γιατί εδώ που τα λέμε είναι λίγο ¨μπελαλίδικο¨για όποιον είναι έξω από το χορό.Για παράδειγμα ο Συνήγορος του πολίτη αποφαίνεται εξετάζοντας μόνο το αίτημα για το οποίο προσφεύγει κάποιος σ΄αυτόν,με αποτέλεσμα να παραβλέπει κάποιες παραμέτρους.Γι΄αυτό και η γνωμοδότησή του δεν είναι δεσμευτική για τον νομοθέτη.Στην περίπτωσή μας οι πολιτικοί είδαν χλιαρή αντίδραση και τη συναίνεση της ΟΛΜΕ και είπαν να κερδίσουν κάποιες ψήφους.Είδαμε τι αποτέλεσμα είχε μία και μόνο ανακοίνωση της ΠΕΑ παραμονές της ψήφισης:αναγνώρισαν το μισό της προυπηρεσίας τους.Φανταστείτε να εκπροσωπούσαν ικανότερα τα συμφέροντά μας όλοι αυτοί πολύ νωρίτερα.Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει...
Και για του λόγου το αληθές,απαντήσεις αρμοδίων υφυπουργών από τη
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 05, 2009, 01:01:50 pmΔε θέλω να είμαι καχύποπτος.Ας δεχτούμε ότι δε γνώριζαν επαρκώς το θέμα,γιατί εδώ που τα λέμε είναι λίγο ¨μπελαλίδικο¨για όποιον είναι έξω από το χορό.Για παράδειγμα ο Συνήγορος του πολίτη αποφαίνεται εξετάζοντας μόνο το αίτημα για το οποίο προσφεύγει κάποιος σ΄αυτόν,με αποτέλεσμα να παραβλέπει κάποιες παραμέτρους.Γι΄αυτό και η γνωμοδότησή του δεν είναι δεσμευτική για τον νομοθέτη.Στην περίπτωσή μας οι πολιτικοί είδαν χλιαρή αντίδραση και τη συναίνεση της ΟΛΜΕ και είπαν να κερδίσουν κάποιες ψήφους.Είδαμε τι αποτέλεσμα είχε μία και μόνο ανακοίνωση της ΠΕΑ παραμονές της ψήφισης:αναγνώρισαν το μισό της προυπηρεσίας τους.Φανταστείτε να εκπροσωπούσαν ικανότερα τα συμφέροντά μας όλοι αυτοί πολύ νωρίτερα.Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει...Συμφωνώ απολύτως... Πιστεύω ότι και ο Συνήγορος του Πολίτη δεν είχε όλα τα στοιχεία γιατί φυσικά φρόντισαν να τον ενημερώσουν μόνο για τα του οίκου τους. Πάντως όσον αφορά το ένομο συμφέρον, νομίζω ότι ένομο συμφέρουν θα έχουν μόνο αυτοί οι οποίοι μετά την ανάρτηση των πινάκων θα χάσουν αποδεδειγμένα τη θέση τους από ΟΑΕΔιτες, γι' αυτό εάν καταθέσουμε προσφυγή, νομίζω τότε είναι ο καταλληλότερος χρόνος.